1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Windmill Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ulrica,
Skellefteå

+
Lugnt & skönt med trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


10 av 10

Jannice,
Skellefteå

+
Lugnt och stilla, suverän utsikt från rummet, personalen var fantastisk (särskilt städerskan Ellie och frukostvärdinnan!), super med närheten till havet och att man slipper sandstranden! Läget var perfekt, inte mitt i smeten men nära till restaurangutbudet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-25


8 av 10

Per,
Skellefteå

+
Utsikten, maten
-
Dusch vid badstranden

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Rebecca,
Skövde

+
-
Otroligt dyr AC för en vecka.

Bekräftad gäst: 2018-08-28


9 av 10

Katrin,
Slfra

+
Att alla hade balkong mot havet
-
Frukostbuffe

Bekräftad gäst: 2018-08-15


8 av 10

Robert ,
Stockholm

+
Närheten till havet, familjärt och att det låg lite avsides från byn.
-
Endast ett fungerande badrum av två i källaren. Duschmunstycke och belysning saknades i det andra.

Bekräftad gäst: 2018-08-15


10 av 10

Roger,
Trollhättan

+
-
Lite mer köksredskap

Bekräftad gäst: 2018-08-14


7 av 10

AnnSofi,
Tyresö

+
Maten, havet, frukosten - extra plus att man fick matsäck om man skulle iväg innan frukostserveringen öppnade. Lugnt o trevligt.
-
Sänk ljudanläggningen på restaurangen, störande att alltid ha musik på. AC och safedepositbox borde ingå i priset. Havsutsikten på rummen kunde endast avnjutas om man stod upp, pga höga betongräcken. Jobbigt att behöva checka ut så tidigt som 10:30, när hemflyget går först 21:30. Extrasängen kunde varit bekvämare.

Bekräftad gäst: 2018-08-08


9 av 10

Gunilla,
Stockholm

+
Personalen och läget vid havet. Mycket bra restaurang för middagar. Bra frukostar och luncher på "pool restaurangen".
-
På hem rese dagen kunde man duscha i bottenplanet. (när man inte hade hotellrummet kvar) Där var lampan trasig, gick inte att låsa dörren och inget munstycke till duschen. Ingen tvättkorg att lägga de blöta handdukarna i.

Bekräftad gäst: 2018-08-08


5 av 10

Eva,
Stenungsund

+
Lagom stort
-
Bättre net work

Bekräftad gäst: 2018-08-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

406 omdömen
Utmärkt
 
303
Väldigt bra
 
82
Bra
 
14
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-09-15

Inlägg av 641perb Bålsta, Sverige

Solsemester

Väldigt trevligt hotell. Fin lgh och stor balkong havsutsikt. All personal jättetrevlig och serviceinriktad. Ett stort plus för solsängarna på gräsmattan där det var mycket rymligt och lugn och ro. Hotellets restaurang höll toppklass. Väldigt god mat och suverän service. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Per och Susanne bodde i rum 405.

 
2018-07-11

Inlägg av mariaaG4450RF

Hotell

Fantastiskt hotell på alla sätt och vis. Bra läge. Trevlig personal. Bra restaurang på hotellet. Städning varje dag. Jättegod frukost. Bra balkonger. Vacker utsikt . Nära in till gågatan med alla fantastiska restauranger och nära supermarket. Nära in till zakhyntos stad. Bästa hotell jag bott på.

 
2018-07-03

Inlägg av Kristina S

Zakynthos.

Vi är väldigt nöjda med detta hotell. Väldigt serviceminded vänlig personal. Många av dem har jobbat här över 10 år. Mycket mycket god mat som även tillgodoser vegan och vegetarian alternativ samt olika allergier/ intoleranser. Rena fräscha rum med daglig städning o byte av handdukar. Lakan byts varannan dag. Dygnet runt bemanning i reception. Ok Wifi. Lugnt poolområde med endast några trappsteg ner till havet från gräsmattan och du slipper få sand överallt. Frukost kan man få a la carte med otaliga varianter och alternativ. Rekommenderar clubsandwich till lunch då det gott o väl räcker till två personer och går att få vegetariskt. Middagar åt vi på hotellet, inne i stan och på ett ställe intill. Favorit var hotell restaurangen som håller hög klass. Som vegetarian kan jag verkligen rekommendera vildsvamprisotto, pasta med olika vegetariska såser samt tzatziki förståss😉 Lugn vilsam musik. Taxi 8E till stan. Lummig fin ö som inte är överexploaterad ännu. Vi åkte på en utflykt att se Caretta Caretta sköldpaddor, vilka var fina att se men vi fick bara se dem från båt. Efter det åkte båten vidare till vackra badställen där vi simmade med fiskar som i akvarie. Mysigt för snorkling. På alla sätt är det här ett underbart ställe att vila upp sig och familjen undan partyliv och dunka dunka.

 
2017-09-06

Inlägg av Siljam53 Ljung, Sverige

Kanonläge vid havet

Mycket trevligt hotell i utkanten av Argassi. Ligger o meter från havet. Trappa (13 trappsteg) ner till havet. Stenigt ca. 5 meter (badskor bra att ha) sedan fin sandbotten. Två pooler finns. en barnpool och en vanlig pool. Personalen mycket trevlig. Lägenheten vi hade bestod av ett sovrum, ett vardagsrum med kokplattor och spis och kylskåp. Rymligt badrum/toalett. Sovrummet ochvardagsrummet mycket rymliga. Helt ok uteplats. Vi hade markplan 5-10 meter från poolen. Ytterligare 25 meter till havet.

 
2017-08-09

Inlägg av Maria B

Senester

16/5 -2017 Var här för några år sedan med en kompis tyckte det var kanon bra då vi hade ett varsitt rum med utgång till den stora balkongen och köket var för sig. Nu däremot åkte ja med min dotter och barnbarnen som är 2 och 3 år då fick vi tyvärr ett rum på ena hörnet av hotellet, ett av rummet var det dubbel säng och i det andra var det kök/ vardagsrum och en säng och tyvärr 2 små balkonger och då kunde vi inte sitta alla tillsammans tyvärr. Sen på fredag och lördag kväll disco/ restaurant nedanför oss som spelade musik väldigt högt tyckte inte dom skulle sätta en barnfamilj i den ändan. Vi kom dit den 16/5 första resan som apollo hade dit för säsongen och det märktes saknades en del saker på rummet som jag fick säga till om. Vi bad också om att få tillgång till ett rum inför hemresan eftersom vi hade småbarn och det sa dom att vi skulle få men samma dag som hemresan fick vi veta att det inte gick det var lite tråkigt. Väldigt trevlig personal bra mat på restaurangen och framförallt nära havet. Åker gärna tillbaka dit dock ej med småbarn. Och då ha rummen som har utsikt över både pool och hav. /Maria