Kundomdömen om Windmill

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 222 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

,

+
Trevlig personal o bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


7 av 10

Denise ,
Göteborg

+
Läget.
-
Mer variation på frukostbuffén. Mjukare sängar och kuddar.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


9 av 10

Ejne,
Alingsås

+
Renheten,trevlig persons och bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

Elisabeth,
Hunnebostrand

+
Att vi fick ett rum med utsikt över havet, hade inte varit lika bra år ett annat håll.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


8 av 10

Christian,
Tidaholm

+
Bra rum! Ett mycket bra poolområde med avseende på både bad och mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


10 av 10

Lisbeth,
Skellefteå

+
Fräscha rum, rent och snyggt. Bra frukost och för övrigt bra mat.
-
Tillägg för aircondition och safetybox bör ingå i priset redan vid köp av resan.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

Magnus,
Uddevalla

+
Personalen, utan tvekan. Har bott på flera hotell i olika orter på Zakynthos tidigare, men den här hotellpersonalen var enastående.
-
Nej... Det har var perfekt avvägning mellan pris och prestanda.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

,

+
-
Möjlighet att duscha av sig klor-vattnet vid poolen Vid sen avresa få möjlighet att ha rummet några timmar till.

Bekräftad gäst: 2019-09-18


10 av 10

lennart,
skellefteå

+
Bra frukost o tider. Rent o snyggt. Fantastisk städerska o rätt person i baren vid poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

,

+
Städnig och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

643 omdömen
Utmärkt
 
444
Väldigt bra
 
150
Bra
 
34
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-09-02

Inlägg av Vacationer86260

kanon

jättefint hotell i mellansegmentet. Toppersonal och service, helt okej mat och bra pool/poolbar. Jättebra städning, dåligt utrustade kök i lägenheterna (ta med egen kockkniv) Tyvärr finns inga bra stränder i Argassi så bil/buss/taxi är nästan krav för tillgång till sanden och havet. Barnfamilj observera: Trottoarerna är knappt så breda i argassi, att en vagn får plats så ta med bärsele om ni inte vill gå på vägen!

 
2018-02-05

Inlägg av Erik J

Helt okej hotell men inget mer

Bra läge med lite avstånd till staden. Det som drar ner betyget är att stranden som finns är i princip obefintlig, visst det går att åka någon annanstans men det kan lätt bli omständigt. Hotellrummet var det ingen jätte hög standard på.

 
2017-11-29

Inlägg av Ulrika64 Bollnäs, Sverige

Trevligt lägenhetshotell med bra personal

Skulle gärna återvända till detta hotell, rent och fräscht, trevlig personal. Bra läge, men en bit från sandstränder för dem som önskar det. Utnyttjade aldrig poolen, men det såg rent och trevligt ut.

 
2016-09-14

Inlägg av chamilla61 Lund, Sverige

Ganska hårt nedslitet hotel,men okej ska bara sova där

Hotellpersonalen var mycket trevlig, Städ varje dag men lite fusk, bara ena kudden som fick rent örngott :). Jag byter inte hemma varje dag så helt okej. Vi reste med vänner och bokat rum intill varandra, vi fick rum i varsitt av husen.

 
2016-06-19

Inlägg av MariaE4062

Fantastiskt bra hotell

Bra läge. Trevlig personal. Ett stort tack till Sue i receptionen som engagerade sig i vår semester och gav oss många bra tips på utflykts mål. Kan rekommendera att hyra bil finns otroligt fina platser att besöka. Städning varje dag. Bra mat i restaurangen. En stor fördel att vi även kunde använda oss av pool, havsbad och solstolar vid Windmill Bay. Kommer helt klart att åka tillbaka, har haft två helt otroliga veckor.