1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Iliessa Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Mats,
Borlänge

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-05-29


8 av 10

berit,
stockholm

+
närheten till havet och centrum
-
vore en fördel med Wifi på hela hotellet även rummen

Bekräftad gäst: 2018-10-03


8 av 10

Susanne,
Kungälv

+
Det låg nära till allt. Trevlig personal, bra frukost, att ac ingick
-
I vårt rum var handfatet löst. Myror på golvet. Lite större utbud på frukost.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


5 av 10

Marjaana,
Östersund

+
Fint läge, lugnt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-26


6 av 10

Jonnie,
Kungsbacka

+
Ligger bra
-
Frukost under all kritik stenhårda gröna ägg dåligt med pålägg. Brödrost som värmde bröden

Bekräftad gäst: 2018-09-25


6 av 10

Stefan,
Mölndal

+
Vi bodde på markplan med havsutsikt...är väl just detta som gör att vi antagligen återvänder. Om något av dessa rum är tillgängliga dvs.
-
Kvaliten på frukosten var väldigt låg.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


8 av 10

Hans,
Huskvarna

+
Närheten till havet, gräsmatta med solstolar på hotellområdet
-
Servicen på poolbaren inget vidare - vi gick till andra ställen för mat och dryck (det fanns ju gott om sådana)

Bekräftad gäst: 2018-09-25


4 av 10

Marita ,
Skellefteå

+
Personalen
-
Rengöring av poolen utan att kasta det smutsiga innehållet i hinken tillbaka till poolen. Få bukt med myror som kom in i lägenheten tom i sängen.....

Bekräftad gäst: 2018-09-18


5 av 10

Ola,
Göteborg

+
Nära till havet,trevlig personal i baren.
-
Laga brister på rummet innan gästerna kommer. (Fixa läckage på toan så att inte hela golvet blir blött när man duschar eller spolar.) Bättre fungerande AC,fungerande hårtork. Det gick inte att stänga dörren till toan. Samt ta bort kostnaden för kylskåp.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

,

+
-
Ny toalettring i rum Nr 9, nöp i skinnet av spricka

Bekräftad gäst: 2018-09-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

37% av resenärerna rekommenderar

71 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
28
Bra
 
17
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-07-27

Inlägg av Sinisa S

Saknar det lilla extra

Bodde där 2 veckor i Juni. Vi hade otur att få lägenhet i närheten av centrala luftkonditioneringens aggregat och restaurangernas ventilation så det brummade friskt hela tiden. Luftkonditionering går dock endast att använda mellan 23:00 och 07:00. Går man inte upp och stänger av den före 07:00 så fortsätter det att blåsa in varmluft. Dotterns barnsäng var gammal och sliten och madrassen luktade gammalt, fanns ingen annan enligt receptionen. Köket litet och omodernt dock med nytt kylskåp. Konstigt duschmunstycke utan slang gör duschning till ett äventyr. Bra städning och trevlig personal. Bra läge i centrala Argassi vid den väldigt smala stranden.

 
2018-06-01

Inlägg av Traveler807157

Trevligt hotell vid huvudgatan i Argassi

Trevliga lägenheter, vår med utsikt över pool och havet. Bra servicekänsla av personalen och en bar på taket. Gick att bada i havet men var lite svårt att ta sig i. Fanns en bättre badstrand några hundra meter bort.

 
2015-10-28

Inlägg av johnhR6747LH Southwest Finland, Finland

trevlig personal

bättre än förväntningarna, bra placering nära havet, mitt i byn, de tre restaurangerna i byggnaden var alla mycket bra, stora färska portioner och vänlig personal som gärna berättade om innehållet. Tack

 
2015-08-14

Inlägg av Observanten

Slitet men trevligt

Bodde här en vecka i Augusti mycket trevligt. Familjär känsla . Mycket trevliga lägenheter 2 1/2 rums med pentry men skicket inte mycket att glädjas över. Badrummen mycket slitna och rostiga kranar, kakelfogar svartprickiga, utsugsfläkt igensatt med damm. Skulle behöva grov städas inte bara torka golven. Pentryt skulle bytts för flera år sen, droppande kran , spisplattorna så rostiga att de ej gick att koka vatten på. Köksutrustningen hade behövt att bytas.Tur att vi ej tänkt laga mat i lägenheten. Ett plus ganska ny kyl/frys som fungerade kanon.Stora fina balkonger en i varje rum. Ett hotell med fint läge men som behöver totalrenoveras. finns en mycket liten strandremsa vid hotellet med plats för en rad solstolar. Inget hotell vi kommer tillbaka till

 
2019-06-04

Inlägg av Kim D

Brilliant views

Hotel was clean and tidy however very dated. We had the most amazing view overlooking the sea. For what we paid there is no complaints to make. First day the toilet was leaking but once reported someone was there within 20 minutes to fix it. Location was fantastic and the barman in the rooftop bar (Thomas) was great. Would definitely recommend.