1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Best Western Galaxy

Deluxerum

Eleganta deluxerum i olika storlekar och utförande. Satellit-tv och telefon samt minibar mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Ljusa dubbelrum med trägolv och dubbelsäng. Extrabäddar är möjlig i bäddsoffa, eller i våningssäng om två barn ska sova i rummet. Tv med satellitkanaler samt minibar mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Best Western Galaxy, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Superiorrum med ljus inredning. Satellit-tv och telefon samt minibar mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2 personer.

Superiorsvit

Fina superiorsviter som består av två separat sovrum med en hall emellan. Tv med satellitkanaler. Minibar (mot avgift) samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Vissa superiorsviter har nedsänkt markbalkong/terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer.