1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Windmill

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 199 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Tinna,
Göteborg

+
Rent o snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-10


10 av 10

Richard ,
Ulricehamn

+
Frukosten var mycket bra, fanns ett stort utbud att välja bland. Städningen var utmärkt. Personalen var vänlig och hjälpsam.
-
Större kylskåp i rummet och upplysa alla gäster att det inte är okej att reservera solsängar med handdukar när man inte är i närheten av poolområdet på flera timmar.

Bekräftad gäst: 2019-09-03


10 av 10

Sandy,
Kungälv

+
Servicen samt en frukost som var till belåtenhet för oss nordbor.
-
Det gäller hela Grekland.All plast som ligger överallt plastflaskor plastpåsar på stränderna.Det var 15:e gången vi besökte Grekland på semestern och vi ser ingen förbättring.Om inte detta förändras så kommer vi att välja andra länder att semestra på som tar detta på allvar.Det är då ni kommer in som researrangör ni måste påtala detta.Vi var många på plats som diskuterade detta.

Bekräftad gäst: 2019-09-03


8 av 10

Nina,
Stockholm

+
Frukostbuffen! Bra läge. Fin pool. Trevlig personal.
-
Greek Night på måndagar! Inte särskilt mycket mat för pengarna.. Ungdomar måste betala samma pris som vuxna.. Konstigt när det ingår en halv liter vin som inte ungdomar kan nyttja? Och när mina ungdomar beställde Coca Cola istället för vin så blev det 2.5 Euro extra var, för 33 cl Cola!? Om många har bokat så får de sitta på plastmöbler utanför. Rökförbud.

Bekräftad gäst: 2019-08-28


9 av 10

Silvija,
Halmstad

+
Frukosten
-
Internet,mycket dåligt Wifi mutagning

Bekräftad gäst: 2019-08-27


8 av 10

Boel,
Ljungskile

+
Bra sängar, fin utsikt mot havet. Lugna omgivningar, inte direkt mot vägen utanför. Bra frukost med olika typer. Bra städning. Bra pool.
-
Ungdomarnas lägenhet luktade mögel, antagligen från badrummet. Vårt kylskåp fungerande bara ibland, troligtvis var kontakten kopplad till "nyckel-elen" och inte igång när vi var ute ur rummet. Kontakt med hotellet hjälpte inte. Luftkonditionering fick vi köpa till, vore enklare om det ingick i priset.

Bekräftad gäst: 2019-08-13


8 av 10

Rebecca,
Linköping

+
Lagom varierande frukost med mycket frukt. Havsutsikt från hotellrummet.
-
Göra riktiga amerikanska pannkakor till frukost, inte några sconeslikanande. Sopa golven vid städning, flera dagar som det låg sand på golvet trots att vi inte hade massa saker på golven som skulle vara ibägen för städning.

Bekräftad gäst: 2019-07-31


6 av 10

Emilia,
Ulricehamn

+
Att hotellet ligger lite avsides från huvudgatan, man störs därmed inte så mycket av trafiken.
-
Bättre städning samt förtydligande att transfern till flygplatsen hämtar vid gatan och inte utanför hotellet

Bekräftad gäst: 2019-07-30


7 av 10

Petra,
Mölnlycke

+
Poolområde. Allmäna utrymmen
-
Rummen. Luktade inget vidare. Tråkig personal i receptionen.

Bekräftad gäst: 2019-07-30


8 av 10

Maher,
Gustavsberg

+
- Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

631 omdömen
Utmärkt
 
436
Väldigt bra
 
147
Bra
 
33
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-09-02

Inlägg av Vacationer86260

kanon

jättefint hotell i mellansegmentet. Toppersonal och service, helt okej mat och bra pool/poolbar. Jättebra städning, dåligt utrustade kök i lägenheterna (ta med egen kockkniv) Tyvärr finns inga bra stränder i Argassi så bil/buss/taxi är nästan krav för tillgång till sanden och havet. Barnfamilj observera: Trottoarerna är knappt så breda i argassi, att en vagn får plats så ta med bärsele om ni inte vill gå på vägen!

 
2018-02-05

Inlägg av Erik J

Helt okej hotell men inget mer

Bra läge med lite avstånd till staden. Det som drar ner betyget är att stranden som finns är i princip obefintlig, visst det går att åka någon annanstans men det kan lätt bli omständigt. Hotellrummet var det ingen jätte hög standard på.

 
2017-11-29

Inlägg av Ulrika64 Bollnäs, Sverige

Trevligt lägenhetshotell med bra personal

Skulle gärna återvända till detta hotell, rent och fräscht, trevlig personal. Bra läge, men en bit från sandstränder för dem som önskar det. Utnyttjade aldrig poolen, men det såg rent och trevligt ut.

 
2016-09-14

Inlägg av chamilla61 Lund, Sverige

Ganska hårt nedslitet hotel,men okej ska bara sova där

Hotellpersonalen var mycket trevlig, Städ varje dag men lite fusk, bara ena kudden som fick rent örngott :). Jag byter inte hemma varje dag så helt okej. Vi reste med vänner och bokat rum intill varandra, vi fick rum i varsitt av husen.

 
2016-06-19

Inlägg av MariaE4062

Fantastiskt bra hotell

Bra läge. Trevlig personal. Ett stort tack till Sue i receptionen som engagerade sig i vår semester och gav oss många bra tips på utflykts mål. Kan rekommendera att hyra bil finns otroligt fina platser att besöka. Städning varje dag. Bra mat i restaurangen. En stor fördel att vi även kunde använda oss av pool, havsbad och solstolar vid Windmill Bay. Kommer helt klart att åka tillbaka, har haft två helt otroliga veckor.