1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nicholas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Gunilla,
Kristinehamn

+
Mysigt, bra läge, nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


5 av 10

Tommy,
Sollentuna

+
Polbaren
-
Fixa så att man kan få värme när det är kallt ute.. RUMMET SAKNAR BRANDVARNARE

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Barbro,
Trelleborg

+
Underbara människor, vackert läge. Vi har bott i den lägenhet ca 10 gånger!
-
Ett räcke att stödja sig med i den branta backen!!!

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Marie,
Landskrona

+
Fina balkonger och trevlig personal
-
Byt toaborste och duschdraperi oftare, var alldeles bruna och luktade illa. Står visserligen nivåskillnader på er sida men ändra gärna till brant backe till övre huset då det har betydelse om man har ledproblem m.m

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Claes,
Filipstad

+
Personalen och deras mat
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Lena,
Åsa

+
-
Duschutrymme som kan användas den hemresdagen man måste checka ut från rummet 10.30 och inte åker hem förrän sent på kvällen. Idag finns bara en kall dusch vid poolen som inte finns i något rum för att klä om.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

Mauritz,
Hallstavik

+
För oss passar läget bra. Pool finns om man önskar det.
-
Billigare kostnad för luftkonditioneringen .

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

,

+
Enkelt hotell som passar oss bra.
-
Duschdraperi vore inte fel

Bekräftad gäst: 2018-08-25


5 av 10

Anna-Lena,
Östra-Ljungby

+
-
Rummen inte färdiga vi fick vänta 3 timmar innan vi fick vårt rum. De skyllde på att Apollo betala för lite

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

Rose-Marie,
Klippan

+
Fina rum, bra pool Bra läge
-
Tog lång tid att få tummen, inte klara när vi kom fick vänta flera timmar.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

105 omdömen
Utmärkt
 
59
Väldigt bra
 
38
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2016-08-26

Inlägg av charliech1982 Gävle, Sverige

Bra hotell !

Rummen var väl inte det bästa,men det låg inom gångavstånd till centrum och allting det övriga med hotellet överväger,trevlig personal väldigt vänliga,och hjälpsamma, skön pool,mysig stämning och en underbar hund. Jag vill tillbaka!

 
2015-08-03

Inlägg av Susanne E Ullared, Sverige

underbart

Mysigt hotell,,fantastiskt trevlig personal,,städning varje dag,rent och frächt poolen alltid ren å fin..bra mat ..nära havet nära staden..rekomenderar detta hotell varmt. huvudgatan nedanför kan vara lite svår att komma över ,mycket trafik bra att tänka på om man har barn..

 
2014-07-04

Inlägg av Vasiliki65 Helsingborg, Sverige

Underbar semester på en underbar ö!

Jag och min käraste tog en ospecificerad resa till Skiathos och tyvärr hamnade vi på ett uruselt hotel. Men personalen på resebolaget var mycket tillmötesgående och vi fick ett nytt rum hos Nicholas Apartment. Supertrevlig engelsk pesonal i baren som tog väl hand om oss, Claire och Daryll. Underbar ö med massor av fantastiska stränder som man tar sig till via lokalbussen om man inte hyr moppe. Ägarna till hotellet är en grekisk familj som talar dålig engelska men mycket vänlig. Alltid rent och fint och nybäddade sängar varje dag:-)

 
2013-09-23

Inlägg av nathalie s s Gislaved, Sverige

Helt underbar Ö

Jättemysigt hotell. Rent och snyggt och helt otroligt trevlig barpersonal från England. De ordnade grillkväll, berättade vart de finaste stränderna fanns, förklarade hur bussarna fungera och annat smått och gott! Kan verkligen rekommender detta hotell. Ta gärna trerummslägenheterna för då får ni helt otrolig utsikt och en jättestor balkong! Bäddade sängar varje dag och det finns vattenkokare i lägenheterna fast apollo sa att det inte fanns:)

 
2013-09-12

Inlägg av Anna-Karin H Kristianstad, Skåne Län, Sweden

Härlig semester på Skiathos

Jag och min vännina köpte en ospecifiserad resa till Skiathos i juni och hamnade då på Nicholas Apartments. Vi fick ett jättetrevligt mottagande av Daryll och Claire, och deras gästfria sätt uppskattades mycket av oss! Rummen är enkla men välskötta och där finns allt man behöver för att kunna tillaga en enklare måltid. Vi hade en fantastisk utsikt från vårt rum som hade balkong i 2 väderstreck och loftgång i ett tredje, vilket innebar att vi hade sol nästan hela dagen i rummet. Storleken på rummen varierar dock, och detta var ett av de större. Hotellet ägs av en grekisk familj som talar ingen eller dålig engelska, men tack vare Daryll och Claire så fick vi all den hjälp vi behövde, från tips om vad man skulle se och hur man hittar till att förvara vår packning sista dagen och hjälp att ringa taxi när det behövdes. Helt klart ett ställe jag kanrekommendera!