1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dennys Inn

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Eva,
Huddinge

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-03


8 av 10

Monica,
Hisings Backa

+
-
Mjukare kuddar Vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-02


8 av 10

Ingela,
Varberg

+
Läget
-
Hotellet borde sluta med karaoketillställningar eller sänka volymen.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


9 av 10

,

+
Personalens vänlighet
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


8 av 10

Mark,
Skanör

+
Service mycket bra!
-
Frukost buffé är okej MEN det var för trångt där man hämta mat/ tallrikar, juice jätte jobbigt behövs flyttas så man ej går på varandra?

Bekräftad gäst: 2018-10-01


6 av 10

,

+
-
Vattenkokare på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Christine,
Singö, Grisslehamn

+
den vänliga atmosfären
-
inget

Bekräftad gäst: 2018-09-26


10 av 10

Anne-Britt ,
Alnö

+
Personal och ägarnas omsorg om sina gäster
-

Bekräftad gäst: 2018-09-26


10 av 10

Roger,
Örnsköldsvik

+
Ett helt underbart Hotell och Fantastisk personal. Bra poolområde, god mat och bra priser i restaurang och bar. Bra avstånd till både stranden och centrum. Personalen var helt fantastisk och service inriktade. Trevliga inslag på kvällstid som Bingo, Karaoke, Musik quiz mm. En hel del sköna och trevliga Engelsmän i olika åldrar. Ett lugnt och skönt hotell så vi kommer absolut att åka hit igen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-26


7 av 10

,

+
-
Gratis kylskåp

Bekräftad gäst: 2018-09-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

539 omdömen
Utmärkt
 
339
Väldigt bra
 
154
Bra
 
40
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-10-04

Inlägg av Roger Ö

Underbar Personal och Service

Mycket trevligt och lugnt Hotell med Fantastisk personal. Alla var trevliga och hjälpsamma. En hel del Engelsmän i övre medelåldern men dom var hur trevliga som helst. Trevligt poolområde med många solstolar och parasoller. Jättegod mat i Restaurangen och bra priser (Underbar pasta) Nära Stranden och Huvudgatan Synd att Ac & kylskåp kostar, det borde ingå Kan absolut rekommendera Dennys Inn

 
2018-09-12

Inlägg av EwaM81 Varnamo, Sverige

Helt okej hotell

Rent och snyggt vid poolområdet och på området. Ordentligt med solstolar, vi hade aldrig problem att få två bredvid varandra vid poolen. Inget fel på rummen. Mycket trevlig och hjälpsam personal i bar och reception. Nära till havet och 10 minuters promenad in till Main Road med restauranger. Någon aktivitet varje kväll, karaoken blir dock väldigt högljudd och håller på till 01.00. Frukosten är det enda jag har att anmärka på, ofta var mycket slut redan innan 9 och maten fylldes inte på såvida du inte uttryckligen bad om det. Varm grekisk yoghurt, de två smörgåspåläggen som fanns var också varma (över 30 grader ute och inga kylda förvaringskärl), juicen är från koncentrat och oftast slut. Det serverades bönor och äggröra, ibland nån korv. Skulle inte rekommendera frukosten till någon, vi åt oftast ute. Bokar du genom en arrangör så betalar du 35 euro i veckan för ac, 28 euro för att få tillgång till kylen samt en avgift för safety box. Tråkigt!

 
2018-08-07

Inlägg av GPH38 Sävedalen, Sverige

Medelhotell

Godkänt hotell, äldre rum men bra städning, frukosten sparsmakad och ganska litet utbud men ok, närhet till stranden 200 m o restauranger 300 m om man inte vill bada i poolen eller äta på hotellets restaurang. Tips, reseföretagen borde inkludera avgift för kylskåp, safetybox och aircondition i sitt pris. Trevlig och serviceminded personal.

 
2018-07-11

Inlägg av hanje02 Stockholm, Sverige

Helt okej hotell

Bra poolområde. Hotellets personal var trevliga och hjälpsamma. Hotellet har någon sorts aktivitet varje kväll, som bingo och live musik. Hotellet har nära till både strand och turistgatan. Engelsk frukost med dåligt utbud. Ganska trång matsal och när något tog slut så fylldes det inte på eller så tog det jättelång tid. Sängarna var hårda vilket jag inte har något emot. Men lakanet var för litet för sängen vilket var rätt så irriterande. Städningen var bra. Städaren var aldrig och knacka på innan 10:00 vilket var skönt. Nya handdukar och sängkläder 2 gånger i veckan. Dock användes något klibbigt medel på golvet som man kunde vart utan. Synd att Ac, kylskåp och safety box kostar per natt. Blir rätt dyrt om man vill ha allt de där. Men i de stora hela så är vi nöjd med vår vistelse på Dennys in och kan rekommendera det för andra.

 
2017-06-11

Inlägg av tobiasahlberg79 Stockholm, Sverige

Supermysigt hotell med suverän service!

Jag och min sambo är nyss hemkomna från soliga och vackra Zakynthos. Vi hade förmånen att få bo på det supermysiga och trevliga hotellet Denny's Inn Hotel. Ett gemytligt hotell med helt suverän service, personalen var enormt hjälpsamma och gjorde sitt yttersta för att vi skulle trivas. Hotellet var modernt, rent och perfekt beläget med endast ett stenkast från stranden. Frukosten var också till vår belåtenhet för att vara en kontinental, tillräckligt stort utbud för att stå sig långt in på dagen. Finns faktiskt inte mycket negativt att säga om Denny's Inn förutom att deras Wi-Fi var väldigt segt. Men annars kan vi varmt rekommendera detta charmiga hotell till kommande resenärer.