Kundomdömen om Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 23 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Jörgen,
Stockholm

+
Läget, lugnet och servicen
-
Vi bodde i rum nr 1 och ett störningsmoment var ljudet från någon vattenpump/ ed som förmodligen var placerad snett ovanför vårt rum Det innebar att den slog av och på med viss frekvens dygnet runt

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Anna,
Sollentuna

+
Den fina inredningen.
-
Handdukstork på, svårt att få kläder och badlakan torra.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

,

+
Servicen och utsikten.
-
Mer krokar och förvaringsmöjligheter på rummen.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Lars ,
Sollentuna

+
-
Mer garderober.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Lena,
Sollentuna

+
Mysigt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Ann,
Huddinge

+
Charmen. Småskaligheten. Läget. och den trevliga personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-19


9 av 10

Christer,
Borås

+
Vänligheten servicen
-
Mer variation på matsedel och att de har råvaror för att kunna göra de rätter som finns på menyn.

Bekräftad gäst: 2019-07-12


9 av 10

,

+
läget mitte naturen ,hotel personalen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Eva,
Norrköping

+
Läget och personalen
-
Ngt bättre städning, samt ngt tidigare frukost. Den serverades från 8:30, vilket var sent när man vill ut och vandra och nyttja de svala timmarna på förmiddagen.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Simon ,
Stockholm

+
Personalen var enastående
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-08-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

538 omdömen
Utmärkt
 
398
Väldigt bra
 
70
Bra
 
41
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-06-09

Inlägg av monagman Linköping, Sverige

En oförglömlig upplevelse ⭐️

Denna underbara plats med detta fantastiska hotell ligger vid ”världens ände” Bilvägen går inte ända till hotellet, sista biten fick väskorna skjuts och vi gick genom denna lilla stenby med bergen runt om. När man sedan kommer in på hotellet är det en SÅ avkopplande känsla direkt. Vi blev väl omhändertagna av personalen som hela tiden såg till att vi hade det bra, hjälpte till med vandringstips och lunchpaket till vandringarna. Vi bodde i ett väldigt mysigt rum med balkong med en magisk utsikt. Hotellets SPA är väldigt mysigt och skönt för kroppen efter en vandringsdag. Men bäst av allt är den totala avkopplingen, tystnaden och den magiska känslan av att vara mitt i naturen och att kunna njuta av fantastiskt god mat och dryck på restaurangen och verandan som ligger högst upp i byn med utsikt över dalen.

 
2018-08-26

Inlägg av gstorp Nässjö, Sverige

Helt fantastiskt, lugnt och avkopplande

Underbar personal. Ställer upp till hundra procent. Väldigt god mat.Rummet var exemplariskt. Städning mycket bra. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Vi kommer att återvända dit. Mysigt spa och fantastisk utsikt från hotellet.

 
2018-08-12

Inlägg av Pegahkhani Stockholm, Sverige

Paradiset

Detta hotell är en av bästa vi upplevt! Själva hotellet är en upplevelse i sig. I en mysig stenby, mikro Papigo, högst upp i byn, uppförsbacke och trappor upp så är du i hotellet. Lobbyn är lugnande i sig. Vårt rum har balkong med bästa utsikten. Hotellet har en restaurang på verandan med magnifik utsikt över byn, bergen och andra byar. Servitören som jobbar där är mycket trevlig och professionell, likaså personalen och de som äger hotellet. Familjära och hjärtliga. Man har aldrig känt sig så välkommen som här! Sedan finns ett spa högst upp, hotellet är i etage. Det finns att tillgå och härligt att använda om man bara vill koppla av eller efter en vandring om man behöver vila sin trötta kropp. Vi hade halvpension och vi njöt av all mat som serverades och vinet, frukosten var underbar. Helt enkelt ett paradis!! Kommer definitivt tillbaks! //kärlek!

 
2018-07-24

Inlägg av lillandersson Göteborg, Sverige

Fantastiskt!!

En helt fantastisk ställe som måste upplevas på plats. Magiska vyer från detta hotell som ligger högt uppe i bergen. Hotellets personal var väldigt trevliga och gjorde alltid det lilla extra. Innefattar både städ, restaurangen och receptionen. Även maten var väldigt bra. Allt som vi åt smakade så gott!! Vi bodde här i en vecka.

 
2019-09-05

Inlägg av DayTrip19597121232 London, Storbritannien

We had an excellent vacation staying at Mikro Papigo 1700

great location, great service. We hiked to DragonLake and we did rafting at Voidomatis river. The village is very beautiful. The hotel is great: amazing food, the view from the restaurant is spectacular