1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Crystal Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Leif,
Skellefteå

+
Läge vid stranden
-
Rökförbud i restaurang och strandbar.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


10 av 10

Anders,
Lindome

+
Läget,dvs nära till pool å stranden
-
Maten kunde kanske höjas ett snäpp för att motsvara övriga kreterier.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


3 av 10

Berit,
Skellefteå

+
Utsikten,poolen,havet
-
Alla,dessa trappor, samt måste betala 100kr för lite kalluft

Bekräftad gäst: 2018-09-25


8 av 10

Gunilla,
Munkfors Ransäter

+
Läget till havet.Maten .Servicen.
-
Lite bättre kvalitet på solsängarna på stranden.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


9 av 10

kent-göran,
eskilstuna

+
Läget! Balkongen! Utsikten! Poolen! Havet!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-19


9 av 10

Vanja,
Skellefteå

+
-
Pooldäcket nött och stickigt samt en massa fågelavföring som de ej tog bort på hela veckan

Bekräftad gäst: 2018-09-18


8 av 10

Barbro,
Skövde

+
närheten till havet
-
ta bort de enorma bananplantorna. den ena av rummen i samma bokning fick jättefin balkong och det andra rummet hamnade i "källaren" med utsikt över stammarna på bananträden. Det luktade illa på det rummet också. Alldeles för dyrt med ac. Städa bättre. När vi skulle åka kollade jag under sängen om vi hade tappat något. det var så fruktansvärt mycket damm. det låg ett kvitto från den 23/7 och vi åkte hem den 18/9. inte städat på två månader nästan. USCH

Bekräftad gäst: 2018-09-18


9 av 10

Jorun,
Trollhättan

+
Läget. Nära till stranden. Bra bar med mat vid poolen. Rent och snyggt.
-
Böddmadrasder på alla rum! Vi åkte med ett annat par som hade bäddmadrass i sina sängar. När jag klagade till personal på hotellet fick jag till svar att ta en filt! Sängarna var stenhårda med ont i ryggen som följd!

Bekräftad gäst: 2018-09-18


8 av 10

Eva,
Borås

+
fin trädgård, nära till stranden, vacker utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Carita,
Skellefteå

+
Läget.
-
Att få sitta ute och äta frukost.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

210 omdömen
Utmärkt
 
111
Väldigt bra
 
63
Bra
 
26
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-23

Inlägg av sten_kew

Sten-Åke

Fantastiskt läge precis vid stranden! Tråkigt att det kan variera så i rumsstandard för samma peng i samma bokning, ett rum med havsutsikt och ett rum i källaren med utsikt över gigantiska bananplantor och knappt att man kunde se dagens ljus! Upptäckte under vår säng, när vi skulle åka hem när vi checkade eventuella saker som hamnat därunder, att det låg ett kvitto i allt damm från en månad tidigare , så ofrächt!

 
2017-09-28

Inlägg av Tjobb Uppsala, Sverige

Ett fantastiskt bra hotell!

Ett välskött och familjärt hotell med bra service och fantastiskt läge. Hotellets restaurang är den bästa i området med en härlig terass med havsutsikt. Mysig poolbar med ett bra lunchutbud. Poolområdet har endast ett liten barnpool och hotellet riktar sig nog inte främst till barnfamiljer. Kan varmt rekommendera Crystal Beach!

 
2017-09-28

Inlägg av CAPAAH

Amazing!

Fantastiskt hotell med en varm och familjär atmosfär. Vi hade en underbar vecka och ville knappt lämna hotellområdet då allt fanns inom räckhåll: Pool, utmärkt restaurang, 0 meter till stranden och en superb service. Jättefina rum, sköna sängar och god frukost med massor att välja på. Kan varmt rekommenderas!

 
2017-07-10

Inlägg av Louise E

Mycket bra hotell

Fantastiskt läge och underbar utsikt. Det är verkligen värt att ta ett rum med havsutsikt. Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma. Rummet och frukosten var bra. Sängarna är dock fruktansvärda, väldigt hårda och man känner fjädrarna.

 
2016-07-04

Inlägg av SaraochJohan

Fantastiskt

Underbart hjälpsamma personer i receptionen. Jättegod mat i poolbaren med fin utsikt över stranden. Stilla och lungt område men väldigt nära till goda restauranger och shopping. Vi såg sköldpaddor i vattnet utanför och har man tur man man säkert se dem på stranden om natten.