Kundomdömen om Meridien Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 785 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Elsy o Jacob,
Uppsala

+
Lugn och skön stämning på områdets insida. På utsidan tillgång till allt vi önskade. Många mkt bra och goda restauranger. Men måste tillägga att rest. Peppermint blev en besvikelse. Levde inte alls upp till lovorden vi läst oss till.
-
Det allmänna toalettutrymmet fantastiskt fint o fräscht. Saknade en duschmöilighet just där. I övrigt mkt nöjda med allt.

Bekräftad gäst: 2019-10-02


3 av 10

Kristina,
Västervik

+
Städningen , läget, att kunna gå direkt från rummet och bada i havet.
-
Att jag ska slippa att höra den där fruktansvärda musiken från poolen när jag befinner mig på mitt rum. Det var rena tortyren. Gick ju inte att vila eller koppla av eller se på TV på rummet. Uruselt.

Bekräftad gäst: 2019-10-02


10 av 10

Susanne,
Stockholm

+
Läget!
-
Ta bort lite stenar vid "stranden"

Bekräftad gäst: 2019-10-02


7 av 10

Emma,
Gävle

+
Sängarna och läget.
-
AC borde ingå.

Bekräftad gäst: 2019-10-02


9 av 10

Leif,
Skara

+
Nära havet och nära till affärer och restauranger.
-
Kaffebryggare på rummen. Mer handdukskrokar i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

Anna,
Skellefteå

+
Läget vid havet, den bra servicen.
-
Mer varmvatten!

Bekräftad gäst: 2019-10-01


7 av 10

Need,
Mellerud

+
Central bra läge till allt m.a.o mycket pris värt hotell
-
Ljudisolerade dörrar ut mot huvudgatan mycket väsen in i lägenheten

Bekräftad gäst: 2019-10-01


8 av 10

Bo,
Skellefteå

+
Nära till allt
-
Varmvattnet kunde finnas hel tiden.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


7 av 10

Brigitte,
Pålänge

+
Nära till havet
-
Har man ett lägenhetshotell så förväntar man sig lite mer utrustning av kökstillbehör så som bestick glas mm

Bekräftad gäst: 2019-10-01


7 av 10

Jarl,
Kungsbacka

+
Närheten till havet och centrum
-
Irriterande med rökande grannar på balkong

Bekräftad gäst: 2019-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

329 omdömen
Utmärkt
 
142
Väldigt bra
 
125
Bra
 
39
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-07-31

Inlägg av Hans-Olof S Trollhättan, Sverige

Fräscht lägenhetshotell med bra läge!

Vid huvudgatan i Argassi (Zakynthos) ligger detta komplex. Alla rum har utsikt åt pool och hav. Inga balkonger utåt huvudgatan. Fräscht och rent och väldigt trevlig personal. En mysig poolsnackbar finns. Serverar väldigt goda rätter.

 
2019-07-14

Inlägg av ninaljungberg Göteborg, Sverige

Rent, fräscht och bra läge.

Hotellet visade sig vara över förväntan. Panoramautsikt över havet och sköna mjuka sängar. Rent och fräscht samt funktionellt med pentry och kylskåp. På balkongen fanns möjlighet att hänga badkläder, men också bord samt stolar. Ingen strand men det gick mycket bra att sola på hotellområdet och bada precis utanför. Långgrunt och fin sandbotten. Härlig musik vid poolbaren och trevlig hotellområde. Nära till allt och restauranger serverar mat fram till midnatt. Affär precis runt hörnet som också har generösa öppettider samt ett bageri mitt emot hotellet. Ingen safetybox på rummet och aircon kostade extra första veckan; andra veckan ingick det. Aircon var nödvändigt. Vi köpte utflykter via Mytours och de var mycket härliga och prisvärda. Vi såg både grottor, sköldpaddor och beskådade hela ön från det turkosblå havet på en heldagsutflykt med båt. God mat överallt i Argassi men en restaurang som utmärkte sig lite extra var Pepparmint med sin goda mat och fantastiska service. Är man i Argassi är även besök på Magic för en god cocktail, med eller utan alkohol, också ett måste och huvudstaden Zakhyntos ligger bara några kilometer bort. Besök även den fina stranden Banana Beach dit det går bussar som är gratis mot uppvisande av kvitto att man köpt något under badbesöket.

 
2019-05-27

Inlägg av johannaf659 Zakynthos, Grekland

Tredje gången vi besöker detta hotell

Vi älskar detta hotell, perfekt läge i argassi. Fina och välstädade rum, precis som resten av hotellet. Mjukare sängar nu än de två tidigare gånger vi varit här. Vi har haft havsutsikt varje gång, trots att det står begränsad havsutsikt! I Rummen på övervåningen ut mot gatan hör man musik från hotellet på andra sidan gatan, detta stör vissa men inte oss. Du har allt du behöver utanför hotellet, super market precis bredvid hotellet är toppen med trevlig och hjälpsam personal! Vi hyr alltid en vespa och tar oss runt med på egen hand, lätt och smidigt! Cafet tvärsöver serverar en suverän café latte! Pool området på hotellet är fräscht och med tillräckligt många solbäddar, du har en Stenramp rakt ner till havet från poolområdet med fin sandbotten. Tidigare har det varit ganska mycket sten i början men upplevde denna gång att det var mycket mindre. Det serveras lättare måltider i poolbaren. Nina som jobbar i receptionen är fantastisk, otroligt service inriktad, hjälpsam och trevlig!! Delar med sig av bra tips och gör allt för att man ska trivas, stället vore otroligt tomt utan henne!! Hela personalgruppen i övrigt upplevs som glada och de verkar trivas tillsammans, atmosfären smittar av sig! Det enda minuset är att det var dyrt att behålla rummet några extra timmar på avresedagen denna gång, 50€ ! Tidigare har vi betalat 20€. Vi planerar redan att komma tillbaka en fjärde gång.

 
2018-09-10

Inlägg av Pia B

Nästan helt nöjd

Fint hotell med bra läge, trevlig personal förutom hon som lagar maten i poolbaren. Bra läge när till restauranger och butiker. Synd att dessa stenar i början av stranden ska dra ner mitt betyg, måste vara lätt att ta bort. Saknar hängare på badrmmet och nåt att hänga blöta badkläder på balkongen. Tips om en fantastisk restaurant som heter Pepparmint, där var vi 4 ggr hade gått fler om vi inte upptäckt den försent. Jättegod mat bra priser och fantastisk service och sen ett jättemysigt läge.

 
2018-09-02

Inlägg av KarinM1199 Varnamo, Sverige

Här för andra gången

Rent i poolen. Välstädat på rum och på poolområdet. Gott om gratis solstolar- räckte till alla. Ligger perfekt. Strand och poolområde på ena sidan hotellet. På andra sidan huvudgatan med trevliga restauranger, Supermarket och bageri. Prisvärt. Enda minus. Ca en meter småsten närmast stranden som gör ont att gå på. Där borde de lägga en gång av större stenar. Sen fantastiskt fin och långgrund havsbotten. Bott här både 2017 och 2018. Kommer gärna tillbaks.