Kundomdömen om Contessa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 45 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Bra rum. Bra frukost. Bra meny på hotellet. Bra läge.
-
Ingen bra strand, tydliggör det. Städerskan tappade bort vår nyckel två gånger fick ingen kompensation för utebliven städning.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


7 av 10

Olle,
Norrköping

+
Suverän städning trevlig personal
-
Låt extrakostnaden för ex kylskåp ingå i resans pris

Bekräftad gäst: 2019-09-11


8 av 10

Peter,
Trollhättan

+
-
Frukosten va sämst men ändå ett rikt utbud

Bekräftad gäst: 2019-09-10


8 av 10

Marianne,
Näsdjö

+
Lugnt o trevlig atmosfär. Trevligt poolområde o bar! Rent o snyggt o bra ordning
-
Luftkonditioneringen borde ingå! Fläkten var mycket högljudd!

Bekräftad gäst: 2019-09-10


9 av 10

Marie,
Falköping

+
Har inget att klaga på
-

Bekräftad gäst: 2019-09-10


9 av 10

Annika,
Uddevalla

+
Rummet var bra för en familj med tonåringar. Fräscht poolområde. Lugnt och skönt.
-
AC och kyl bör ingå i priset. Känns tufft att behöva punga ut med 650:- (inkl skatter) av reskassan vid ankomst för att få sådana faciliteter som är självklara på andra ställen.

Bekräftad gäst: 2019-09-10


7 av 10

Jimmie,
Borlänge

+
Personalen vid poolområdet/snackbaren var underbara. Jättegod mat och mycket mat och billigare än andra restauranger.
-
Vid hyra av kylskåp förväntas man ha ström till den hela tiden inte bara då man är i rummet. Vilket gjorde att när man vart ute en hel dag hade man inga kylda drycker när man kom hem.

Bekräftad gäst: 2019-09-04


7 av 10

Rebecca,
Stockholm

+
Frukosten och området
-
Bättre dörrar till rummen för mer ljudisolering

Bekräftad gäst: 2019-09-04


9 av 10

Jan,
Mellerud

+
Service personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-03


10 av 10

Anders,
Stockholm

+
Den relativt höga standarden.
-
Planet anlände kl 10:00, vi var vid hotellet vid 11:00 men fick inte rummet förrän 14:30. Inte kul att bara sitta och vänta på ett rum när man vill gå på toa och tvätta sig mm. Dessutom, anlägg en beach i närheten, största nackdelen är läget då det är långt till bad och lokala busstrafiken är minst sagt dålig trots att det i reklmaen sägs att den är bra. Banana-bussarna (gratisbussar till det kommersiella jippot Casa Playa) är de enda som funkar.

Bekräftad gäst: 2019-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

943 omdömen
Utmärkt
 
648
Väldigt bra
 
194
Bra
 
72
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2017-06-23

Inlägg av Longbeach256 Älvkarleby, Sverige

Ett fantastiskt trevligt hotell.

Ett mycket trevligt och välskött hotell som vi mycket väl kan återvända till. Bra städning och trevlig personal som starkt bidrog till en angenäm vecka på Zakynthos. Det var ett trevligt återseende efter 10 års senaste besök på den här turistorten.

 
2017-05-17

Inlägg av ulrika661 Skutskär

Fräscht hotell!

Mysigt hotell som har det mesta, med massor av utsikt, trevlig personal som är mycket tillmötesgående. Rent och fräscht. God frukost! Trevliga rum, dock minus för hyra av kylskåpet samt avsaknad av gym... Läget är en bit från den lilla stranden men det finns förbindelser till stränder med olika transportmedel. Rekommenderar hotellet varmt.

 
2015-09-23

Inlägg av lobj2015 Kungsbacka, Sverige

en fantastisk vecka

Rummen var bra, alltid snyggt städade. Sängarna ok. Servicen var på topp,trevlig personal som alltid var hjälpsam.Läget var utmärkt gångavstånd till den lilla mysiga stranden och på vägen trevlig shopping och restauranter. Passade oss perfekt.

 
2015-08-14

Inlägg av 958billyn Göteborg, Sverige

Mögel och luktar väldigt illa!

Vi bodde på Contessa i sommar och fick först ett rum som hette 408. Detta var mögligt i varenda fog i badrummet och det lukta mögel i hela rummet generellt. Det var även stopp i duschen så vattnet gick ej ner, man stod och duscha med vatten upp till anklarna... inte så kul. plus att duscharna är jätte små med bara ett skynke runt = allt vatten kommer i hela badrummet. Att böja sig ner o försöka raka benen i duschen var en omöjlighet. Vi gick och påpekade möglet och stoppet i duschen och det första dom sa var att ingen annan i sommar hade klagat på rummet så därför ville dom helst inte ge oss ett nytt. Tillslut fick vi i alla fall byta rum till ett annat i samma byggnad som hette 402. Detta lukta också mögel och AC:n lukta gammal disktrasa när den var på, det tyckte alla som fick komma in och lukta. (Vi var ett familjesällskap på 9 personer) Vi sa till hotellet igen och det erbjöd en "grundlig rengöring" för att mögeldoften skulle försvinna. Visst lukta rummet enorma mängder rengöringsmedel dagen efter men sedan kom såklart mögeldoften tillbaka.. Det enda som var postivia med hotellet var läget plus dom trevliga personerna i poolbaren. Allt annat var under all kritik. Vi var på zakynthos året innan och bodde då i kalamaki på Golden sun hotel. Hotellen var likvärdiga i pris bara att golden sun var 10ggr så bra. Hade definitivt inte åkt tillbaka till Contessa igen. Inte värt pengarna för det man får. Argassi är dock en trevlig stad med mycket goda restauranger så åk dit men välj verkligen ett annat hotell :) finns bättre till samma pris.

 
2015-06-20

Inlägg av Lisa J Knivsta, Uppsala Län, Sweden

Bra som alltid

Åkte dit för fjärde gången på fem år och det är fortfarande lysande! Atmosfären är precis vad vi behöver. Rogivande och med god mat! : -) Personalen är väldigt serviceinriktade, vi kommer att åka dit så många gånger som vi kan. Lisa & Kent