Kundomdömen om Marelen

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 58 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

,

+
-
Frukost var ett minus

Bekräftad gäst: 2019-06-26


9 av 10

Johanna ,
Kungsbacka

+
Personalen!!
-
Hade vart bättre mer större utbud på frukostbuffén. Kanske mer olika slags frallor och frukt.

Bekräftad gäst: 2019-06-18


9 av 10

Isabell,
Kalix

+
Mysigt med många mindre byggnader på ett stort område, med fina grönområden. Flera alternativ till poolområden. Ovanligt sköna sängar.
-
Städningen på rummet var inte den bästa. Större utbudnpå matmenyn.

Bekräftad gäst: 2018-10-03


8 av 10

Susanne ,
Skellefteå

+
Vuxenområdet
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


8 av 10

,

+
Närhet till havet. Flera pooler
-
Halvpension borde vara buffé inte efter matsedel. Tog väldigt lång tid och sen start när vi var ett stort sällskap med små barn

Bekräftad gäst: 2018-09-25


7 av 10

Eva-Marie,
Skellefteå

+
Stor yta, engelsk talande personal.
-
Tråkigt att barn 7-13 bara kunde bada i en pool. Kuddarna på rummen var alldeles för höga. Väldigt dyr AC.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


7 av 10

Cecilia,
Skellefteå

+
Trevlig personal, stort och fint hotell. Trevligt med städning varje dag.
-
Kostnaden för ac bör ingå i biljettpriset. Vattnet i barnpoolen och vattenlandet var nästan iskallt, det bör värmas upp om barn ska vilja bada där. Jag skulle verkligen ha uppskattat wifi på hela hotellet även i rummet. Frukosten är väldigt engelsk, den kanske man kan variera om man får andra gäster än britter.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


10 av 10

Monica ,
Skellefteå

+
Terrassen och poolen. Fin trädgård och trevlig personal.
-
Bättre sängar. Ta bort mögel i köket och garderoben. Inte spela olika musik stilar samtidigt.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


7 av 10

Magnus,
Uddevalla

+
Läget är helt perfekt
-
Bättre frukost, bredare meny för gäster med halvpension, fräschare utrymme för biljard, airhockey mm.

Bekräftad gäst: 2018-09-04


6 av 10

Titti,
Åker

+
-
Uppställningsytor för prylar i badrummet. Öglor i handdukarna. Fler glas! Skulle vara 3 st, vi hade ETT! Kostnadsfri AC. Svabbning av golv borde självklart ingå i städningen!!!

Bekräftad gäst: 2018-08-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1538 omdömen
Utmärkt
 
956
Väldigt bra
 
399
Bra
 
123
Mindre bra
 
44
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2018-06-10

Inlägg av tony_Orby Stockholm, Sverige

Tony tycker om hotellet Marelen

Ok städning! Sköna stora sängar. Urusel frukost, sockerchock frukost, smaklösa korvar, gröna kokta ägg. Flyget start och landning går nästan ovanför huvudet under hela dagen till sent på kvällen. Vi saknar myggnät på toa/duschrummet, märklig planlösning på toa/duschrummet blev så tajt.

 
2017-09-11

Inlägg av tommyo765

Ok, men inte mer

Ett ok hotell, bra läge, bra för barnfamiljer. Finns absolut bättre hotell på zakhyntos och bättre lägen också men för priset är det helt ok. Det var lite små saker som krångla men personalen var väldigt hjälpsamma och löste allt.

 
2017-06-03

Inlägg av 444gullan Las Palmas, Kanarieöarna, Spanien

Ok hotell om man reser med barn

Barnvänligt med stor härlig barn pool, nära till en stor härlig strand men långgrunt. Vi hade halv pension vilket visade sig inte passa oss , frukosten ok, men middagen var det endast få smaklösa rätter att välja mellan och barnmenyn med för små portioner. Trevlig kvällsunderhållning för barnen. Rummen trevliga och välstädade varje dag men tyvärr luktadet mögel i alla skåp. Flygtrafiken gick nära hotellet vilket inte störde oss utan endast var spännande för barnen Vi kan tänka oss åka tillbaka med barn. Barnen 7,6,3 år älskade hotelområdet, stranden, havet och underhållningen.Men det blir utan halvpension den var inte värd pengarna.

 
2017-02-15

Inlägg av Monica J

Trevligt

Trevlig personal, fin frukost, bra middag, det var bra att man kunde hyra säkerhetsboxar, det var rent och städat. Enda som inte var så bra var kvällsunderhållningen, Rummet var bra, och det var nära till havet

 
2016-09-14

Inlägg av Maria D Finja

Fin hotell

Fint hotell område.. Super skön säng, vilket är ovanligt i Grekland. Rummet blev fint städat varje dag, med byte av säng kläder och handukar. Ett plus att där fanns ett litet kylskåp .. Minus att sefe boxen fanns i en annan byggnad. Air condituonen kostade extra..beställde halv pension . Fick frukost som var ok. Kvällsmaten fick man välja på en del olika rätter lika så för rätten och efterrätten. Förväntade oss buffé . Men så var icke fallet..super bra med vuxen pool. Då det spelades alldeles för hög musik vid den stora poolen.. Massa britter som var rätt så hög ljuda .i mellan åt.