Kundomdömen om Windmill Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 210 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Alf,
Skellefteå

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


8 av 10

Yasmine,
Oxelösund

+
Läget och rummet.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


10 av 10

Linda,
Vimmerby

+
Underbar personal, fantastisk mat både på dagen och kvällen. Bra läge inte mitt i smeten. Bra rum. Toppen helt enkelt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

Bo,
Skellefteå

+
Trevlig och vänlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-24


10 av 10

Charlotta Holmqvist,
Hok

+
Att det inte var så stort. Bra, rymliga lägenheter. Att det fanns grind till markbalkongen. Att man kan bo 5 personer i samma lägenhet.
-
Bra om det står i beskrivningen att frukosten beställs från en meny.

Bekräftad gäst: 2019-09-03


9 av 10

Magnus,
Borlänge

+
Läget var väldigt bra! Poolen kanon! Nära till Argassi cemtrum! Maten var väldigt bra på hotellet! Speciellt kvällsmenyn var fantastisk!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-20


10 av 10

Maria,
Sätila

+
Utsikten, personalen i poolbaren, goda drinkar, närheten till havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-20


10 av 10

Catarina,
Stockholm

+
Att det ligger vid havet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-13


10 av 10

Jennifer,
Mantorp

+
Läget! Lugnt o skönt. Bra pool och nära havet. Otroligt god mat!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-09


10 av 10

Anna,
Värnamo

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

439 omdömen
Utmärkt
 
326
Väldigt bra
 
89
Bra
 
17
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-09-15

Inlägg av 641perb Bålsta, Sverige

Solsemester

Väldigt trevligt hotell. Fin lgh och stor balkong havsutsikt. All personal jättetrevlig och serviceinriktad. Ett stort plus för solsängarna på gräsmattan där det var mycket rymligt och lugn och ro. Hotellets restaurang höll toppklass. Väldigt god mat och suverän service. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Per och Susanne bodde i rum 405.

 
2018-07-11

Inlägg av mariaaG4450RF

Hotell

Fantastiskt hotell på alla sätt och vis. Bra läge. Trevlig personal. Bra restaurang på hotellet. Städning varje dag. Jättegod frukost. Bra balkonger. Vacker utsikt . Nära in till gågatan med alla fantastiska restauranger och nära supermarket. Nära in till zakhyntos stad. Bästa hotell jag bott på.

 
2018-07-03

Inlägg av Kristina S

Zakynthos.

Vi är väldigt nöjda med detta hotell. Väldigt serviceminded vänlig personal. Många av dem har jobbat här över 10 år. Mycket mycket god mat som även tillgodoser vegan och vegetarian alternativ samt olika allergier/ intoleranser. Rena fräscha rum med daglig städning o byte av handdukar. Lakan byts varannan dag. Dygnet runt bemanning i reception. Ok Wifi. Lugnt poolområde med endast några trappsteg ner till havet från gräsmattan och du slipper få sand överallt. Frukost kan man få a la carte med otaliga varianter och alternativ. Rekommenderar clubsandwich till lunch då det gott o väl räcker till två personer och går att få vegetariskt. Middagar åt vi på hotellet, inne i stan och på ett ställe intill. Favorit var hotell restaurangen som håller hög klass. Som vegetarian kan jag verkligen rekommendera vildsvamprisotto, pasta med olika vegetariska såser samt tzatziki förståss😉 Lugn vilsam musik. Taxi 8E till stan. Lummig fin ö som inte är överexploaterad ännu. Vi åkte på en utflykt att se Caretta Caretta sköldpaddor, vilka var fina att se men vi fick bara se dem från båt. Efter det åkte båten vidare till vackra badställen där vi simmade med fiskar som i akvarie. Mysigt för snorkling. På alla sätt är det här ett underbart ställe att vila upp sig och familjen undan partyliv och dunka dunka.

 
2017-09-06

Inlägg av Gunnar H Ljung, Sverige

Kanonläge vid havet

Mycket trevligt hotell i utkanten av Argassi. Ligger o meter från havet. Trappa (13 trappsteg) ner till havet. Stenigt ca. 5 meter (badskor bra att ha) sedan fin sandbotten. Två pooler finns. en barnpool och en vanlig pool. Personalen mycket trevlig. Lägenheten vi hade bestod av ett sovrum, ett vardagsrum med kokplattor och spis och kylskåp. Rymligt badrum/toalett. Sovrummet ochvardagsrummet mycket rymliga. Helt ok uteplats. Vi hade markplan 5-10 meter från poolen. Ytterligare 25 meter till havet.

 
2017-08-09

Inlägg av Maria B

Senester

16/5 -2017 Var här för några år sedan med en kompis tyckte det var kanon bra då vi hade ett varsitt rum med utgång till den stora balkongen och köket var för sig. Nu däremot åkte ja med min dotter och barnbarnen som är 2 och 3 år då fick vi tyvärr ett rum på ena hörnet av hotellet, ett av rummet var det dubbel säng och i det andra var det kök/ vardagsrum och en säng och tyvärr 2 små balkonger och då kunde vi inte sitta alla tillsammans tyvärr. Sen på fredag och lördag kväll disco/ restaurant nedanför oss som spelade musik väldigt högt tyckte inte dom skulle sätta en barnfamilj i den ändan. Vi kom dit den 16/5 första resan som apollo hade dit för säsongen och det märktes saknades en del saker på rummet som jag fick säga till om. Vi bad också om att få tillgång till ett rum inför hemresan eftersom vi hade småbarn och det sa dom att vi skulle få men samma dag som hemresan fick vi veta att det inte gick det var lite tråkigt. Väldigt trevlig personal bra mat på restaurangen och framförallt nära havet. Åker gärna tillbaka dit dock ej med småbarn. Och då ha rummen som har utsikt över både pool och hav. /Maria