1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Best Western Galaxy

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Gül ,
Nora

+
Läget , närheten till stranden . Bodde på samma hotell 2017 då var städning och servicen mycket bättre.
-
Bättre all incluive . Gratis solstolar . Bättre drinkar Inte mycket till drinkar bara socker blask .

Bekräftad gäst: 2019-06-12


2 av 10

Robert,
Gotland

+
Städningen
-
Maten var katastrofalt dålig för att vara all-inclusive!! Den var så dålig att vi blev tvungna att gå och äta på annan resturng. Kommer aldrig mer kunna ta all-inclusive efter dennna resa för man vet inte vad man får, onödigt att lägga ut pengar på det och ändå behöva äta på annan resturng.

Bekräftad gäst: 2018-09-19


7 av 10

Håkan,
Borensberg

+
Maten och Läget
-
alldeles för hög music matsal och pool störande.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Marie,
Skellefteå

+
Poolområdet var jättetrevligt och närheten till stranden var suverän. Vi var där i mitten på september och under den veckan var det lätt att få plats vid poolen och vid stranden. Hela hotellområdet var mycket trevligt. Vi är nöjda med maten, det fanns alltid något som alla tyckte om. Maten var fräsch och smakade bra och med bra variation varje dag. Vi hade en toppen vecka!
-
Laga liggstolarna vid poolen, några var ganska trasiga även om de fick att ligga på.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


8 av 10

Anneli,
Skellefteå

+
närheten till havet och staden. rent på hotellet
-
Tycket att er information och beskrivning av att tex solstolar vid stranden INTE ingår i ALLINCLUSIV .Och att tillgängligheten av solstolar vid poolen som ingick i allinclusive var MYCKET begränsad....de flesta var uppbokade redan till frukost.....

Bekräftad gäst: 2018-09-18


9 av 10

Eva,
Skellefteå

+
Läget, rent och fint.
-
Fixa lite lösa brädor vid poolen, byt ut trasiga glödlampor. Dra ner på ljudet på den hemska club house musiken vid baren / poolen. Jobbigt att ha så hög musik när man är på semester och vill koppla av vid poolen eller ta en drink i baren.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


9 av 10

Kristina,
Lundsbrunn

+
Nära till havet bra strand samt bra lekplats och fint område.Fick till mig att plånboken kunde låsas in men strandstol kostade 6 euro var dag det bör man få veta samt att ett nyckelskåp på rummet för passen kostade 20 euro extra. Har bott över hela världen och det har alltid ingått i rumspriset att använda sin safety box på rummet. Duschen var mycket trång även för en kvinna på 55 kilo det var ett trixande man fick lägga tvål mm. utanför duschen.
-
Maten var enformig tyckte vuxna och barn tyckte den var bäst lördag och söndag. Ganska smaklös samt mest kött vi var ganska less på maten när vi åkte hem, stor skillnad mot när vi var på liknande i Alcudia där dom grillade fisk och kött. Samma frukt, melon äpple,apelsin samt konserverad frukt, varje dag. Vin tog vi med själva.Pasta Bolonese var det barnen åt hela tiden, dom längtade efter fisk.

Bekräftad gäst: 2018-09-04


7 av 10

,

+
Balkong mot hav
-
Mer olika drinkar ink..

Bekräftad gäst: 2018-08-14


10 av 10

Ingrid ,
Karlskrona

+
Fräscht, god service, mkt god mat
-
Mkt liten duschkabin, rum 320, bullrig o hög ljudvolym i matsalen spec kvällstid

Bekräftad gäst: 2018-08-06


4 av 10

Beatrice,
Stockholm

+
Att vi bytte rum
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2018-08-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

410 omdömen
Utmärkt
 
140
Väldigt bra
 
164
Bra
 
69
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2017-05-30

Inlägg av zettesaga Jönköping, Sverige

All inclusive hotell

Vi har varit 1 vecka på galaxy hotell och vi är mycket nöjda med vår vistelse. Hotellet va mycket rent och välskött.Trevlig och tillmötesgående personal. Läget kan inte bli bättre. Grymt! Rummet va lite litet men fint för övrigt. Bra städning och fräscha handdukar varje dag. Vi är också väldigt nöjda med maten och blev positivt överraskade då vi läst en del klagomål på det. Men jag tyckte det va klart godkänt. Hotell området va riktigt fint och gott om plats för relaxing och det fanns alltid lediga platser. Så mysigt. Baren på taket va jättemysig med kanonutsikt. Solstolar fanns det alltid gott om och dom kostade 6 euro för 2 st. Fanns även några gratis som stod på gräset innan stranden. Jag rekommenderar detta hotell och jag är säker på att jag kommer åka hit igen!!

 
2017-05-30

Inlägg av Vict0riaSwe Stockholm, Sverige

Perfekt läge men lyhört

Vi spenderade en vecka här och tycker följande: + Perfekt läge. Nära till havet och nära till staden utan att störas av stadsljuden. Dessutom utgick flera båtturer bara 10 minuter bort medan många fick åka buss i 30-60 minuter för att komma dit. + Mycket fräscha rum och balkong fanns på alla rum, vad vi kunde se. + Personalen var supertrevliga och hjälpsamma. Gjorde alltid det lilla extra. + Varje dag fick man nya badlakan om man ville ha det. + Frukosten. En av de bästa frukostarna jag har ätit på charterresa. Det fanns varm mat så som ägg, bacon, äggröra mm. Mackor med 3 olika sorters ost, 4-5 olika köttpålägg. Yoghurt med flera olika sorters flingor och torkad frukt. Sen fanns det alltid massa färsk frukt och grönsaker. - Mycket lyhört mellan rum och korridor. Vi vaknade tyvärr många gånger av att våra grannar väsnades i korridoren. - Maten på kvällen. Allting var ätligt och de första dagarna var vi jätteimponerade men sen insåg vi att även om menyn var annorlunda varje kväll så smakade allt likadant. Höjdpunkterna var dock när de grillade kött som alltid blev jättegott! - Inte så många solstolar vid poolen och det var många som gick upp vid kl 6 och paxade. De hade även solstolar vid havet men det kostade extra. - Alla drinkar var inte all-inclusive. Ville man ha en drink så som mojito, pina colada och cosmopolitan fick man betala 8€.

 
2017-05-25

Inlägg av 423Birgittaj423 Tsilivi, Grekland

Väldigt bra

Hotellet var mycket fint,rent och snyggt. Städning och byte av handdukar varje dag. Trevlig och tillmötesgående personal .Läget toppen, nära den fina och långgrunda stranden .Tyvärr så var maten inget vidare,samma varje dag. . Men ... tyvärr så var inte maten alls så bra,samma varje dag.Frukosten var bäst.

 
2015-08-17

Inlägg av petra h Göteborg, Sverige

Underbart!

Kom hem idag efter 2 veckor på galaxy. Vi är väldigt nöjda med vår vistelse och känner att vi nog kommer tillbaka nästa år. Läget är helt perfekt, personalen är väldigt trevliga. Rent och fint. Maten är väl det enda som jag önskat bättre, men det går alltid att hitta något att äta sig mätt på😊.

 
2019-07-04

Inlägg av Annefromryder

Great hotel on the beach

Myself and 3 friends have just come home from a few days at this hotel. On first impression the lobby seems a tad drab. I think it was the colour. Check in was easy & quick. We were shown to our rooms , a ground floor. As soon as the door was opened there was a musky smell. Which may have been from the air conditioning. Our bathroom was very small. A shower cubical which was about 2 feet wide! I think we had a child’s room as there was an interlocking door. Next door was my friends room. This didn’t smell & had a much larger bathroom with a twin sink.the beds were very nice, comfy clean. Walking around the hotel the grounds are very well kept & everything seemed very clean. The pool bar had food & drinks throughout the day. Chips, ice cream, popcorn, rolls etc ideal for a snacking . Lovely children’s pool & covered toy area . There is Seating facing the beautiful beach.. on the beach 2 beds & parasol for the day is €6 a day. The pool bar is close so you have no extra outlay for drinks & the staff are lovely and friendly yiannis is a credit to the hotel .so too is the other young men working there. The roof top bar is lovely in the evening and comfy & chilled here pantelis was very attentive. We had a meal in the grounds where you can have an a la Carte which is not advertised, but is included in your stay .. the young lady Mayra waited on us. We ordered the first 3 dishes which all were very nice. We choose to decide our main a bit later. But unfortunately Mayra didn’t ask us & just cleared our plates then without saying anything bought out a dessert ! Luckily the other food was filling, but we were a tad disappointed we hadn’t had the option to try the main dish. We didn’t make a fuss as we could see Mayra seemed new and what we had eaten was very nice. The main eating area is very clean & the food was very nice & a great choice ever day. Here too the staff were all friendly. I wouldn’t say this was a five star hotel. But a hotel that has high standards. Check out was smooth & out bags stored until we needed them later to go home ..