1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kivo Art & Gourmet

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ulrika,

+
Hotellet och personalen trevlig och hjälpsam.
-
Restaurangen var ok men inte mer. Servicen var bitvis riktigt dålig, tråkigt bemötande av vissa ( dock ej frukost personalen). Frukosten kanon.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

Kathrin,
Sarpsborg

+
maten
-
Være mer tydelige når de gir beskjeder

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Anette,
Täby

+
Läget
-
Bättre transportbil till/från hotellet varje dag, vilket man var beroende av. Den dom hade var i dåligt skick så man var rädd den skulle braka ihop hela tiden nedför branta backarna!

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Christine,
Åsa

+
Fantastisk utsikt. Fria handdukar både till pool och strand
-
Fler turer som var gratis till och från hotellet skulle behövas. Även en buss som kunde ta lite fler personer. Mjukare kuddar att sova på.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

,

+
Maten och utsikten.
-
Förbättra standard i rummen i den äldre delen av hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Elsa,
Halmstad

+
Service och utsikt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


7 av 10

Katja,
Halmstad

+
Personalen och poolområdet och den magnifika utsikten
-
Att beskriva bättre vad som renoverades 2017 att det var delar av hotellet bara. Rummen påminde om svensk Bed&breakfast standard och vi anser att både stjärnorna och priset ni tar ut är för högt då.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


7 av 10

Anne-Sofie ,
Kalmar

+
Servicen i restaurang och poolområdet.
-
Kommunikationen mellan researrangör och hotellpersonalen. Information att betalning ska ska ske kontant exempelvis.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


9 av 10

,

+
Beliggenhet, utsikt
-
Mangler leselys over senger. Mangler utelys.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


2 av 10

Terje,
Moi

+
Beliggenheten.
-
Minst 2 stoler på dobbeltrom. Varmt vann i dusjen. Billigere middag og større porsjonere.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

738 omdömen
Utmärkt
 
365
Väldigt bra
 
158
Bra
 
80
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
80

5 senaste omdömen

2019-07-10

Inlägg av ribarska37 London, Storbritannien

Fantastiskt ställe att besöka

Vi hittade hotellet av en slump när vi körde förbi och var på väg till Kastro beach. En helt otroligt upplevelse som knappat kan beskrivas med ord. Fantastiskt utsikt, otroligt smakrik mat som serveras där och en trevlig personal som är välkomnande har gjort att det var skönt att tillbringa en eftermiddag på deras terrass. Hotellet är smakfullt inredt och utrustad med allt som behövs för en behaglig sommar dag.

 
2017-10-31

Inlägg av SofieGC

Fantastiskt

Kivo bjuder på allt du önskar som gäst! Personalen är mycket trevliga och hjälpsamma. Hotellets restaurang bjuder på fantastiskt god mat och utsikt! Vårt boende går inte att förklara med ord! Egen svit med privat lounge och pool! Inte konstigt att axlarna blev solbrända redan första dagen med den utsikten! Rekommenderar varmt!

 
2014-06-05

Inlägg av Saga F Stockholm, Sverige

Tråkigt bemötande

Jag bokade rum redan i höstas och betalade i december. Vid ankomst i slutet av maj fick jag och ytterligare 7 personer i min grupp besked om att hotellet är överbokat och att vi flyttas till Skiathos hotel som ligger 10 min promenad bort. Vi är på en yogaresa och yogan och frukosten är på Kivo hotell. Vi måste därför åka/gå mellan hotellen några gånger om dagen. Kivo erbjöd oss gratis middag varje dag som kompensation för flytten. Emellertid är servicen bedrövlig på hotellets restaurang och matens kvalitet skiftar. En risotto var så salt så den var oätbar, Chicken Korma hade nog aldrig sett vare sig koriander eller de andra ingredienser som ska ingå. Fast den var full med salladslök som kompensation, grön till färgen och redd med något som gav en geleaktig konsistens, potatismjöl? Men Stuffed chicken var jättegod! Din måltidsdryck kommer ibland och ibland inte... Och allt tar bedrövligt lång tid... Några gånger intog vi också lunch där, men servicen är usel och maten av skiftande kvalitet. Personalen och ägarinnan är trevliga i sitt bemötande men det är onekligen olustigt att först ha gjort en förskottsbetalning för att sedan sorteras bort. .Jag kan inte rekommendera detta hotell!

 
2019-08-19

Inlägg av alikii2019

Aliki Iordanou

Superb Hotel !!! Exquisite view, very good location, excellent service, gourmet food, 1st class chef, clean and fresh! Romantic to kill. Shuttle service all day... Definitely coming back....❀ đŸ˜ŽđŸ§œâ€â™‚ïžđŸ§œâ€â™€ïžđŸ„‚đŸŹđŸ˜ŠđŸ˜

 
2019-08-12

Inlägg av wolf6555

Dr Asnat Wolf & ADV Itzhak Wolf

The staff is very professional and attending willingly and patiently all your needs. The kitchen is original, tasty and creative. the view from the pool balkony is really unique . Its both an isolated place for relaxing and at the same time a short drive from center. Extremly reccommanded