1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Contessa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Elisabeth,
Knivsta

+
Familjen och personalen som driver hotellet gör allt för oss som gäster.
-
Bättre dricka till frukosten

Bekräftad gäst: 2019-06-12


10 av 10

Ulf ,
Vetlanda

+
Faktiskt läge
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-06-04


9 av 10

Christina,
Arvidsjaur

+
-
Ta ej betalt för dynor till solstol vid poolen Dyrt med kylskåp på rummet, borde ingå Saknade sandstrand i närheten.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


7 av 10

Rickard,
Skellefteå

+
Rent och fräscht
-
Väldigt lyhört mellan rum och korridor

Bekräftad gäst: 2018-09-18


9 av 10

Lena,
Skellefteå

+
Mycket bra frukost. Förutom standardutbud på hotellfrukost fanns det i stort sett varje dag nya "frestelser".
-
Helt ok att ta betalt för AC, men jag kan tycka att kylskåpet ska ingå. Dessutom, kanske inte riktat till hotellet utan till er som researrangör. Varför inte boka in den skatt vi fick betala vid ankomsten till hotellet i totalpriset för resan. Allt för att undvika den irritation det skapar för resenären och vad är anledningen att den kostnaden inte går att betala med kort? Om den kostnaden, som visserligen inte är hög, ska kvarstå kanske ni borde informera om den inför resan.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


7 av 10

Carola,

+
Poolområdet och personalen
-
Tydligare beskrivning vad som ingår i priset!!!! Man får intrycket att luftkonditionering ingår eftersom det står angivet på faciliteter , står inte att det kostar

Bekräftad gäst: 2018-09-18


3 av 10

Bengt,

+
Centralt bra pol
-
Sluta ta extra betalt för allt som borde ingå i priset. Kyl Ac Kassaskåp Vattenvärmare. På alla hotell ingår värme när det är kallt då borde även AC ingå när det är varmt.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Linda,
Kalix

+
Att man alltid känner sig välkommen! Personalen, servicen och omgivningarna är helt enkelt bäst.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-12


6 av 10

Lisa,

+
Trevlig tillmötesgående personal i receptionen
-
Det luktade mögel i rummet. Ta reda på vart möglet finns? Renovera. Dålig ventilation,fanns ingen i badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-04


10 av 10

Elisabeth,
Knivsta

+
Den familjära trevliga stämningen
-
Möjligtvis frukosten. Den är bra, men kan bli bättre

Bekräftad gäst: 2018-06-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

913 omdömen
Utmärkt
 
627
Väldigt bra
 
188
Bra
 
69
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2017-06-23

Inlägg av Longbeach256 Älvkarleby, Sverige

Ett fantastiskt trevligt hotell.

Ett mycket trevligt och välskött hotell som vi mycket väl kan återvända till. Bra städning och trevlig personal som starkt bidrog till en angenäm vecka på Zakynthos. Det var ett trevligt återseende efter 10 års senaste besök på den här turistorten.

 
2017-05-17

Inlägg av ulrika661 Skutskär

Fräscht hotell!

Mysigt hotell som har det mesta, med massor av utsikt, trevlig personal som är mycket tillmötesgående. Rent och fräscht. God frukost! Trevliga rum, dock minus för hyra av kylskåpet samt avsaknad av gym... Läget är en bit från den lilla stranden men det finns förbindelser till stränder med olika transportmedel. Rekommenderar hotellet varmt.

 
2015-09-23

Inlägg av lobj2015 Kungsbacka, Sverige

en fantastisk vecka

Rummen var bra, alltid snyggt städade. Sängarna ok. Servicen var på topp,trevlig personal som alltid var hjälpsam.Läget var utmärkt gångavstånd till den lilla mysiga stranden och på vägen trevlig shopping och restauranter. Passade oss perfekt.

 
2015-08-14

Inlägg av 958billyn Göteborg, Sverige

Mögel och luktar väldigt illa!

Vi bodde på Contessa i sommar och fick först ett rum som hette 408. Detta var mögligt i varenda fog i badrummet och det lukta mögel i hela rummet generellt. Det var även stopp i duschen så vattnet gick ej ner, man stod och duscha med vatten upp till anklarna... inte så kul. plus att duscharna är jätte små med bara ett skynke runt = allt vatten kommer i hela badrummet. Att böja sig ner o försöka raka benen i duschen var en omöjlighet. Vi gick och påpekade möglet och stoppet i duschen och det första dom sa var att ingen annan i sommar hade klagat på rummet så därför ville dom helst inte ge oss ett nytt. Tillslut fick vi i alla fall byta rum till ett annat i samma byggnad som hette 402. Detta lukta också mögel och AC:n lukta gammal disktrasa när den var på, det tyckte alla som fick komma in och lukta. (Vi var ett familjesällskap på 9 personer) Vi sa till hotellet igen och det erbjöd en "grundlig rengöring" för att mögeldoften skulle försvinna. Visst lukta rummet enorma mängder rengöringsmedel dagen efter men sedan kom såklart mögeldoften tillbaka.. Det enda som var postivia med hotellet var läget plus dom trevliga personerna i poolbaren. Allt annat var under all kritik. Vi var på zakynthos året innan och bodde då i kalamaki på Golden sun hotel. Hotellen var likvärdiga i pris bara att golden sun var 10ggr så bra. Hade definitivt inte åkt tillbaka till Contessa igen. Inte värt pengarna för det man får. Argassi är dock en trevlig stad med mycket goda restauranger så åk dit men välj verkligen ett annat hotell :) finns bättre till samma pris.

 
2015-06-20

Inlägg av Lisa J Knivsta, Uppsala Län, Sweden

Bra som alltid

Åkte dit för fjärde gången på fem år och det är fortfarande lysande! Atmosfären är precis vad vi behöver. Rogivande och med god mat! : -) Personalen är väldigt serviceinriktade, vi kommer att åka dit så många gånger som vi kan. Lisa & Kent