1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Meridien Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Lugnt, fint, fräscht
-

Bekräftad gäst: 2019-07-17


7 av 10

,

+
Läget vid havet
-
Hålla bättre ordning vid pool området. Anställa en vakt då det är ett fruktansvärt liv på hotellet om nätterna.

Bekräftad gäst: 2019-07-16


10 av 10

,

+
Nära till allt. Alla på hotellet var jätte trevliga. Stort bra rum. Sköna sängar.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-16


9 av 10

Eva-Lena ,
Stenungsund

+
Det låg nära havet. Fin utsikt från balkongen
-
Kaffebryggare borde finnas när det är lägenhetshotell

Bekräftad gäst: 2019-07-16


8 av 10

Håkan,
Jönköping

+
Centralt läge
-
Få ned ljudnivån på närliggande hotells utomhus uppträdande.

Bekräftad gäst: 2019-07-16


5 av 10

Jelena,

+
Ligger ved stranda og utsikten.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-16


10 av 10

Nina,
Göteborg

+
Vi hade fanatisk utsikt och underbart sköna sängar och sov gott. Mycket bra hotell. Rent, fräscht och snyggt. Bra läge för sköna bad i havet och centralt läge. Det fanns solsängar till alla och utan avgift.
-
En stor brygga ute i havet med solsängar hade enorm lyx. Safetyboxar på rummet hade också varit bra samt att man fått mer än en nyckel per rum. Aircon var nödvändigt - vilket vi betalade för den första veckan men ingick vecka 2.

Bekräftad gäst: 2019-07-09


9 av 10

Monika ,
Växjö

+
Närheten till havet. Läget i Argassi. Gratis solstolar. Aircondotion.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-09


8 av 10

Monika,
Stockholm

+
Läget
-
Att skriva i beskrivningen att AC inte ingår i priset.

Bekräftad gäst: 2019-07-03


7 av 10

Marcela,
Spånga

+
Städningen och servicen
-
air condition på rummet borde ingår i priset även under Juni.

Bekräftad gäst: 2019-07-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

319 omdömen
Utmärkt
 
139
Väldigt bra
 
121
Bra
 
38
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-07-14

Inlägg av ninaljungberg Göteborg, Sverige

Rent, fräscht och bra läge.

Hotellet visade sig vara över förväntan. Panoramautsikt över havet och sköna mjuka sängar. Rent och fräscht samt funktionellt med pentry och kylskåp. På balkongen fanns möjlighet att hänga badkläder, men också bord samt stolar. Ingen strand men det gick mycket bra att sola på hotellområdet och bada precis utanför. Långgrunt och fin sandbotten. Härlig musik vid poolbaren och trevlig hotellområde. Nära till allt och restauranger serverar mat fram till midnatt. Affär precis runt hörnet som också har generösa öppettider samt ett bageri mitt emot hotellet. Ingen safetybox på rummet och aircon kostade extra första veckan; andra veckan ingick det. Aircon var nödvändigt. Vi köpte utflykter via Mytours och de var mycket härliga och prisvärda. Vi såg både grottor, sköldpaddor och beskådade hela ön från det turkosblå havet på en heldagsutflykt med båt. God mat överallt i Argassi men en restaurang som utmärkte sig lite extra var Pepparmint med sin goda mat och fantastiska service. Är man i Argassi är även besök på Magic för en god cocktail, med eller utan alkohol, också ett måste och huvudstaden Zakhyntos ligger bara några kilometer bort. Besök även den fina stranden Banana Beach dit det går bussar som är gratis mot uppvisande av kvitto att man köpt något under badbesöket.

 
2019-05-27

Inlägg av johannaf659 Zakynthos, Grekland

Tredje gången vi besöker detta hotell

Vi älskar detta hotell, perfekt läge i argassi. Fina och välstädade rum, precis som resten av hotellet. Mjukare sängar nu än de två tidigare gånger vi varit här. Vi har haft havsutsikt varje gång, trots att det står begränsad havsutsikt! I Rummen på övervåningen ut mot gatan hör man musik från hotellet på andra sidan gatan, detta stör vissa men inte oss. Du har allt du behöver utanför hotellet, super market precis bredvid hotellet är toppen med trevlig och hjälpsam personal! Vi hyr alltid en vespa och tar oss runt med på egen hand, lätt och smidigt! Cafet tvärsöver serverar en suverän café latte! Pool området på hotellet är fräscht och med tillräckligt många solbäddar, du har en Stenramp rakt ner till havet från poolområdet med fin sandbotten. Tidigare har det varit ganska mycket sten i början men upplevde denna gång att det var mycket mindre. Det serveras lättare måltider i poolbaren. Nina som jobbar i receptionen är fantastisk, otroligt service inriktad, hjälpsam och trevlig!! Delar med sig av bra tips och gör allt för att man ska trivas, stället vore otroligt tomt utan henne!! Hela personalgruppen i övrigt upplevs som glada och de verkar trivas tillsammans, atmosfären smittar av sig! Det enda minuset är att det var dyrt att behålla rummet några extra timmar på avresedagen denna gång, 50€ ! Tidigare har vi betalat 20€. Vi planerar redan att komma tillbaka en fjärde gång.

 
2018-09-10

Inlägg av Pia B

Nästan helt nöjd

Fint hotell med bra läge, trevlig personal förutom hon som lagar maten i poolbaren. Bra läge när till restauranger och butiker. Synd att dessa stenar i början av stranden ska dra ner mitt betyg, måste vara lätt att ta bort. Saknar hängare på badrmmet och nåt att hänga blöta badkläder på balkongen. Tips om en fantastisk restaurant som heter Pepparmint, där var vi 4 ggr hade gått fler om vi inte upptäckt den försent. Jättegod mat bra priser och fantastisk service och sen ett jättemysigt läge.

 
2018-09-02

Inlägg av KarinM1199 Varnamo, Sverige

Här för andra gången

Rent i poolen. Välstädat på rum och på poolområdet. Gott om gratis solstolar- räckte till alla. Ligger perfekt. Strand och poolområde på ena sidan hotellet. På andra sidan huvudgatan med trevliga restauranger, Supermarket och bageri. Prisvärt. Enda minus. Ca en meter småsten närmast stranden som gör ont att gå på. Där borde de lägga en gång av större stenar. Sen fantastiskt fin och långgrund havsbotten. Bott här både 2017 och 2018. Kommer gärna tillbaks.

 
2018-08-26

Inlägg av rebcr Trelleborg, Sverige

Acceptabelt

Hade ett lägenhets rum. Kokplatta, vattenkokare och lite köksutrustning. Litet kylskåp fanns. Inga handdukar vid vår ankomst. Väldigt mjuka sängar. Tunna väggar = mycket störande ljud från andra rum samt gäster generellt. Bra pool med gott om solstolar. Musik vid poolen, blandat och inte alltför högt! Bar finns vid poolen. Havet ligger precis intill med en stenramp rakt ner i havet vilket gillades av oss!! Hotellet ligger precis vid huvudgatan så se till att få ett rum längre bak mot poolområdet annars kommer ni höra konstant oväsen. Personalen i receptionen trevliga och hjälpsamma.