1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dennys Inn

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 154 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marianne,
Borås

+
Välkomnande atmosfär, personalen är helt fantastik. Vänlighet och så omhändertagande, alltid där för dig. Har bott på Dennys alla resor ( 5 st nu ), och skulle inte kunna tänka mig nåt annat boende i Kalamaki. Jag är supernöjd
-
De är redan bäst på allt, och servicen är på topp.

Bekräftad gäst: 2019-08-20


10 av 10

Gabor,
Stockholm

+
Läget till stranden och till huvudgatan med restauranger och shopping
-

Bekräftad gäst: 2019-08-14


10 av 10

Andreas,
Rönninge

+
Personalen som var väldigt serviceminded
-

Bekräftad gäst: 2019-08-07


10 av 10

Madelen,
Säter

+
Nära till havet och restauranger.
-
Att man inte kan lägga ut handduken på solstolarna om man inte är där. Flera familjer la ut handdukar på solsängarna åt alla, men de utnyttjades efter flera timmar, vilket gjorde att det var svårt att få en plats.

Bekräftad gäst: 2019-08-07


5 av 10

,

+
-
Bättre frukost buffé!

Bekräftad gäst: 2019-07-30


7 av 10

Magnus,
Timmele

+
Nära stranden
-
Lite varierand frukost hade varit trevligt

Bekräftad gäst: 2019-07-30


4 av 10

Marie,
Mariefred

+
I ett bra område. Pqssar småbarns föräldrar
-
Att avgift på kyl och A/C ingår i priset och maten är anpassade till scandinaviska gäster.

Bekräftad gäst: 2019-07-24


5 av 10

Per,
Timmele

+
Nära till stranden och centrum
-
Ta bort tillägg för kylskåp, airkondition mm, det bör alltid ingå. Frukosten på hotellet var inte speciellt bra, oftast tog saker slut och man fick vänta innan det fylldes på.

Bekräftad gäst: 2019-07-23


10 av 10

Karin,
Västerås

+
Bra läge, bra med balkong och utsikt över poolområde.
-
Eventuellt en litet gym.

Bekräftad gäst: 2019-07-03


10 av 10

Henrik,
Västerås

+
Läget. Nära stranden samt nära huvudgatan.
-
Lite mera att välja på till frukosten tex bacon, melon

Bekräftad gäst: 2019-07-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

574 omdömen
Utmärkt
 
369
Väldigt bra
 
157
Bra
 
42
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-06-26

Inlägg av yv0nne558 Göteborg, Sverige

härlig plats

trivdes mycket bra rummet var fint och välstädat varje dag ac fungerade jättebra hade ett rum på nedre plan med balkong mot innegården mysigt kanske lite hårda kuddar men helt ok van med väldigt mjuka maten helt ok frukost likaså inget att klaga på rent och fint vid poolen många solstolar med parasoll 200 m till stranden och nära till restauranger och annat, personal hjälpsam och mycket trevliga

 
2018-10-04

Inlägg av Roger Ö

Underbar Personal och Service

Mycket trevligt och lugnt Hotell med Fantastisk personal. Alla var trevliga och hjälpsamma. En hel del Engelsmän i övre medelåldern men dom var hur trevliga som helst. Trevligt poolområde med många solstolar och parasoller. Jättegod mat i Restaurangen och bra priser (Underbar pasta) Nära Stranden och Huvudgatan Synd att Ac & kylskåp kostar, det borde ingå Kan absolut rekommendera Dennys Inn

 
2018-09-12

Inlägg av EwaM81 Varnamo, Sverige

Helt okej hotell

Rent och snyggt vid poolområdet och på området. Ordentligt med solstolar, vi hade aldrig problem att få två bredvid varandra vid poolen. Inget fel på rummen. Mycket trevlig och hjälpsam personal i bar och reception. Nära till havet och 10 minuters promenad in till Main Road med restauranger. Någon aktivitet varje kväll, karaoken blir dock väldigt högljudd och håller på till 01.00. Frukosten är det enda jag har att anmärka på, ofta var mycket slut redan innan 9 och maten fylldes inte på såvida du inte uttryckligen bad om det. Varm grekisk yoghurt, de två smörgåspåläggen som fanns var också varma (över 30 grader ute och inga kylda förvaringskärl), juicen är från koncentrat och oftast slut. Det serverades bönor och äggröra, ibland nån korv. Skulle inte rekommendera frukosten till någon, vi åt oftast ute. Bokar du genom en arrangör så betalar du 35 euro i veckan för ac, 28 euro för att få tillgång till kylen samt en avgift för safety box. Tråkigt!

 
2018-08-07

Inlägg av GPH38 Sävedalen, Sverige

Medelhotell

Godkänt hotell, äldre rum men bra städning, frukosten sparsmakad och ganska litet utbud men ok, närhet till stranden 200 m o restauranger 300 m om man inte vill bada i poolen eller äta på hotellets restaurang. Tips, reseföretagen borde inkludera avgift för kylskåp, safetybox och aircondition i sitt pris. Trevlig och serviceminded personal.

 
2018-07-11

Inlägg av hanje02 Stockholm, Sverige

Helt okej hotell

Bra poolområde. Hotellets personal var trevliga och hjälpsamma. Hotellet har någon sorts aktivitet varje kväll, som bingo och live musik. Hotellet har nära till både strand och turistgatan. Engelsk frukost med dåligt utbud. Ganska trång matsal och när något tog slut så fylldes det inte på eller så tog det jättelång tid. Sängarna var hårda vilket jag inte har något emot. Men lakanet var för litet för sängen vilket var rätt så irriterande. Städningen var bra. Städaren var aldrig och knacka på innan 10:00 vilket var skönt. Nya handdukar och sängkläder 2 gånger i veckan. Dock användes något klibbigt medel på golvet som man kunde vart utan. Synd att Ac, kylskåp och safety box kostar per natt. Blir rätt dyrt om man vill ha allt de där. Men i de stora hela så är vi nöjd med vår vistelse på Dennys in och kan rekommendera det för andra.