Kundomdömen om Rigas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Service
 
6,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Ingela Eriksson,
Jonsered

+
Lugnt o skönt.
-
Bättre pool för handikappade fanns inga räcken att hålls sig i.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


1 av 10

Märta,
Johanneshov

+
-
Jättetrevligt om man gillar fukt och kyla, lukt av urin samt att hitta andra människors hår i sängen. Som grädde på moset får man deppig stämning, stenhårda gröna ägg till frukost och sur hotellpersonal. Perfekt ställe för dig som gillar att ligga vaken under semestern och höra hur paret i rummet bredvid grälar på grekiska.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Elisabeth,
Norberg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

Desirée,
Åkarp

+
Trevligt poolområde.
-
Laga trasiga stolar på balkong. Ta bort ej fungerande telefon på rummet. Bättre husgeråd för matlagning.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

Paula,
Trelleborg

+
-
Gör en förändring ang solstolarna vid poolen. Alla solstolar bokades med handdukar. Det fanns inte en chans att få en stol om man inte la ett badlakan dagen innan. Jag vet att det är så här på många ställen men om det finns så få solstolar finns det ju ingen chans för alla att nyttja poolen. Vi har tidigare varit på hotell där handdukarna plockas bort och du tar en solstol när du väl lägger dig vid poolen. Här kunde halva dagen gå innan personerna som lagt sina handdukar dök upp. otroligt dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Marie Helene,
Burseryd

+
Frukost
-
Bättre städning både på rum och i trädgården. Bättre sängar.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

Hans Olov,
Södertälje

+
Lugnt,luftigt och fin trädgård
-
Bättre köksutrustning i lägenheten och allmän uppfräschning av lägenheten då det var rätt slitet

Bekräftad gäst: 2019-07-06


5 av 10

Elin Eva-mari,
Hallsberg

+
-
Att man får det man bokat direkt - nu fick vi fel rum flest o fick påtala det o vänta ett bra tag innan det blev ordnar Vid utcheckning klarade inte personalen att ta hantera kortläsaren

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Åke,
Lund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Kristina,
Grästorp

+
Läget centralt fina omgivningar ac fungerade bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

341 omdömen
Utmärkt
 
175
Väldigt bra
 
68
Bra
 
37
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-06-08

Inlägg av Diesolina

Mysigt!

Utmärkt service, fint poolområde med trevlig bar. Fint rum och bra städning. God frukost. Man går till stan och havet på några minuter. Nära till lokalbussen som stannar utanför. Supermarket ligger också nära.

 
2018-06-06

Inlägg av Fredrik74 Gislöv, Sverige

Ingen större upplevelse

När man kommer till hotell Riga så upplever man ett hotell som är dåligt underhållet. - smutsigt - ogräs i rabatter - slitet - omålat - trött och oengagerad personal - saker sönder och bristfälligt skick - plocka upp saker, ta fram kvasten, vad är detta?? Ett ställe som hade mått bra av en ny hotell chef. Med ganska små medel så hade detta hotell varit helt ok.

 
2018-02-20

Inlägg av johannaakerstrom Stockholm, Sverige

Inte fräscht.

När vi först kom in i vårt rum såg det inte ut att ha blivit städat. Det var smutsigt på golvet och i badrummet. Vi sa till i receptionen som skickade en städerska. Det blev ingen skillnad. Det var mögel i badrummet. Ett plåster satt fast på golvet i rummet när vi flyttade in, det städades inte bort på hela veckan. Gardinerna hade lossnat och hängde snett. Rummet kändes ofräscht. Frukosten var ok, poolområdet var ok, inte mer än ok. Bra läge, 5 minuter promenad till centrum och strand.

 
2017-12-23

Inlägg av Carina L

Vilken stämning!

Hotellet ligger på perfekt gångavstånd till stan. På vägen ligger ett köpcenter och även grönsaks-och fruktbutik intill. Vissa rum hade extra gäster på terrassen dvs svalor. Bona har byggts och funnits där länge och de återkommer varje år. Man får byta ifall detta känns obehagligt men vi vill ju naturligtvis att fåglarna får vara en del av platsen. Vissa hotellrum har egen liten pool, vi använde nog inte vår så mycket eftersom stora poolen är så bra. Samling runt baren och poolen på ett skyddat område med vackra planteringar och fruktträd. Omväxlande frukostbuffe. Vissa mornar skild kock som gjorde omeletter och plättar, varma smörgåsar. Vad är bäst, jo personalen. Allt från städerskor till hotellmanagern är som en familj. Skoj, skratt, allvarliga diskussioner. Tips vart man ska åka. Jag bara vill komma tillbaka.

 
2017-06-16

Inlägg av holmraul

Skopelos Riga

Skopelos vackert ställe fina stränder mycket att se. Riga hotell fint o vackert ställe trevliga människor bra morgonmål. Området ligger på ett bra ställe nära allt. Hotellrummen mycket bra. O varmt o skönt o njutbart