1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Kassandra Bay

Dubbelrum

Ljusa och renoverade dubbelrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Vattenkokare mot förfrågan i receptionen. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi. Hårtork och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med tv på båda våningarna. Dubbelsäng på övervåningen och bäddsoffa på nedervåningen. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare mot förfrågan i receptionen. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi. Hårtork och tofflor. Dusch och wc på nedre plan. Mindre badrum med dusch och toalett på övre plan. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Executiverum

Executiverum med öppen planlösning. Dubbelsäng och soffa med fåtöljer. Tv med satellitkanaler och minibar. Vattenkokare mot förfrågan i receptionen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum

Familjerum är två dubbelrum med förbindelsedörr mellan sig. Två sovrum med dubbelsäng och två separata sängar. Två badrum. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Vattenkokare mot förfrågan i receptionen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork och tofflor. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer

Större dubbelrum

Ljusa och renoverade större dubbelrum med en dubbelsäng och två separata sängar. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Vattenkokare mot förfrågan i receptionen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.