1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Meridien Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Carina ,
Öregrund

+
Sköna sängar, centralt läge.
-
Kunde fixa en ordentlig trapp ner till havet. Saknar kaffebryggare.

Bekräftad gäst: 2018-10-03


9 av 10

Mariana,
Kristinehamn

+
Trevlig personal, rent och snyggt, välstädat. Fint läge med havsutsikt.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-03


8 av 10

Åke ,
Skellefteå

+
Fin utsikt mot havet .Lugnt kring hotellet
-
För att underlätta bad i havet skulle man göra någon bättre nergång och fixa stranden närmast poolområdet

Bekräftad gäst: 2018-10-02


10 av 10

Maria,
Strömstad

+
Läget o personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


8 av 10

Ulla,
Göteborg

+
Bra läge, ordning inomhus- och ute omkring hotellet. Sköna sängar.
-
Någon form av kaffebryggare i lägenheten. Handduksställ på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


9 av 10

Elisabeth ,
Kungsbacka

+
Bra och trevlig lägenhet, blev inte städad så ofta men det var ganska ok. Personalen var trevlig, dåligt väder som ingen kan klandras för. Åt inget på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


8 av 10

,
Kungälv

+
Trevlig och hjälpsam personal, bra städning, bra sängar.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-02


6 av 10

,

+
Att vi fick rum bredvid vårt resesällskap och hade dörr mellan rummen.
-
Uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2018-10-02


5 av 10

Maiken ,
Ängelholm

+
Att dom hade en pool då där inte var någon strand. Skulle man i vattnet fick man gå ner för en sten ramp som var rätt så hal, och vid slutat var där mycket tång som man fick gå i. Och för att gå ner i vattnet så var de en avsats på 40 cm, ingen bra sak med dåliga knän.
-
Bättre sannningen av rummen.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


10 av 10

Linnea,
Örebro

+
Närheten till mycket bra restauranger och strand. Rekommenderar starkt restaurangen Erato som ligger nästan vägg i vägg med hotellet. Riktigt sköna sängar!
-
Ett litet bord med 2 stolar inomhus för att slippa bära in och ut från balkongen. Diskhandduk ingick inte och fanns inget diskställ.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

316 omdömen
Utmärkt
 
138
Väldigt bra
 
121
Bra
 
36
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2018-09-10

Inlägg av Pia B

Nästan helt nöjd

Fint hotell med bra läge, trevlig personal förutom hon som lagar maten i poolbaren. Bra läge när till restauranger och butiker. Synd att dessa stenar i början av stranden ska dra ner mitt betyg, måste vara lätt att ta bort. Saknar hängare på badrmmet och nåt att hänga blöta badkläder på balkongen. Tips om en fantastisk restaurant som heter Pepparmint, där var vi 4 ggr hade gått fler om vi inte upptäckt den försent. Jättegod mat bra priser och fantastisk service och sen ett jättemysigt läge.

 
2018-09-02

Inlägg av KarinM1199 Varnamo, Sverige

Här för andra gången

Rent i poolen. Välstädat på rum och på poolområdet. Gott om gratis solstolar- räckte till alla. Ligger perfekt. Strand och poolområde på ena sidan hotellet. På andra sidan huvudgatan med trevliga restauranger, Supermarket och bageri. Prisvärt. Enda minus. Ca en meter småsten närmast stranden som gör ont att gå på. Där borde de lägga en gång av större stenar. Sen fantastiskt fin och långgrund havsbotten. Bott här både 2017 och 2018. Kommer gärna tillbaks.

 
2018-08-26

Inlägg av rebcr Trelleborg, Sverige

Acceptabelt

Hade ett lägenhets rum. Kokplatta, vattenkokare och lite köksutrustning. Litet kylskåp fanns. Inga handdukar vid vår ankomst. Väldigt mjuka sängar. Tunna väggar = mycket störande ljud från andra rum samt gäster generellt. Bra pool med gott om solstolar. Musik vid poolen, blandat och inte alltför högt! Bar finns vid poolen. Havet ligger precis intill med en stenramp rakt ner i havet vilket gillades av oss!! Hotellet ligger precis vid huvudgatan så se till att få ett rum längre bak mot poolområdet annars kommer ni höra konstant oväsen. Personalen i receptionen trevliga och hjälpsamma.

 
2018-08-13

Inlägg av okejjj258

Bra hotell

Skulle faktiskt klassa detta hotell som bra även om vissa saker kunde vart mycket bättre. Hotellet ligger i direkt anslutning till havet. Ingen strand utan en stenramp ner. Hotellet har även en pool med en poolbar och tillräckligt med solstolar åt alla. Rummen är kala men funktionella. Ac är gratis under ivf augusti månad och det behövde man för att överleva. Personalen hjälper gärna men är inte vidare trevlig. Du får inte prata till punkt och de är näst intill alltid otrevlig ton, tyvärr. Saknade även lite bas information som ibland finns på hotellen i små foldrar. Men annars trevligt hotell där du inte behöver gå långt för att kunna äta på olika ställen varje kväll.

 
2018-07-23

Inlägg av Touareg2017 Stockholm, Sverige

Bra hotel för pengarna

Bodde här 3 veckor och tyckte det var prisvärt. + Havsutsikten, städningen, lugnt runt poolen, många solstolar, tyst, bra AC, välskötta byggnader, personalen, nära till bageri och många restauranger. - Ingen ”riktig” strand Kan nog tänka mig att komma tillbaka