Kundomdömen om Pension Soula

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 28 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Lugn omgivning, väldigt personligt o trevligt
-
Vi hade uppskattat tidigare frukost, nio kändes lite väl sent. Skriv in i beskrivningen att det finns kylskåp på rummet vilket var väldigt positivt

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

+
De få rummen och så ägaren som verkligen bemödade sig.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Utsikten,helt underbar. Rummet var kanonfint, AC ingick. Personalen var jätte trevliga och hjälpsamma ,Hyrde vespa,som receptionen fixade. Bar/Restaurang personal, hälsade och fråga alltid om allt var bra...Frukost enkel buffé, både varm/kall mat..behövs inte mer.. Åker gärna tillbaka ♡
-
Ett tips till dom som har svårt att gå i backe...(men då ska man nog inte boka detta hotell) Boka inte transferbuss,beställ egen taxi,så kör dom hela vägen fram till hotellet, 10 min från flygplatsen. Bra om man vill träna/ ut och gå ☆

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

+
• Ägaren Kostas var fantastisk • omgivningen med trädgården • fast det var i närheten av staden, tystnaden
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

+
Nära till Skiathos stad. Bra AC.
-
Ljudisoleringen kan bli bättre. Bättre service. En kurs hur man bemöter sina hotellgäster.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

+
Familjärt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

+
Underbar ägarfamilj och riktigt familjär stämning. Jättemysigt att äta frukost i den vackra trädgården. Riktigt trevlig grekisk afton med jättegod hemlagad mat. Bra att det gick att köpa till AC. Stor altan på ovanvåningen med fantastisk utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

+
Läget samt mycket fräscht.
-
En lampa utan lampskärm kunde bytts ut. Lite dåligt med glas, kantstött porslin.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

+
Rofyllt, gästvänligt, otroligt vacker blommande trädgård. Jättetrevlig ägare. God riklig frukost med bl.a husets egna oliver.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

+
Personligt,ej så stort,läget till stan, Kostas var mycket trevlig.
-
Frukosten,bättre(starkare kaffe),alternativ till folk som har olika allergi/intolerans.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

22 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-08-28

Inlägg av Joner246

Trevligt pensionat i äkta greksik anda!

Kostas med familj är underbara värdar och de gör allt för att vistelsen skall bli så bra den bara kan. Rummen är enkla men har vad som behövs - dusch, WC, säng, AC mot kostnad samt ett kylskåp och lite glas och muggar. Frukosten serveras i och med grönsaker från trädgården som omger pensionatet. Kostas mamma Soula lagar mat till grekisk afton men även omelett till frukost samt "honey balls". Väl värt ett besök!!

 
2017-07-16

Inlägg av 618clash Åmål, Sverige

Mysigt pensionat

Detta mysiga lilla pensionat är det perfekta stället att varva ner och ladda batterierna. Lugnt och skönt men ändå nära till centrum. Frukosten serveras i den lummiga trädgården där gästerna utbyter erfarenheter. Kostas serverar, mamma lagar och pappa odlar, allt makalöst gott. Bra rum med balkong eller terass. Rekommenderas varmt

 
2017-07-11

Inlägg av sriMirissa Malmö, Sverige

Underbart pensionat!

Det bästa stället att bo på i Skopelos stad!Lugnt. Ingen trafik. Rena rum med balkong. Stor altan dessutom att dela med övriga gäster. Underbar trädgård där frukost serveras med grönsaker o frukt fr den egna trädgården. Kostas p hans föräldrar hlr allt för att man ska trivas! Förstår att många gäster återkommer år efter år!

 
2017-07-04

Inlägg av Almut P

Underbar liten pension med lummig trädgård

Denna mysiga lilla pension, familjeägd och med egen trädgård och odling, ligger på nära avstånd från centrum men ger ändå en lugn omgivning med naturens ljud och dofter. Frukosten serveras i trädgården av den vänlige ägaren Kostas. Rummen är ljusa och rena, balkong plus sittmöjligheter i både skugga och sol finns runtom. Rekommenderas varmt

 
2017-08-09

Inlägg av dorisw723 Östra Norge, Norge

Greek evining

Very nice people ,an the best homemaid food! Best service ever and we will go there next year. Costa really runs his famely Place well Near centrum and resturants, port and markeds. best regards from Norway