1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Best Western Galaxy

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


2 av 10

Robert,
Gotland

+
Städningen
-
Maten var katastrofalt dålig för att vara all-inclusive!! Den var så dålig att vi blev tvungna att gå och äta på annan resturng. Kommer aldrig mer kunna ta all-inclusive efter dennna resa för man vet inte vad man får, onödigt att lägga ut pengar på det och ändå behöva äta på annan resturng.

Bekräftad gäst: 2018-09-19


7 av 10

Håkan,
Borensberg

+
Maten och Läget
-
alldeles för hög music matsal och pool störande.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Marie,
Skellefteå

+
Poolområdet var jättetrevligt och närheten till stranden var suverän. Vi var där i mitten på september och under den veckan var det lätt att få plats vid poolen och vid stranden. Hela hotellområdet var mycket trevligt. Vi är nöjda med maten, det fanns alltid något som alla tyckte om. Maten var fräsch och smakade bra och med bra variation varje dag. Vi hade en toppen vecka!
-
Laga liggstolarna vid poolen, några var ganska trasiga även om de fick att ligga på.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


8 av 10

Anneli,
Skellefteå

+
närheten till havet och staden. rent på hotellet
-
Tycket att er information och beskrivning av att tex solstolar vid stranden INTE ingår i ALLINCLUSIV .Och att tillgängligheten av solstolar vid poolen som ingick i allinclusive var MYCKET begränsad....de flesta var uppbokade redan till frukost.....

Bekräftad gäst: 2018-09-18


9 av 10

Eva,
Skellefteå

+
Läget, rent och fint.
-
Fixa lite lösa brädor vid poolen, byt ut trasiga glödlampor. Dra ner på ljudet på den hemska club house musiken vid baren / poolen. Jobbigt att ha så hög musik när man är på semester och vill koppla av vid poolen eller ta en drink i baren.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


9 av 10

Kristina,
Lundsbrunn

+
Nära till havet bra strand samt bra lekplats och fint område.Fick till mig att plånboken kunde låsas in men strandstol kostade 6 euro var dag det bör man få veta samt att ett nyckelskåp på rummet för passen kostade 20 euro extra. Har bott över hela världen och det har alltid ingått i rumspriset att använda sin safety box på rummet. Duschen var mycket trång även för en kvinna på 55 kilo det var ett trixande man fick lägga tvål mm. utanför duschen.
-
Maten var enformig tyckte vuxna och barn tyckte den var bäst lördag och söndag. Ganska smaklös samt mest kött vi var ganska less på maten när vi åkte hem, stor skillnad mot när vi var på liknande i Alcudia där dom grillade fisk och kött. Samma frukt, melon äpple,apelsin samt konserverad frukt, varje dag. Vin tog vi med själva.Pasta Bolonese var det barnen åt hela tiden, dom längtade efter fisk.

Bekräftad gäst: 2018-09-04


7 av 10

,

+
Balkong mot hav
-
Mer olika drinkar ink..

Bekräftad gäst: 2018-08-14


10 av 10

Ingrid ,
Karlskrona

+
Fräscht, god service, mkt god mat
-
Mkt liten duschkabin, rum 320, bullrig o hög ljudvolym i matsalen spec kvällstid

Bekräftad gäst: 2018-08-06


4 av 10

Beatrice,
Stockholm

+
Att vi bytte rum
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2018-08-01


9 av 10

Emilia,
Hedemora

+
Att det ligger centralt så att man har närhet till både stranden & centrum. Samt maten som kändes väldigt fräsch. Jag älskade deras pastastation där man alltid kunde välja vilken pasta man ville ha så gjordes pastan direkt. Perfekt för våra kräsna barn att hitta något varje dag som även de tyckte om! Utsikten på a la carte restaurangen som vi tog en dag, var magiskt!
-
Jag hade önskat en större pool.

Bekräftad gäst: 2018-07-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

397 omdömen
Utmärkt
 
138
Väldigt bra
 
162
Bra
 
64
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2017-05-30

Inlägg av zettesaga Jönköping, Sverige

All inclusive hotell

Vi har varit 1 vecka på galaxy hotell och vi är mycket nöjda med vår vistelse. Hotellet va mycket rent och välskött.Trevlig och tillmötesgående personal. Läget kan inte bli bättre. Grymt! Rummet va lite litet men fint för övrigt. Bra städning och fräscha handdukar varje dag. Vi är också väldigt nöjda med maten och blev positivt överraskade då vi läst en del klagomål på det. Men jag tyckte det va klart godkänt. Hotell området va riktigt fint och gott om plats för relaxing och det fanns alltid lediga platser. Så mysigt. Baren på taket va jättemysig med kanonutsikt. Solstolar fanns det alltid gott om och dom kostade 6 euro för 2 st. Fanns även några gratis som stod på gräset innan stranden. Jag rekommenderar detta hotell och jag är säker på att jag kommer åka hit igen!!

 
2017-05-30

Inlägg av Vict0riaSwe Stockholm, Sverige

Perfekt läge men lyhört

Vi spenderade en vecka här och tycker följande: + Perfekt läge. Nära till havet och nära till staden utan att störas av stadsljuden. Dessutom utgick flera båtturer bara 10 minuter bort medan många fick åka buss i 30-60 minuter för att komma dit. + Mycket fräscha rum och balkong fanns på alla rum, vad vi kunde se. + Personalen var supertrevliga och hjälpsamma. Gjorde alltid det lilla extra. + Varje dag fick man nya badlakan om man ville ha det. + Frukosten. En av de bästa frukostarna jag har ätit på charterresa. Det fanns varm mat så som ägg, bacon, äggröra mm. Mackor med 3 olika sorters ost, 4-5 olika köttpålägg. Yoghurt med flera olika sorters flingor och torkad frukt. Sen fanns det alltid massa färsk frukt och grönsaker. - Mycket lyhört mellan rum och korridor. Vi vaknade tyvärr många gånger av att våra grannar väsnades i korridoren. - Maten på kvällen. Allting var ätligt och de första dagarna var vi jätteimponerade men sen insåg vi att även om menyn var annorlunda varje kväll så smakade allt likadant. Höjdpunkterna var dock när de grillade kött som alltid blev jättegott! - Inte så många solstolar vid poolen och det var många som gick upp vid kl 6 och paxade. De hade även solstolar vid havet men det kostade extra. - Alla drinkar var inte all-inclusive. Ville man ha en drink så som mojito, pina colada och cosmopolitan fick man betala 8€.

 
2017-05-25

Inlägg av 423Birgittaj423 Tsilivi, Grekland

Väldigt bra

Hotellet var mycket fint,rent och snyggt. Städning och byte av handdukar varje dag. Trevlig och tillmötesgående personal .Läget toppen, nära den fina och långgrunda stranden .Tyvärr så var maten inget vidare,samma varje dag. . Men ... tyvärr så var inte maten alls så bra,samma varje dag.Frukosten var bäst.

 
2015-08-17

Inlägg av petra h Göteborg, Sverige

Underbart!

Kom hem idag efter 2 veckor på galaxy. Vi är väldigt nöjda med vår vistelse och känner att vi nog kommer tillbaka nästa år. Läget är helt perfekt, personalen är väldigt trevliga. Rent och fint. Maten är väl det enda som jag önskat bättre, men det går alltid att hitta något att äta sig mätt på😊.

 
2018-10-28

Inlägg av Gosia M

Very good experience with just a few suggestions

We have just returned form a week holiday in Galaxy Hotel and overall we were very happy. It is a great location, nice beach and good amenities. Very clean hotel, with towels changed twice a day which is fab as well as a room service lady coming in the evening to make sure that we are not lacking anything (toiletries, tea and coffee etc) it made the stay extra plesant. Staff was kind and very helpful. Unfortunately we were not able to visit roof top bar due to weather conditions. Food was tasty although there were not much change from day to day, we blamed it (truly or not) on the end of the season date of our stay. As much as overall we were very happy, I must say that we felt that it is more of a 4* rather than 5* hotel, it is lacking this extra mile to be truly 5* resort. For example we were surprised that sunbeds and umbrellas on the beach require a payment (first time we faced anything like it in a beach front hotel, so we gave it a miss), secondly sunbeds near the pool were somewhat uncomfortable and would benefit massively fom matresses on top which is not a lot to ask in 5* hotel. We stayed in superior room which had a fantastic view, but was rather on the small side, however I can understand that being on the small island space may be at the premium. Lastly, it would be really fab if the gym could be added to the amenities, it also feels like a common standard in 5*. Again, we had a nice time and my comments are not complaints at all, just suggestions what would make it truly 5* resort experience.