1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rigas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Service
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Helene,
Burseryd

+
Frukost
-
Bättre städning både på rum och i trädgården. Bättre sängar.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

Hasse ,
Södertälje

+
Lugnt,luftigt och fin trädgård
-
Bättre köksutrustning i lägenheten och allmän uppfräschning av lägenheten då det var rätt slitet

Bekräftad gäst: 2019-07-06


5 av 10

Eva,
Hallsberg

+
-
Att man får det man bokat direkt - nu fick vi fel rum flest o fick påtala det o vänta ett bra tag innan det blev ordnar Vid utcheckning klarade inte personalen att ta hantera kortläsaren

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Kristina,
Grästorp

+
Läget centralt fina omgivningar ac fungerade bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


7 av 10

,

+
Det var väldigt grönt och lugnt
-
Kanske lite mera porslin i köksskåpen och ev. en disktrasa så att man kunde torka av efter sig

Bekräftad gäst: 2019-05-25


1 av 10

Linda,
Ås

+
Lite rom uten egen balkong/terrasse. Ikke plass til og henge opp tøyet vårt, Utrivelig lite rom,alt gikk i stykker når vi tok på det dør til bad gikk ikke igjen.Og dele balkong med 3 andre er ikke egen balkong.Fikk byttet rom etter 3 dager med et tilegg.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Joachim,
Porsgrunn

+
Veldig koselig hotell, bra fasiliteter (basseng, bar, restaurant etc). Hyggelig personale.
-
Vi mistet vannet hver eneste dag og opptil flere ganger om dagen. Skulle man dusje etter klokken 15 var det kun kaldtvann igjen.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


8 av 10

Nils ,
Åros, Røyken

+
Fint rom bra rengjøring. Hyggelig personale, særlig rengjøringspersonalet.
-
Bedre frokosttilbud, men helt ok.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

Åke,
Lund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

311 omdömen
Utmärkt
 
163
Väldigt bra
 
59
Bra
 
32
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2019-06-08

Inlägg av Diesolina

Mysigt!

Utmärkt service, fint poolområde med trevlig bar. Fint rum och bra städning. God frukost. Man går till stan och havet på några minuter. Nära till lokalbussen som stannar utanför. Supermarket ligger också nära.

 
2018-06-06

Inlägg av Fredrik74 Gislöv, Sverige

Ingen större upplevelse

När man kommer till hotell Riga så upplever man ett hotell som är dåligt underhållet. - smutsigt - ogräs i rabatter - slitet - omålat - trött och oengagerad personal - saker sönder och bristfälligt skick - plocka upp saker, ta fram kvasten, vad är detta?? Ett ställe som hade mått bra av en ny hotell chef. Med ganska små medel så hade detta hotell varit helt ok.

 
2018-02-20

Inlägg av johannaakerstrom Stockholm, Sverige

Inte fräscht.

När vi först kom in i vårt rum såg det inte ut att ha blivit städat. Det var smutsigt på golvet och i badrummet. Vi sa till i receptionen som skickade en städerska. Det blev ingen skillnad. Det var mögel i badrummet. Ett plåster satt fast på golvet i rummet när vi flyttade in, det städades inte bort på hela veckan. Gardinerna hade lossnat och hängde snett. Rummet kändes ofräscht. Frukosten var ok, poolområdet var ok, inte mer än ok. Bra läge, 5 minuter promenad till centrum och strand.

 
2017-12-23

Inlägg av Carina L

Vilken stämning!

Hotellet ligger på perfekt gångavstånd till stan. På vägen ligger ett köpcenter och även grönsaks-och fruktbutik intill. Vissa rum hade extra gäster på terrassen dvs svalor. Bona har byggts och funnits där länge och de återkommer varje år. Man får byta ifall detta känns obehagligt men vi vill ju naturligtvis att fåglarna får vara en del av platsen. Vissa hotellrum har egen liten pool, vi använde nog inte vår så mycket eftersom stora poolen är så bra. Samling runt baren och poolen på ett skyddat område med vackra planteringar och fruktträd. Omväxlande frukostbuffe. Vissa mornar skild kock som gjorde omeletter och plättar, varma smörgåsar. Vad är bäst, jo personalen. Allt från städerskor till hotellmanagern är som en familj. Skoj, skratt, allvarliga diskussioner. Tips vart man ska åka. Jag bara vill komma tillbaka.

 
2017-06-16

Inlägg av holmraul

Skopelos Riga

Skopelos vackert ställe fina stränder mycket att se. Riga hotell fint o vackert ställe trevliga människor bra morgonmål. Området ligger på ett bra ställe nära allt. Hotellrummen mycket bra. O varmt o skönt o njutbart