1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Kassandra Bay

Dubbelrum

Ljusa och renoverade dubbelrum med tv och kylskåp. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med tv på båda våningarna. Dubbelsäng på övervåningen. Tv. Kylskåp. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Executiverum

Executiverum med öppen planlösning. Dubbelsäng och soffa med fåtöljer. Tv och kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum

Familjerum är två dubbelrum med förbindelsedörr mellan sig. Två sovrum med dubbelsäng och två separata sängar. Två badrum. Tv och kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer

Större dubbelrum

Ljusa och renoverade större dubbelrum med tv och kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.