1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Skopelos Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Aino och Peter,
Lund

+
Vänlig och hjälpsam personal
-
___________

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Monica,
Vrigstad

+
Stort och fint rum, vi hade en svit. Maten och servicen var jättebra!
-
Poolen var kall och det var även kallt och rått på rummet.

Bekräftad gäst: 2017-09-30


8 av 10

Lasse,
Valbo

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2017-09-30


9 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2017-09-23


10 av 10

Therése,
Uddevalla

+
Fantastisk lugn och avkopplande miljö. Otroligt trevlig och tillmötesgående personal.
-

Bekräftad gäst: 2017-09-09


10 av 10

Marianne,
3790 Hasle

+
Ro og ordentlighed. Personalet imødekommende overfor såvel børn som voksne (vi var en stor familie med 4 børn)
-
Vandet i poolen var koldt

Bekräftad gäst: 2017-09-30


9 av 10

Kathrine,
Stavanger

+
fint uteområde bra service hjelpsomt personale
-
skifte utemøbler på terrassen vaske over gulvene nøyere

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Pål,
Alta

+
Servicen, personalet, mottakelsen var meget bra, hotellet er behagelig, rent og pent, vi hadde et fantastisk rom med herlig utsikt.
-
Litt veps om morgenen ved frokosten ute, noen vepsefeller kanskje.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

,

+
Veldig hyggelig personale oh veldig hyggelig frokost med god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Ingeborg,
Oslo

+
Fantastisk vennlig tone og holdning blandt alle ansatte.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

422 omdömen
Utmärkt
 
291
Väldigt bra
 
107
Bra
 
18
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2017-09-25

Inlägg av ingmarie53 Stockholm, Sverige

5 stjärnigt familjehotell..

Efter en vecka på detta ljuvliga lilla hotell så konstaterar jag bara återigen att ett litet, familjärt hotell med hög nivå på rum, personal, mat, utsikt, städ, allmänna ytor etc, är verkligen toppklass för min del. En enormt snygg personlig reception där man vid ankomst blir serverad kall dryck och en liten hemlagad lokal godisbit. Mycket av det som serveras på frukostbordet är hemlagat, hembakat osv. Ryktet går att ev nästa år så blir det egna ägg, kött mm från egen gård. Alldeles för ofta konstaterar jag att hotell sällan har bra restaurangkök, här hade jag kunnat äta "hemma" varje kväll om jag velat. Vällagat, snyggt serverat av bra personal. Jag hade en svit med stor terass med kvällssol och direkt access till poolen. Bra transporter till några av de finare stränderna och bara några sköna minuters promenad till den i mitt tycket bästa restauragen utanför hotellet, The Muses. Toppenfina segelbåtar att hyra förmedlades av hotellet plus allt annat som man kan vilja göra. Nästa år kommer jag tillbaka med familjen.

 
2017-09-10

Inlägg av Sessan84

Lyxigt och njutbart hotell

Efter 8 härliga dagar på Skopelos så är vi så fantastiskt nöjda. Underbar service från all personal. Vi valde juniorsvit med terass eller balkong med havsutsikt... vi fick 2-våningssvit med balkong och terass med havsutsikt och egen trappa ner till poolområdet. Helt otroligt! Så rent och fräscht, städerskorna gör en fantastiskt jobb. Jättebra luftkonditionering. Ett lugnt hotell där man verkligen kan koppla av, i utkanten av hamnområdet. Tar ca 10 min att gå till centrum men vi hyrde 4-hjuling hela veckan :) Jättebra frukostbuffé på hotellets egna restaurang Agioli. Generösa tider från 8-11 varje dag. Massa gott att välja på, både lokala produkter och traditionell frukost. Frukost/restaurangpersonalen var så tillmötesgående och trevliga. Alltid ett leende! Ett plus när vi åkte hem, transfer gick tidigt på morgonen så då ordnade dom frukostpaket i en söt väska som vi fick med! Vi kommer definitivt tillbaka och hoppas då att vi återigen få bo i svit nr 12.

 
2017-08-28

Inlägg av Diving-gourmet Älvsjö, Sverige

Väl värt ett besök.

Jättetrevligt hotell ca 10 minuters promenad bort från hamnen. Lugnt läge. Trevlig attentiv personal. Fräscha rum med bra standard. Bra städning. Trevlig frukostbuffé med färskpressad juice ock lokala råvaror. Flera pooler för den som inte vill ta hotellets Gratisbuss till stränder. Rekommenderas.

 
2017-07-22

Inlägg av Ulf M

Högklassigt boende!

Mycket välskött och vackert hotell i lugnt läge i utkanten av staden. Fantastisk och hjälpsam personal. Väldigt bra frukost på terrass med utsikt över vattnet och staden. Rummet var perfekt och även städningen. Rekommenderas varmt!

 
2017-07-21

Inlägg av nfelin81 Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell

Trevlig personal, god mat och mysiga rum. Allt är helt perfekt, kan varmt rekommendera. Alla är hjälpsamma och det är rent och fint. Tyst och mysigt. Två pooler och bägge är bra. Frukosten fantastisk. Nära till stan.