1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Skopelos Village

  • Hög kundnöjdhet
  • Köp till halvpension

Vid inspelningen av Mamma Mia bodde några av skådespelarna på Skopelos Village, och kanske är det inte så konstigt. Hotellet ligger nämligen vackert inbäddat bland blomstrande bougainvilleas, inte långt från centrum. Här startar du dagen bäst med ett uppfriskande dopp i någon av poolerna, eller med en bok i solstolen.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Juniorsviter för 2-3 personer, varav 1 barn. Sviter för 2 personer. Tvårumssviter för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Personalen var jätte trevlig
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 445 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Skopelos Village är ett modernt lägenhetshotell med separata byggnader. Hotellområdet är dekorerat med välskötta gräsmattor och blommor. Två mindre poolområden med gratis solstolar och parasoller. Gratis poolhanddukar. En restaurang/bar ligger mellan poolområdena.

Gym och möjlighet till massage mot avgift. Room service från morgon till kväll. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tennisbanor finns ca 300 meter från hotellet, dessa är gratis för hotellets gäster. Gångavstånd till centrum. Gratis hotellbuss till en av stränderna på Skopelos.  Lokal trafik som kan vara störande för vissa rum.

Måltider

Frukost. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Avståndet till stranden (300 m) avser klapperstensstranden vid hamnen i Skopelos stad. Stranden är en offentligt strand och i början och slutet av säsongen finns det inga solstolar eller parasoll där. Under högsäsong finns det vissa tavernor som tar fram solstolar och parasoll för sina besökare. Runt ön finns fler fantastiska stränder. Till många av dem kan man åka buss, eller ännu smidigare är att hyra bil. Det är 700 meter till busshållplats vid hamnen. Ca. 4 kilometer till sand- och klapperstensstranden Stafilos.