Kundomdömen om Crystal Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 69 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

,

+
Nära havet. Trevlig matsal o bar. Lugnt.
-
Ta bort bananplantor.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

Sara,
Västerås

+
Närheten till havet, personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-25


8 av 10

Gunilla,
Ransäter Munkfors.

+
Närheten till havet och utsikten och en fantastisk bar som är i direkt anslutning till stranden och hotellet.Där är toppklass av både mat o service.
-
Försök att rensa upp bananodlingen.Den är inte trevlig i något fall.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

Mikael ,
Skellefteå

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

,

+
Närheten till stranden. Lugnt område.
-
Åtgärda innergården så att även de med rum/balkonger på de två nedersta våningarna ser något. Det var en skog av bananplantor/träd där vilket även resulterade i att det var kolsvart på innergården kvällstid.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

Anna-Lena,
Stockholm

+
Läget, väldigt trevlig poolbar med god mat, fantastiks utsikt, bra musik
-
Fler hängare på rummet till ex handdukar, samt till balkongen för blöta badkläder

Bekräftad gäst: 2019-09-04


10 av 10

Malin,
Stockholm

+
Det bästa med hotellet var närheten till stranden och havet. Lika perfekt för den som vill ligga på stranden som för den som vill ligga vid poolen - utsikten var fantastisk!
-
Frukostbuffén hade kunnat vara bättre. Mycket blandat som kanske inte alltid passade ihop, det kändes lite rörigt. Den grekiska yoghurten smakade konstigt (som lek-lera luktar), vilket kändes tråkigt med tanke på att man är i Grekland.

Bekräftad gäst: 2019-08-28


10 av 10

Anna-Lena,
Lindome

+
Bra service, trevlig personal,
-
Rökfria zoner när man äter ute.

Bekräftad gäst: 2019-08-13


10 av 10

Mikael,
Märsta

+
Läget
-
Bättre städning å lite mer trevlig personal på den kvinnliga sidan på beachbareb

Bekräftad gäst: 2019-07-31


8 av 10

Carola,
Floby

+
Läget och omgivningen.
-
Personalen i receptionen behöver bli mer serviceinriktade. Bad om en TV-kontroll till tv:n första dagen och hade fortfarande inte fått någon innan vi reste hem. Inte superviktigt men det ska fungera. Städningen var si så där.

Bekräftad gäst: 2019-07-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

231 omdömen
Utmärkt
 
124
Väldigt bra
 
68
Bra
 
27
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-07-17

Inlägg av 331andersm Torslanda, Sverige

Bra läge men hemska rum

+ läget vid stranden + poolbaren med finaste utsikten och bra utbud + läget på poolen - rummen, hemska och mögliga. Hål i vägar, trasiga sängar och dålig lukt...riktigt sunkiga. Undvik 205 och 209 - snåla med AC, fick tjata till oss något som skulle ingå - restaurangen, dyr och litet utbud och inte särkilt bra. Gå 100 meter till tex Stanis så får ni bättre - slitet pool område - alla regler kring poolen, man får tex inte ha med sig eget vatten ?!? - sur poolpersonal som går runt och gnäller...service vad är det - sen så säljer de ut platser runt poolen till folk utanför hotellet...så kom inte försent - byter wi-fi system mitt i veckan...säg till om det kanske vore en bra idé? Mao lite för mycket tjäna pengar på folk och lite för lite sälja en upplevelse. Hitta något bättre om du inte vill ha vyn från poolen...som du dock kan få ändå för typ 5euro

 
2018-09-23

Inlägg av sten_kew

Sten-Åke

Fantastiskt läge precis vid stranden! Tråkigt att det kan variera så i rumsstandard för samma peng i samma bokning, ett rum med havsutsikt och ett rum i källaren med utsikt över gigantiska bananplantor och knappt att man kunde se dagens ljus! Upptäckte under vår säng, när vi skulle åka hem när vi checkade eventuella saker som hamnat därunder, att det låg ett kvitto i allt damm från en månad tidigare , så ofrächt!

 
2017-09-28

Inlägg av Tjobb Uppsala, Sverige

Ett fantastiskt bra hotell!

Ett välskött och familjärt hotell med bra service och fantastiskt läge. Hotellets restaurang är den bästa i området med en härlig terass med havsutsikt. Mysig poolbar med ett bra lunchutbud. Poolområdet har endast ett liten barnpool och hotellet riktar sig nog inte främst till barnfamiljer. Kan varmt rekommendera Crystal Beach!

 
2017-09-28

Inlägg av CAPAAH

Amazing!

Fantastiskt hotell med en varm och familjär atmosfär. Vi hade en underbar vecka och ville knappt lämna hotellområdet då allt fanns inom räckhåll: Pool, utmärkt restaurang, 0 meter till stranden och en superb service. Jättefina rum, sköna sängar och god frukost med massor att välja på. Kan varmt rekommenderas!

 
2017-07-10

Inlägg av Louise E

Mycket bra hotell

Fantastiskt läge och underbar utsikt. Det är verkligen värt att ta ett rum med havsutsikt. Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma. Rummet och frukosten var bra. Sängarna är dock fruktansvärda, väldigt hårda och man känner fjädrarna.