Kundomdömen om Dennys Inn

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 517 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Elisabeth,
Gånghester

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


8 av 10

Harry,
Byske

+
Trevligt
-
Alldeles för hög musik i baren på kvällen. Längre frukosttid.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


8 av 10

Gerda Ragnhild Sofia,
Bureå

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


7 av 10

Peter,
Skellefteå

+
Personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

Gudrun Ingela,
Väröbacka

+
Läget och den otroligt trevliga, hjälpsamma personalen.
-
Jag hade uppskattat att få bo i ett rum som iinte kändes som källarvåningen på Kumlabunkern

Bekräftad gäst: 2019-09-17


7 av 10

Louise Yvonne Margurite,
Skellefteå

+
Nära till stranden. Var rent och fint.
-
Bättre (mjukare) kuddar, de var ju stenhårda. De högljudda aktiviteterna i baren kunde ha slutat lite tidigare några kvällar i veckan. Fräschare kylskåp. Kylskåp borde ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

Nils Marcus,
Skellefteå

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

Emelie,
Umeå

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-10


9 av 10

Hans,
Noraström

+
Lungt och nära till stranden. Bra mat, trevlig och service inriktad personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-10


10 av 10

Rolf,
Åsa

+
Läget, nära till centrum och strand. Trevlig personal.
-
Baka in kylskåp och AC i priset, trams att behöva betala extra någon man måste ha. Nu visste vi om detta så det blev ingen överraskning. Bra att man fick använda toa utan att betala extra!!

Bekräftad gäst: 2019-09-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

593 omdömen
Utmärkt
 
385
Väldigt bra
 
160
Bra
 
42
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-27

Inlägg av 43265GIL

Lagom.

Nice place. The staff is very friendly. The room (without a view) was comfortable and clean. Väldigt lagom och mycket avslappnat. Huvudsakligen gäster av äldre årgång. Passade mig perfekt. ac och kyl kostar extra för charterresenärer. Inget dricksvatten på rummet. Ingen vattenkokare. Trevligt poolområde och nära till strand.

 
2019-06-26

Inlägg av yv0nne558 Göteborg, Sverige

härlig plats

trivdes mycket bra rummet var fint och välstädat varje dag ac fungerade jättebra hade ett rum på nedre plan med balkong mot innegården mysigt kanske lite hårda kuddar men helt ok van med väldigt mjuka maten helt ok frukost likaså inget att klaga på rent och fint vid poolen många solstolar med parasoll 200 m till stranden och nära till restauranger och annat, personal hjälpsam och mycket trevliga

 
2018-10-04

Inlägg av Roger Ö

Underbar Personal och Service

Mycket trevligt och lugnt Hotell med Fantastisk personal. Alla var trevliga och hjälpsamma. En hel del Engelsmän i övre medelåldern men dom var hur trevliga som helst. Trevligt poolområde med många solstolar och parasoller. Jättegod mat i Restaurangen och bra priser (Underbar pasta) Nära Stranden och Huvudgatan Synd att Ac & kylskåp kostar, det borde ingå Kan absolut rekommendera Dennys Inn

 
2018-09-12

Inlägg av EwaM81 Varnamo, Sverige

Helt okej hotell

Rent och snyggt vid poolområdet och på området. Ordentligt med solstolar, vi hade aldrig problem att få två bredvid varandra vid poolen. Inget fel på rummen. Mycket trevlig och hjälpsam personal i bar och reception. Nära till havet och 10 minuters promenad in till Main Road med restauranger. Någon aktivitet varje kväll, karaoken blir dock väldigt högljudd och håller på till 01.00. Frukosten är det enda jag har att anmärka på, ofta var mycket slut redan innan 9 och maten fylldes inte på såvida du inte uttryckligen bad om det. Varm grekisk yoghurt, de två smörgåspåläggen som fanns var också varma (över 30 grader ute och inga kylda förvaringskärl), juicen är från koncentrat och oftast slut. Det serverades bönor och äggröra, ibland nån korv. Skulle inte rekommendera frukosten till någon, vi åt oftast ute. Bokar du genom en arrangör så betalar du 35 euro i veckan för ac, 28 euro för att få tillgång till kylen samt en avgift för safety box. Tråkigt!

 
2018-08-07

Inlägg av GPH38 Sävedalen, Sverige

Medelhotell

Godkänt hotell, äldre rum men bra städning, frukosten sparsmakad och ganska litet utbud men ok, närhet till stranden 200 m o restauranger 300 m om man inte vill bada i poolen eller äta på hotellets restaurang. Tips, reseföretagen borde inkludera avgift för kylskåp, safetybox och aircondition i sitt pris. Trevlig och serviceminded personal.