1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Kassandra Bay Suites & Spa

Deluxerum

Deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv. Minibar, som kan användas som kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller uteplats med en ca 18 kvadratmeter stor privat pool, solstolar och parasoller. Rummen med balkong är ca 25 kvadratmeter, rummen med privat pool ca 35 kvadratmeter. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum med jacuzzi

Deluxerum med jacuzzi och solstolar på balkongen. Dubbelsäng och liten sittgrupp. Tv. Minibar som kan användas som kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum plus

Rymliga deluxerum plus med ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med sittgrupp i öppen planlösning (ingen dörr mellan rummen). Tv. Minibar som kan användas som kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka
Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.