1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kassandra Bay Suites & Spa

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lena,
Torshälla

+
Rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Roger,
Växjö

+
-
När man som vi valde halvpension bör kunden upplysas om att det är frukost och middag som gäller. Vi trodde det fanns möjlighet att välja lunch eller middag.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

Mira,
Göteborg

+
Personalens servicekänsla och läget för hotellet. Lignt och nära till havet.
-
Frukostbuffen kan varieras mer. Saknade aktiviter som researrangören kan ha på hotellet, ex: uppträdande eller liknande.

Bekräftad gäst: 2018-07-22


9 av 10

Lars,
Nacka

+
Läget och dess fantastiska personal.
-
Bott på [email protected] Spa med Apollo 4 ggr I år fick vi ett mindre rum med mindre balkong. Luftkond. orkar inte kyla ner hela rummet, vilket inte varit ett problem tidigare.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


9 av 10

Gunilla,
Klippan

+
Lugnet och läget
-

Bekräftad gäst: 2017-09-30


10 av 10

Madeleine,
Falkenberg

+
Stranden, läget
-
Lite större kylskåp och möjlighet att handla vatten mm på hotellet. Bättre WIFI mottagning.

Bekräftad gäst: 2017-09-16


9 av 10

Kent,
Malmö

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Bra mat med olika menyer i restaurangerna. Stort rum med härlig havsutsikt. Bra med air condition separerad i sovrum och vardagsrum. Bra service på stranden. Jättefin frukost, med bästa servicen.
-
När någon stängde rumsdörrarna i korridoren så smällde det jättehögt i hela rummet, borde gå att justera med något sorts dörrstopp. Mycket hårda sängar som ger ryggont, tjockare bäddmadrasser önskas. Trots förbud av reservation av solsängar på stranden, så förekommer detta hela tiden utan att hotellet agerar. Bättre att tillåta det, så blir det lika för alla.

Bekräftad gäst: 2017-09-16


9 av 10

Adam,

+
-
WiFi

Bekräftad gäst: 2017-08-26


10 av 10

Jan,
Charlottenlund

+
Medarbejderne
-
Bedre tryk på vandet i badeværelset :-)

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Dinnah,
København

+
Beliggenhed, service på hotellet og at personalet er det samme år, efter år
-
Myggenet - Eller blot en krog i loftet, så man kan tage sit eget med. (vi sætter op hver gang, men altid på kreativ vis)

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.