Kundomdömen om Apollo (Tilos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 222 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Elisabeth,
Malmö

+
Utsikten från vår balkong, läget i byn och det trevliga och omtänksamma ägarparet.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Catarina,
Hörby

+
Värdparet! Det centrala läget! Bra sängar, mindre hårda än brukligt i Grekland!
-
Mjukare huvudkuddar!

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Nils Aron Limås,
Malmö

+
Fantastisk service, trevliga värdar, mysigt läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Monica Britt-marie,
Sävedalen

+
Mycket trevligt värdpar. Vatten öl mm som man kunde köpa på rummet till bra pris. Sköna sängar
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Annelie,
Göteborg

+
Absolut värdparet och servicen med påfyllning av diverse dryck till nästintill samma pris som i affären. Nära till allt. Bageriet låg runt hörnet.
-
Finns inga. Allt var toppen.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

Eva Annie-christin,
Vallsta

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Niclas,
Tullinge

+
Personalen samt att det var rent och välskött
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

Erik Gustav,
Kista

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

Adrian,
Nacka

+
Fräscht och ljust!
-
Lite mer förvaring för kläder vore bra.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

Marja-leena,
Trångsund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

218 omdömen
Utmärkt
 
192
Väldigt bra
 
23
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-08-09

Inlägg av Marie D

Perfekt för en avkopplande semester

En vacker upplevelse på i en pittoresk och mysig liten grekisk ö och detta boende med trevliga värdar som gör allt för att gästerna ska trivas gör upplevelsen unik.Närhet till supermarket,bageriet,restauranger samt havet. Återkommer till Tilos och Apollo studios och ett stort tack till värdparet Irina och Andreas.

 
2018-08-06

Inlägg av danek430 Västerås, Sverige

Underbart!

Vi hade en fantastisk vecka på Tilos i Juli 2018. Detta boende är verkligen att rekommendera. Rent & Fint. Vår lägenhet var helt gudomlig, stror terass mot havet. Stort Kök & ett fint badrum med bra utrymme. Värdparet, som är fantastiskt gästvänliga, har ställt fram både Vatten / vin / öl mm, att nyttja. Och detta till nästan samma pris som i butik. Betalas när man åker. Hit återvänder vi gärna.

 
2016-09-30

Inlägg av Ove I Skara, Sverige

Hemtrevnad på höjden...

Tidigare gäster ger ett välförtjänt gott betyg till Andreas med frus fantastiska service och gästfrihet Var dock medveten om att de vanliga rummen är mycket små och boka därför en lägenhet om du vill få rimligt med plats. Trapporna till övre plan är långa och trånga och bör undvikas av äldre eller familjer med små barn. Havsutsikt får du på de övre planen mot solsidan. Trafikljud får du räkna med eftersom hotellet ligger vid en av de större (tror man inte när man ser den) lederna genom lilla Livadia. Men läget är fantastiskt, centralt nära torget och ett par hundra meter till den badbara stranden. Småbutiker finns i närområdet men Andreas hjälper till att hålla din kyl full med kalla dryckesvaror. Du har ca 50 meter till en morgonpigg bagare som förser dig med färsk bröd till frukosten. Räkna däremot inte med samma kaffebröd som vi gillar hemma... Mot nattvärme och myggen finns botemedel i form av obligatorisk aircondition och elektriska "myggdödare". Andreas instruerar!

 
2016-08-07

Inlägg av AllanHallen Hammarö, Sverige

BÄST!

Att komma till Apollo Studios är som att komma hem. Andreas och Irina gör allt för att semestern ska bli så angenäm som det bara går, de är så mysiga och trevliga att bo hos, så allt blir tipp topp bara genom dem. Rummen är utrustade med det som behövs för semester i en liten lägenhet, och balkongen är skön att sitta på och samtidigt får ta del av Livadias stilla stadsliv. Det är otroligt rent och snyggt. Det finns också en mycket vacker tak-terrass, med en hisnande utsikt över Livadias inlopp och hamn. Vi återvänder alltid till Tilos och Apollo Studios

 
2016-07-05

Inlägg av linakullinger

Underbart

Spenderade fyra nätter på Tilos och Apollo Studios med man och två barn. Ägaren Andreas mötte upp oss i hamnen vid ankomsten och både han och hans fru var väldigt service minded under hela vistelsen. Lägenheten varav enkel standard men positivt var de båda uteplatsen som tillhörde lägenheten samt att de boende kunde nyttja takterrassen med en fantastisk utsikt. Vi hade en riktigt härlig semester och Andreas plus fru var fantastiska värdar - på denna lilla pärla till ö.