1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Livadia Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Morgan,
Höör

+
Nära havet, bra med kyl o pentry. Fyller ej i mat o dryck, då det ej finns, mer än ett litet café.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Åsa/Anna,
Mölnlycke/Lund

+
Trevlig och hjälpsam värd. Fin strand. Lugnt och tyst.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

,

+
Läget, låg väldigt nära havet. Gick att bada på väldigt nära håll
-

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

,

+
Lugnt
-
Gärna fler rätter på menyn

Bekräftad gäst: 2019-06-16


7 av 10

Jonny,
Partille

+
Den underbara utsikten från balkongen. En skön säng Närheten till vattnet.
-
Det saknades belysning för trapporna(4 st trappavsattser upp till rummet) Apollos beskrivning stämmer inte med verkligheten.Vi fick bo i den gamla delen som ännu inte var färdigrenoverad. Ex Trasig duch som fick bytas efter påtalande o ett nerslitet rum/badrum.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

,

+
Atmosfär och läget
-

Bekräftad gäst: 2018-07-22


10 av 10

Emma,
Stockholm

+
-
Vi blev först tilldelade en lägenhet med balkong mot en fasad och blev meddelade att dessa lägenheter ALLTID går till Apollo. Vi lyckades sedan byta till en mkt finare med terass och utsikt men endast för att hotellet inte var fullt.

Bekräftad gäst: 2018-05-27


9 av 10

Tore,
Trondheim

+
Beliggenhet nær stranda, med gratis solsenger. Veldig god service. Bra strandbar.
-
Litt lite glass på rommet

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Marianne,
Stavanger

+
De som jobber der gjør alt for at gjestene skal trives.
-
Kommer ikke på en eneste ting.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

Ingri,
Jøa

+
Veldig hyggelige og serviceinnstilte drivere/personale
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

24 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
8
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2016-07-25

Inlägg av Marie A Stockholm, Sverige

Livadia beach

Jättemysigt familjehotell! Familjen som har det är mycket trevliga och hjälpsamma! Perfekt läge precis brevid stranden, tar ca 15 min att gå till torget. Gratis solstolar, det är klapperstenstrand så det kan vara bra att ha badskor. Det blir djupt ganska fort så det är lite mer svårbadat fö de minsta.Rent och fräscht, ganska enkla men rymliga rum. Vi har bott där flera år. Många trevliga restauranger i närheten, vi gillar Armenon bäst!

 
2015-07-06

Inlägg av Marie A Stockholm, Sverige

Tilos

Tilos är en liten rofylld ö, här kan man slappna av! Vi är en familj med 2 barn 10 och 12, vi bodde på Livadia beach apartments. Enkla rum , men rent och fint, superbra läge precis vid vattnet. Jätte-mysig familj som driver stället, väldigt omtänksamma och hjälpsamma! Det är andra gången vi är på Tilos, vi har tidigare bott på Dream Island som ligger precis bredvid, det är också bra, men har bara en stor lägenhet. Solstolar är gratis, det ingår på alla hotell i Livadia, vilket känns trevligt. På Tilos finns inte en massa shopping eller aktiviteter, så det kan vara bra att ta med kortlek, några spel, böcker eller annat man kan ägna sig åt! Det finns flera bra ställen att äta på, några små supermarket, men ingen shopping som på många turistställen. Skönt! På torget i Livadia finns ett par barer där det är mysigt att hänga på kvällarna.

 
2019-07-06

Inlägg av billsL471GO Lindome, Sverige

Nice Hotel

Really nice hotel. Wonderful staff nice and clean hotel. Free air conditioning and WiFi . WiFi also on the beach. 3meters to the beach. The apartment we got was really nice with a view over the entire bay. The hotel serves breakfast and lunch drinks and coffee.

 
2015-08-25

Inlägg av jskog1 Sandnes, Norge

On the beach

Third year in a row this year. Fantastic place situated on the beach, Walking distance to nearby restaurants with local food. Family driven place with very service oriented staff. We'll for sure come back, year after year.

 
2014-09-20

Inlägg av David E Crowborough, United Kingdom

Exceptional service

Went here with my wife for a relaxing two week stay and everything about the apartments, their situation, Tilos in general exceeded all expectations. We were in no. 9 and the view from the balcony looking out into the bay was to die for. The staff couldn't do enough in making our stay so pleasurable and the cleaning service was, again, exceptional - not at all what we were used to with a self catering apartment (in fact we have had worse in 4 star hotels). I don't want to rave too much though as we would like to return and, being selfish, do not want the place to become too popular as the whole charm about Tilos is its laid-back, quiet do nothing type of holiday!