Kalodoukas

Välkomna till Kalodoukas och Symi. Lägenhetshotellet bjuder på hög charmfaktor och en panoramavyn över hamnen som slår det mesta. Boendet är unikt; gamla historiska byggnader, där den gamla stilen med grova takbjälkar och öppna spisar bevarats, har inretts till semesterlägenheter.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Kalodoukas, som ligger på sluttningen ner mot Symi stad, består av flera hus som är byggda i traditionell grekisk stil. Husen byggdes för över 100 år sedan har renoverats kontinuerligt, och de charmiga lägenheterna har varierande utseende med takbjälkar, öppna spisar och klassiska fönsterluckor. Från hotellet har du en storslagen utsikt över hamnen i Symi stad.

Stora nivåskillnader inom hotellområdet och mycket branta stentrappor till husen och lägenheterna. Receptionen ligger inne i Symi stads centrum och har begränsade öppettider under dagen (öppet kl. 9.00-13.00 och 18.00-21.00). Från lägenheterna till receptionen tar det ca 15 minuter att promenera. Den grekiska hotellskatten betalas i receptionen.

Måltider

Inga.