1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kassandra Bay Suites & Spa

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lena,
Torshälla

+
Rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Roger,
Växjö

+
-
När man som vi valde halvpension bör kunden upplysas om att det är frukost och middag som gäller. Vi trodde det fanns möjlighet att välja lunch eller middag.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

Mira,
Göteborg

+
Personalens servicekänsla och läget för hotellet. Lignt och nära till havet.
-
Frukostbuffen kan varieras mer. Saknade aktiviter som researrangören kan ha på hotellet, ex: uppträdande eller liknande.

Bekräftad gäst: 2018-07-22


9 av 10

Lars,
Nacka

+
Läget och dess fantastiska personal.
-
Bott på [email protected] Spa med Apollo 4 ggr I år fick vi ett mindre rum med mindre balkong. Luftkond. orkar inte kyla ner hela rummet, vilket inte varit ett problem tidigare.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


10 av 10

Jan,
Charlottenlund

+
Medarbejderne
-
Bedre tryk på vandet i badeværelset :-)

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Dinnah,
København

+
Beliggenhed, service på hotellet og at personalet er det samme år, efter år
-
Myggenet - Eller blot en krog i loftet, så man kan tage sit eget med. (vi sætter op hver gang, men altid på kreativ vis)

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Anette,
Lynbgy

+
Beliggenheden. Rolige omgivelser
-
Vi boede på et Deluxe værelse, hvor badeværelset var en anelse slidt ellers var selve værelset dejligt og med en god udsigt/beliggenhed. Værelset var ikke klar ved ankomst, de virkede ikke klar til at tage imod os.

Bekräftad gäst: 2018-06-09


6 av 10

Thor ,
Bryne

+
Personellet på hotellet var veldig servicevennlige og dyktige. Veldig god mat og drikke på alle spisestedene. Flott bassengområde og solsenger Flott strand og solsenger
-
Savnet muligheter for innkjøp av det mest nødvendige i nærområdet - bør være en butikk på hotellet Veldig dårlig Wifi, fikk ikke brukt det i det hele tatt Dårlige utemøbler, veldig dårlige å sitte i Vi hadde et dobbeltrom (to personer), men det var bare en dårlig stol på rommet - hvor skal den andre sitte??

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Johanna,
Moss

+
Frukosten
-
Minimarket på hotellet

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Ketil,
Mathopen, Bergen

+
Beliggenheten var god og water taxi service til Old Port var helt ok
-
Rommene var små men grei for en uke, men badet var lite og trenger oppgradering. Dusjen virket ikke som den skulle og det er tydelig at badet ikke er i topp stand. Dør til veranda trenger også ettersyn.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.