1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Meltemi

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Härlig peronal, underbar utsikt från balkongen där vi satt mycket på kvällarna. Jättebra läge.
-
Något utökat frukostutbud, fick säga till om stekta ägg iband, det gjorde de direkt då så inga problem där men hade varit skönare att bara gå och ta. Gärna någon korv också. Bättre utrustning för att hålla maten varm, det var ofta kallt faktiskt. Annars perfekt.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


8 av 10

,

+
Närheten till restauranger och shopping.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


8 av 10

Åsa,
Norrköping

+
Att det ligger i centrum.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-14


7 av 10

Robin,
Malmö

+
Utsikten mot hamnen och servicen.
-
Mycket små rum för två personer att bo i då plats för resväskor var obefintlig. Felbyggd dusch så att, då man duschade bildades en stor pöl vatten i hallen, vilket både -r otrevligt och stor halkrisk.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


10 av 10

Barbara,
Uppsala

+
Location location location
-

Bekräftad gäst: 2018-06-16


6 av 10

,
göteborg

+
nära till affärer restauranger m.m
-

Bekräftad gäst: 2018-06-10


8 av 10

Eldbjørg ,
Steinkjer

+
Utsikten. Sentralt. Gode senger.
-
Søppelbøtte på rommet, ikke bare på badet. Rommet og balkongen var veldig små.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Wenche,
Oslo

+
Veldig sentralt. Nyoppusset og fint. Veldig hyggelige de som jobbet der.
-
Litt irriterende at de til stadighet "glemte" å fylle på med såpe på badet.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Janet,
Stavanger

+
Fantastisk betjening og flott utsikt
-
Noe dårlig frokost utvalg.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


10 av 10

Astrid,
Grimstad

+
Beliggenhet og hyggelig betjening
-

Bekräftad gäst: 2018-06-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

36 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
11
Bra
 
6
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-11-17

Inlägg av Alanda T

Hospitable and homey

We waited the long wait between the plane from Athens and the ferry to Skepolos at this cosy cafe. We were well fed and watered and not made to feel uncomfortable for our extended stay, instead quite the reverse. Thanks guys!

 
2018-10-21

Inlägg av davidmT1170HL

MediCane Zorba did not dampen our enjoymenty of this property!

Perfectly located on the water and a 5 minute walk to all the Skiathos Town action! The hotel is clean, modern and the staff was amazing. Super friendly and accommodating. MediCane Zorba brought rain for 3 of our 5 day stay so naturally things started off dreary. The hotel includes a great breakfast and has a fun place to watch the wind bounce the sailboats around in the harbor. Our room had a balcony looking out to the water, but the rain kept us from using it much, but it was a nice offering and in better weather would be a great spot for a drink and people watching. Car Rental located right next door. Would definitely stay there again!

 
2018-09-30

Inlägg av Adventure300763 Forest of Dean, Storbritannien

Lovely lunch

We had a really delicious lunch here by the port! The gyros had lots of meat. The menu was good, with brunch served all day. We will be back. The service was friendly and the food tasty. Greek coffee was stunning.

 
2018-09-30

Inlägg av dougmackintosh57 Dundee, Storbritannien

Alternative accommodation

Stayed here for 3 days when bad weather forced us off our yacht. Excellent little hotel on Skiathos Town waterfront. Simple and modern. Nice cafe and staff are very, very helpful. Would thoroughly recommend it.

 
2018-09-28

Inlägg av thailotta Sweden

Mrs Karlsson

Very nice hotel with perfekt location and wiev over the harbour and the sea. The staff are so friendly and helpful. Late checkout was perfekt. Nothing to complain about. When we come to skiathos next time we probebly chose meltemi hotel again.