Kundomdömen om Livadia Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 79 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Tord,
Vargön

+
Jättebra sängar. Vatten på rummet som räckte hela veckan. Gratis solstolar. Jätteserviceinriktad personal/ägare. Supper
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

Susanne,
Malmö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Jan Christer,
Malmö

+
Ute miljön vid beachbaren, alla a la carte restauranger där ute och även frukost och lunch buffén där ute. Bra variation på mat pga a la carte restaurangerna.
-
Renovera badrummen, standarden var som ett 2 Stjärnigt hotell. Förbättra miljöerna runt poolerna, ingen mysig miljö förutom utsikten.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Fabian Justin,
Uppsala

+
Service, läge. Väldigt billigt dessutom
-
Lite fler glassar

Bekräftad gäst: 2019-08-25


9 av 10

Morgan,
Höör

+
Nära havet, bra med kyl o pentry. Fyller ej i mat o dryck, då det ej finns, mer än ett litet café.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Arnfinn,
Lidköping

+
bra servce,trevlig och hjälpsam personal. Fräscht,fint och lugnt. vårt bästa boende hittils eftr otaliga resor till grekland och olika öar
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Åsa,
Mölnlycke

+
Trevlig och hjälpsam värd. Fin strand. Lugnt och tyst.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

Lena Birgitta,
Lindome

+
Läget, låg väldigt nära havet. Gick att bada på väldigt nära håll
-

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

Birgitta,
Anneberg

+
Lugnt
-
Gärna fler rätter på menyn

Bekräftad gäst: 2019-06-16


9 av 10

Ulrika Maria,
Bromma

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

26 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
10
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2016-07-25

Inlägg av Marie A Stockholm, Sverige

Livadia beach

Jättemysigt familjehotell! Familjen som har det är mycket trevliga och hjälpsamma! Perfekt läge precis brevid stranden, tar ca 15 min att gå till torget. Gratis solstolar, det är klapperstenstrand så det kan vara bra att ha badskor. Det blir djupt ganska fort så det är lite mer svårbadat fö de minsta.Rent och fräscht, ganska enkla men rymliga rum. Vi har bott där flera år. Många trevliga restauranger i närheten, vi gillar Armenon bäst!

 
2015-07-06

Inlägg av Marie A Stockholm, Sverige

Tilos

Tilos är en liten rofylld ö, här kan man slappna av! Vi är en familj med 2 barn 10 och 12, vi bodde på Livadia beach apartments. Enkla rum , men rent och fint, superbra läge precis vid vattnet. Jätte-mysig familj som driver stället, väldigt omtänksamma och hjälpsamma! Det är andra gången vi är på Tilos, vi har tidigare bott på Dream Island som ligger precis bredvid, det är också bra, men har bara en stor lägenhet. Solstolar är gratis, det ingår på alla hotell i Livadia, vilket känns trevligt. På Tilos finns inte en massa shopping eller aktiviteter, så det kan vara bra att ta med kortlek, några spel, böcker eller annat man kan ägna sig åt! Det finns flera bra ställen att äta på, några små supermarket, men ingen shopping som på många turistställen. Skönt! På torget i Livadia finns ett par barer där det är mysigt att hänga på kvällarna.

 
2019-07-06

Inlägg av billsL471GO Lindome, Sverige

Nice Hotel

Really nice hotel. Wonderful staff nice and clean hotel. Free air conditioning and WiFi . WiFi also on the beach. 3meters to the beach. The apartment we got was really nice with a view over the entire bay. The hotel serves breakfast and lunch drinks and coffee.

 
2015-08-25

Inlägg av jskog1 Sandnes, Norge

On the beach

Third year in a row this year. Fantastic place situated on the beach, Walking distance to nearby restaurants with local food. Family driven place with very service oriented staff. We'll for sure come back, year after year.

 
2014-09-20

Inlägg av David E Crowborough, United Kingdom

Exceptional service

Went here with my wife for a relaxing two week stay and everything about the apartments, their situation, Tilos in general exceeded all expectations. We were in no. 9 and the view from the balcony looking out into the bay was to die for. The staff couldn't do enough in making our stay so pleasurable and the cleaning service was, again, exceptional - not at all what we were used to with a self catering apartment (in fact we have had worse in 4 star hotels). I don't want to rave too much though as we would like to return and, being selfish, do not want the place to become too popular as the whole charm about Tilos is its laid-back, quiet do nothing type of holiday!