1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Palmyra Studios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Thomas,
Stockholm

+
Trevlig personal och bra städning
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Ingrid,
Uddevalla

+
Finns inget att klaga på. Vi har bott på Palmyra åtta gånger nu och nästa års resa är redan bokad dit.Det bästa är personalen och dess fantastiska service.
-
Allt är redan till belåtenhet.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Lena,
Uppsala

+
Rum med otroligt härlig havsutsikt. Lagom långt från centrum. Nära till stranden och supermarket.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


7 av 10

Annica,
Mjölby

+
Bra service. Trevlig värdinna
-
Ett duschrum som kan användas när flyget går sent hem. Nu finns vara en kalldusch ute. Inget utrymme att klä om och blåsa hår tex och klä om i. Mycket dåligt

Bekräftad gäst: 2018-08-26


8 av 10

Ann-Louise,
Göteborg

+
Den fina utsikten
-
Bättre wi-fi - sånt måste fungera i dessa tider Safety box och air condition skall ingå. Dessutom fick vi betala enbart kontant, kändes inte bra.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Håkan ,
Kista

+
Rent och fin utsikt. Trevlig ägare
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Helena,
Skanör

+
Bemötandet och servicen vi fick under våran vistelse var helt klart det bästa.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


8 av 10

Anna,
Skövde

+
Litet och mysigt.
-
Rum att duscha i vid hemresan.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


10 av 10

Lena,
Göteborg

+
Läget, den trevlig personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-07-08


10 av 10

Marie ,
Helsingborg

+
Sköna sängar och trevlig personal
-
Tvn

Bekräftad gäst: 2018-06-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

12 omdömen
Utmärkt
 
7
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-13

Inlägg av dodger292014 London, Storbritannien

Great small hotel

We stayed for only one night at the end of our holiday. It is a great hotel, rooms very modern, well equipped and clean. The staff could not have been more helpful and friendly. Lovely pool but we walked down to the local beach which was delightful. I highly recommend this place.

 
2018-07-26

Inlägg av IlkkaM4 Helsingfors, Finland

great place to stay

Very nice location and everything in the room is brand new, luxury hotel level apartment. The whole building is very recently renowated, very nice pool area and a good view to the opposing hill. Good places to eat very nearby

 
2018-06-27

Inlägg av jessies966 Centrala Grekland, Grekland

!!!!

Very nice new room ! With a big and comfortable bed ! View of room was the pool and nature ! Close to the center ( by car ) . Parking available for free ! Very clean bathroom , also a small kitchen inside the room ! Price was very low! Definitely will stay there again !

 
2016-08-06

Inlägg av Ana M

Poor accomodation

I was in apartments in the lowest floor. Beds are not comfy at all, stoves are not working. Sound isolation is very poor - I could hear everything from another rooms. Room size is very small for two persons. There is always some toilet smells around the place in the evening. There is a poll but for some reason we couldn't use it, we were told it is open from 8 to 20h but even after 20h there were people swimming. They clean the room almost every day and change the sheets.

 
2015-07-09

Inlägg av Nicolae Andrei Ș

One week, over the expectation acomodation.

There is a supermarket very close, taverns all over the place, short walk from Kolios beach. Bus stop 15 at 5 min walk. Nice pool, clean, every day room cleaning. If you want to get around the island rent a scooter, you can get to most of the beaches from the villa. Kolios beeing almost in the middle of it all.