Kundomdömen om Porto Iliessa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 14 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
6,9 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

,

+
Läget
-
Hotellet skulle behöva en uppdatering, svartmögel i duschen, lös toaring mm

Bekräftad gäst: 2019-10-02


5 av 10

Daniel,
Västerås

+
Bra läge, bra med solstolar.
-
Dörren till rummet var svår att låsa. Hotellet skulle behöva en uppfräshning i rummen samt bättre köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2019-10-02


7 av 10

Elisabeth ,
Göteborg

+
Läget
-
Stort behov av renovering.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

Rose-Marie, Kjell, Annika ,
Stockholm

+
Snygg anläggning, trevlig personal, bra service
-
Det sk vardagsrummet kan förbättras med inredning

Bekräftad gäst: 2019-09-25


10 av 10

Marianne,
Falun

+
Fantastiskt läge, med havsutsikt och nära havsbad.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-25


7 av 10

Peter,
Västerås

+
Vi bodde med havsutsikt, vilken var fantastisk. Ganska stora rum och en jättestor balkong med utgångar från båda rummen. Massvis av förvaringsutrymmen (skåp, hyllor, lådor, mm) (fanns dessutom många galgar i klädskåpet vilket brukar vara ovanligt). Poolbaren sköttes av en tjej med servicekänsla. Jättegod mat.
-
Inget byte av sängkläder på hela veckan var på gränsen till äckligt. Det var och blev bara våttorkade golv (mycket var smutsigt vid nedkomsten, så man fick torka av det mesta innan man ville använda utrymmena). Duschrummet behöver verkligen en genomgång. Den fasta duschen var spännande. Omöjligt och duscha sig ren i dom "nedre regionerna" utan att stå på händer. Fick inte ens bort sand i duschbadkaret utan att ta en hink o fylla med vatten och flascha bort sanden. Poolen var skitig, grumlig och överfyllnadsrännorna trasiga på många ställen. Själv for jag igenom och skadade foten.(SKITDÅLIGT). Så enkelt att byta ut och säkerställa badandet. Synd att det mysiga bron i poolen var fullt med rost som runnit över den blåa färgen. Varför målar dom inte om det innan säsongen kör igång (slarvigt, då det syns så väl och är enkelt att åtgärda efter en säsong). Stranden var dålig och stenig, men med bil tog man sig till fina ställen.

Bekräftad gäst: 2019-09-25


8 av 10

Inger,
Örebro

+
utsikten mot havet
-
förtydligande på faciliteter(vattenkokare, kaffebryggare)

Bekräftad gäst: 2019-09-25


9 av 10

Johan,
Robertsfors

+
Läge och personal.
-
Möjlighet att styra aircondition på rummet. Flera kärl i köket(skålar)

Bekräftad gäst: 2019-09-24


6 av 10

Kjell,
Göteborg

+
Utsikten
-
Ac som inte funkar. Toalett sits som satt lös.sunkigt duschdrapperi med möggel. Hotellet har smått renoveringsbehov.

Bekräftad gäst: 2019-08-13


10 av 10

,

+
-
ACn var inte på hela tiden. Endast 23-07 och 15-17. Asdåligt, man vaknade svettig!!

Bekräftad gäst: 2019-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

37% av resenärerna rekommenderar

79 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
29
Bra
 
21
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-09-28

Inlägg av Peter22845 Västerås

Den fantastiska utsikten

Aldrig haft så blandade känslor inför ett omdöme. Vi bodde i rum 315 (med havsutsikt). Frukost ,serveras inte på detta hotell, utan man får ta en kort promenad till deras syster hotell (Iliessa beach). Frukosten där var okay, men inte mer. Katter sprang omkring i matsalen, vilket jag inte tycker om då jag är tokallergisk mot pälsdjur. Trots påtalning av mig, gjordes inte något för att "hysa av" dessa fyrbenta "tiggare". Utsikten från den stora balkongen var fantastisk, och dessutom med utgång från båda rummen. Förvaringsutrymmen fanns det massvis av,(klädskåp med massa galgar, hyllor, lådor,mm. Omöjligt att fylla alla ställen på 2st personer. Nu, det lite mer tråkiga som dom är kända för,,,. Sängkläder byttes inte under denna vecka(äckligt) Endast våttorkning av golv(vi fick torka av hyllor och massa när vi kom ner då det var "skitigt"). Duschen var "spännande" då det var en fast dusch, utan handtag och slang (till och med för en kille var det svårt o plaska vatten i "dom nedre regionerna". (synd att men inte kunde stå på händerna). Likaså om det kom lite sand i badkaret,,,,,, Bara och ta en hink med vatten och försöka skölja bort det. Såg skitigt/mögligt ut i duschutrymmet). Det fanns en minimal köksutrustning!!!. Där emot kyl och frys var nytt och stora. Poolbaren hade jättegod mat. Poolen där emot, var mycket grumlig, skitkant efter kaklet och trasiga plastskenor vid överrinningen på poolkanten. Självklart brakade jag igenom på ett ställe och skadade foten. Jätteslarvigt att inte fixa sånt innan säsongen. Farligt och jäkligt slarvigt av dom. Jättesköna solstolar fanns vid poolen. Rost hade runnit efter räckena på den lilla mysiga bron över poolen. Hur svårt kan det vara att fixa sånt innan säsongen drar igång????.. Stranden nedanför var jättesmal och stenig. Vid blåst och vågor bör man vara försiktig när man doppar sig. Finns andra fina stränder på lite avstånd. Då vi hade åska och regn 2 dagar, måste jag varna för en sak. DET ÄR SNORHALT på området. Ta det försiktigt om det är blött. Annars kan nämna att servicen var det inget fel på, synd bara att sitta och vänta på rummen i 2,5 timmar när vi kom ner. Blev att hänga i poolbaren. Mycket restauranger och supermarket på huvudgatan, alldeles bredvid hotellet. Läget på detta hotell, måste ändå anses som bra, men vi kommer inte att återkomma dit. Väljer hellre nån ställe efter det södra kusten. Ett HETT tips,,,, Hyr en bil och far runt ön. Vilka fantastiska ställen vi besökte för bad och utsikter. Återkommer gärna till Ön.

 
2019-09-28

Inlägg av Johan L Robertsfors, Sverige

Trevligt hotell.

Bra läge med närhet till havet på ena sidan och en livlig turistgata på andra sidan. Rymlig lägenhet med två balkonger, välutrustad och bra städning varje dag. Trevlig personal. För vår del finns inget att klaga på. .

 
2019-08-14

Inlägg av emilg404 Rom, Italien

Okey men inget specielt

Trevlig personal, restaurangen hade mycket att välja på och var okey men inget specielt. Baren på taket var en besvikelse för det var aldrig någon där och inte heller så mysig. ACn fungerade så gott som inte alls, vi hade ca 26 grader på natten men personalen tyckte att den fungerade som det skulle. Bra område med mycket restauranger och barer, även bättre priser än i "huvudstaden"

 
2018-07-27

Inlägg av Sinisa S

Saknar det lilla extra

Bodde där 2 veckor i Juni. Vi hade otur att få lägenhet i närheten av centrala luftkonditioneringens aggregat och restaurangernas ventilation så det brummade friskt hela tiden. Luftkonditionering går dock endast att använda mellan 23:00 och 07:00. Går man inte upp och stänger av den före 07:00 så fortsätter det att blåsa in varmluft. Dotterns barnsäng var gammal och sliten och madrassen luktade gammalt, fanns ingen annan enligt receptionen. Köket litet och omodernt dock med nytt kylskåp. Konstigt duschmunstycke utan slang gör duschning till ett äventyr. Bra städning och trevlig personal. Bra läge i centrala Argassi vid den väldigt smala stranden.

 
2018-06-01

Inlägg av Traveler807157

Trevligt hotell vid huvudgatan i Argassi

Trevliga lägenheter, vår med utsikt över pool och havet. Bra servicekänsla av personalen och en bar på taket. Gick att bada i havet men var lite svårt att ta sig i. Fanns en bättre badstrand några hundra meter bort.