Kundomdömen om Galaxy Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 56 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Johanna,
Stockholm

+
Städerskorna och kvalitén på maten
-
Dålig service från personalen (förutom städerskorna). Drycken är även av dålig kvalité. Hotellet är verkligen inte ett ”bike friendly hotell” som dom uttryckte sig vara. Servicen från Apollo var pinsamt dålig. Paket med charter man köper från apollo var långt under förväntan. Skickade ut passagerarna till flygplatsen 8h innan utsatt tid med vetskapen att flyget skulle vara 3.5h sent.

Bekräftad gäst: 2019-09-25


9 av 10

Gunilla,
Skellefteå

+
Närheten till havet och den fantastiska stranden/badet i havet. Vällagad och variationsrik mat, tom barnbarnen var jättenöjda och dom små är inte alltid så lätta att tillfredsställa. Trevlig personal både på flygplatsen, utflykten och hotellet.
-
Notera gärna att hotellet erbjuder gratis poolhanddukar, det är uppskattat bland gästerna.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

Tomas,
Varberg

+
-
Servicepersonalen i restaurangen var otrevlig och jobbade långsamt. Alltid fattades det något.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


6 av 10

Kenneth,
Skellefteå

+
Nu var det 1a gången vi hade all-inclusive, så vår upplevelse var att maten blev lite enformig men det blir väl kanske lätt så, men maten var fräsch skall sägas.
-
Skicka all personal på charmkurs för det var överhuvudtaget under vistelsen inte någon som log, ingen sa något som nr 1, utan om jag sa morning så svarade dom just så pass. Lyhört, dörrarna till rummet kändes som dom var gjorda av papp då man hörde allt som hände ute i korridoren. Duschkabinen var otroligt liten. Vattentrycket var så dåligt att man fick med ena handen hålla in knappen så att man fick vatten uppe i strilen. Sammanfattningsvis så ifrågasätter jag hur detta kan vara ett 5 stjärnigt hotell ? Känns inte bra då man tittat i kataloger och på nätet och lagt ut dyra pengar för boendet också blir det inte alls som man trott ☹️

Bekräftad gäst: 2019-09-17


10 av 10

Anette ,
Lidköping

+
Lugnt o välskött
-

Bekräftad gäst: 2019-09-10


5 av 10

Emil,
Solna

+
Läget
-
Fixa så det inte är lyhört i rummen, spelade ingen roll om dörren var öppen eller stängd hörde lika bra ifrån korridoren

Bekräftad gäst: 2019-07-24


5 av 10

LarsOlov ,
Gävle

+
Bra läge på stranden, fint pool o relaxområde
-
Väldigt störande nattetid i korridorer då rumsdörrar höll så dålig tätningsklass. Duschkabinen alldeles för liten i rummet. Väldigt dålig ombytesplats med dusch när man måste checka ut och åka sent.

Bekräftad gäst: 2019-07-24


5 av 10

Gül ,
Nora

+
Läget , närheten till stranden . Bodde på samma hotell 2017 då var städning och servicen mycket bättre.
-
Bättre all incluive . Gratis solstolar . Bättre drinkar Inte mycket till drinkar bara socker blask .

Bekräftad gäst: 2019-06-12


2 av 10

Robert,
Gotland

+
Städningen
-
Maten var katastrofalt dålig för att vara all-inclusive!! Den var så dålig att vi blev tvungna att gå och äta på annan resturng. Kommer aldrig mer kunna ta all-inclusive efter dennna resa för man vet inte vad man får, onödigt att lägga ut pengar på det och ändå behöva äta på annan resturng.

Bekräftad gäst: 2018-09-19


7 av 10

Håkan,
Borensberg

+
Maten och Läget
-
alldeles för hög music matsal och pool störande.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

437 omdömen
Utmärkt
 
147
Väldigt bra
 
171
Bra
 
75
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2017-05-30

Inlägg av zettesaga Jönköping, Sverige

All inclusive hotell

Vi har varit 1 vecka på galaxy hotell och vi är mycket nöjda med vår vistelse. Hotellet va mycket rent och välskött.Trevlig och tillmötesgående personal. Läget kan inte bli bättre. Grymt! Rummet va lite litet men fint för övrigt. Bra städning och fräscha handdukar varje dag. Vi är också väldigt nöjda med maten och blev positivt överraskade då vi läst en del klagomål på det. Men jag tyckte det va klart godkänt. Hotell området va riktigt fint och gott om plats för relaxing och det fanns alltid lediga platser. Så mysigt. Baren på taket va jättemysig med kanonutsikt. Solstolar fanns det alltid gott om och dom kostade 6 euro för 2 st. Fanns även några gratis som stod på gräset innan stranden. Jag rekommenderar detta hotell och jag är säker på att jag kommer åka hit igen!!

 
2017-05-30

Inlägg av Vict0riaSwe Stockholm, Sverige

Perfekt läge men lyhört

Vi spenderade en vecka här och tycker följande: + Perfekt läge. Nära till havet och nära till staden utan att störas av stadsljuden. Dessutom utgick flera båtturer bara 10 minuter bort medan många fick åka buss i 30-60 minuter för att komma dit. + Mycket fräscha rum och balkong fanns på alla rum, vad vi kunde se. + Personalen var supertrevliga och hjälpsamma. Gjorde alltid det lilla extra. + Varje dag fick man nya badlakan om man ville ha det. + Frukosten. En av de bästa frukostarna jag har ätit på charterresa. Det fanns varm mat så som ägg, bacon, äggröra mm. Mackor med 3 olika sorters ost, 4-5 olika köttpålägg. Yoghurt med flera olika sorters flingor och torkad frukt. Sen fanns det alltid massa färsk frukt och grönsaker. - Mycket lyhört mellan rum och korridor. Vi vaknade tyvärr många gånger av att våra grannar väsnades i korridoren. - Maten på kvällen. Allting var ätligt och de första dagarna var vi jätteimponerade men sen insåg vi att även om menyn var annorlunda varje kväll så smakade allt likadant. Höjdpunkterna var dock när de grillade kött som alltid blev jättegott! - Inte så många solstolar vid poolen och det var många som gick upp vid kl 6 och paxade. De hade även solstolar vid havet men det kostade extra. - Alla drinkar var inte all-inclusive. Ville man ha en drink så som mojito, pina colada och cosmopolitan fick man betala 8€.

 
2017-05-25

Inlägg av 423Birgittaj423 Tsilivi, Grekland

Väldigt bra

Hotellet var mycket fint,rent och snyggt. Städning och byte av handdukar varje dag. Trevlig och tillmötesgående personal .Läget toppen, nära den fina och långgrunda stranden .Tyvärr så var maten inget vidare,samma varje dag. . Men ... tyvärr så var inte maten alls så bra,samma varje dag.Frukosten var bäst.

 
2015-08-17

Inlägg av petra h Göteborg, Sverige

Underbart!

Kom hem idag efter 2 veckor på galaxy. Vi är väldigt nöjda med vår vistelse och känner att vi nog kommer tillbaka nästa år. Läget är helt perfekt, personalen är väldigt trevliga. Rent och fint. Maten är väl det enda som jag önskat bättre, men det går alltid att hitta något att äta sig mätt på😊.

 
2019-10-09

Inlägg av jaksif Litauen

Amazing beach view

Hotel bars view is amazing. In the bar is coctails for free. Standart room is very small, very bad sound insulation, hears another roommate! it interferes to sleep. We don’t give lunch box. Food not good about meat