Kundomdömen om Sun Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 20 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Niklas,
Malmö

+
Lugnt med väl tilltagna rum
-
Förbättra poolbaren

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

Camilla ,
Gävle

+
Då det hade 2 stjärnor hade jag lägre förväntningar, hotellet ligger centralt, det finns en mysig innergård och det är rent och fräscht. Personalen är som alltid i Grekland hjälpsam.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Lars,
Sävedalen

+
Supertrevlig personal. Ren och fin pool, stort rum och städning varje dag. Läget var bra, nära till Restauranger och Skopelos centrum. Busshållplats 50 m från hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


5 av 10

Pär,
Luleå

+
Fina stora rum balkong i eftermiddagsskugga. Fin pool.
-
Städning under all kritik. Sopade eller torkade ej vårt rum på två veckor. Spindelnät och stora döda insekter på balkongen. Har varit i Grekland 30 ggr och aldrig upplevt nåt liknande. Bädda säng, nya handdukar tog ut sopor var allt de gjorde. Än värre var det för vårt resesällskap.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


7 av 10

Bengt,
Luleå

+
Polen
-
Bättre städning.Städning mycke Dålig

Bekräftad gäst: 2019-06-22


9 av 10

Roger,
Mellbystrand

+
Personalen och läget
-
Öppna poolbaren igen!

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

100 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
34
Bra
 
26
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-06-24

Inlägg av pelle6302 Luleå, Sverige

Herr&Fru

Fint hotell med pool. Rummen stora och fina. Vi bodde i den nya delen. Kanonläge med bara fem min promenad ner till staden och bussarna som tar dig till Skopelos fina stränder. Ett stort minus dock, städningen av rummen var under all kritik. Sopade eller torkade ej av vårat golv under de 14 dgr vi var där, handfatet och väggarna på toan rengjordes inte heller på hela vistelsen. SkärpningđŸ™đŸ˜€

 
2019-06-08

Inlägg av 701harriete Exeter, Storbritannien

Good value for money

Pros- amazing WiFi and air con. Lovely grounds with a lovely pool. Breakfast included in price and my room was a really decent size. Cons- no one there for check out and had to go hunting around for someone to check in. Plugs in the room were a bit dodgy and my shower door was broken. It’s not luxury but it’s very good value for money!!!

 
2018-09-14

Inlägg av Tatyana T London, Storbritannien

Good value for money.

Stayed at the hotel for 2 nights. Very good and quiet location. Good size room with large balcony. Very friendly staff, family owned. Breakfast was quite poor though. Compensate with a nice outdoor swimming pool.

 
2018-09-07

Inlägg av Huacachina Budapest, Ungern

Good!

I stayed at this place for 4 nights and enjoyed it. Our room was a good size with a nice balcony overlooking the swimming pool. Beds were made every day and the room was clean. It is located walking distance to the town. We parked behind the building and kept our bikes in the garden. Breakfast is ok, but it was a good value.

 
2018-07-15

Inlägg av Elen D

Overall a good experience

Pros: Friendly staff, beautiful environment, A/C, pool,mini fridge, everyday cleaning, good location (near the port of Skopelos, a mini market and a bus stop). Cons: Mediocre cleaning, mediocre soundproof.