1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lydia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
5,1 / 10
Faciliteter
 
4,7 / 10
Mat och dryck
 
2,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Armands,
Timmele

+
Nära till havet.
-
Lite mer köksgrejer

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Inge,
Landvetter

+
Läget och avståndet till Strand , City och Restauranger.
-
Dålig representation av personal på Hotellet. Städerskan kunde ingen Engelska , Hotellchefen svårtillgänglig, Inget Bagagerum att ställa väskor i vid sena hemflygningar , Vi fick ställa väskorna i entrén.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


5 av 10

Elisabeth,
Vårsta

+
Nära till strand och stan.
-
Städning skedde bara 3 (ev 4) ggr på veckan, tyckte det vara i minsta laget.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

,

+
Centralt läge, mysig omgivning. Hyfsade mjuka madrasser men det hade varit skönt med bäddmadrasser.
-
Luddfria handdukar, man blev helt blåluddig när man torkade sig! Avloppsdoften var besvärande från toaletten!

Bekräftad gäst: 2018-09-01


6 av 10

Åsa,
Sthlm

+
Bra läge, låg nära stranden och Skiathos stad
-
Stenhårda sängar, haft jätteont i ryggen efter veckan där. Byt sängar! Mycket ”trafik” av moppar mm utanför balkongen, störande ljud.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


8 av 10

Ruth,
Boden

+
stor härlig balkong som hade utsikt mot havet,stilla lugnt på hotellet nära till strand o staden
-
Duschen var bra dock kom allt vatten på golvet ,dusch draperi för kort,el sätt in kabin istället

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Eva,
Nybro

+
Nära till allt( stad, hav , mat , buss)
-
Mjukare madrasser, grytor som passar plattorna på spisen o för två personer (inga 5 l grytor)

Bekräftad gäst: 2018-08-18


5 av 10

Jennifer,
Huddinge

+
Läget.
-
Har bott på detta hotell 4 ggr tidigare. Det som var fräscht för 15 år sedan är inte det längre. Underhåll behövs.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


3 av 10

Mikael,
Kristianstad

+
Nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


3 av 10

Daniel,
Göteborg

+
Utsiktenn
-
Att det finns nånågon tillgänglig sonson man kan engelska nåågolunda. Nu fanns bara en städerska som inte förstod ett ord av vad vi ss.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
8
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-08-25

Inlägg av Milos H Belgrad, Serbien

Dobra lokacija, dobar smestaj

Nalazi se izmedju grada i Megali Amos plaze. Sobe su prostrane i u odlicnom stanju. Neke sobe imaju pogled na more. Doplacuje se klima i sef, wifi je besplatan, Preporuka! It is situated between city and Megali Amos beach. Rooms are spacious and well maintained, Some rooms have sea view. Additionaly you have to pay for A/C and safe box but wifi is free. Recommendation!

 
2017-08-20

Inlägg av JessicaResor

Horrible owner

The ac didn't work and the owner of Lydia told us that it was our own fault and was VERY condescending when he talked about "you tourists". We are well aware of how ac works but he didn't want to listen and was also mad because this had interrupted his swim. We told him that we didn't want to pay for the night when the ac didn't work and then he went more angry and took the remote from my boyfriend, went to the mainswich for the ac and turned it off and yelled that we would get nothing. Then he stormed out. We have never been treated this bad on any trip.

 
2016-08-23

Inlägg av thomasmW6351BR Gjövik, Norge

Greece with a little something

This is, by my opinion, one of the best places to stay if you want to: shop, go to the beach, find a nice restaurant, take a boat trip, relax, be in a quiet place with your loved ones. Just been here for a week, and everything, entire Skiathos, is just outside the hotel door.

 
2013-10-08

Inlägg av Val4SouthYorkshire South Yorkshire

Great little apartments, perfect location

Stayed for two weeks from 30 August on the first floor with a sea view. Great location if you want to be a stones throw away from the beach. A 10 minute walk into Skiathos town. Wouldnt recommend it if you have walking difficulty as its a hill to climb on the way in and the hill to climb on the way home. Apartment very spacious, with clean linens every 3 days. Also, very quiet too. The shower could have done with a better curtain and a hook for the shower head. Air conditioning was effective too. The TV had all greek channels - so for me it was a bonus 2 weeks with no TV. Wifi available which was fast too. I would recommend the apartments.

 
2019-05-28

Inlägg av JELLYSTEF

Omiljeno

Prostrani,udobni cisti apartmani i sobe.Apartman ogroman,svetao.Blizu mora,blizu grada,odlicna lokacija.Odsedali smo vise puta i bili zadovoljni.Apartman pogodan za 4ro ali nema pogled na more.Studia i sobe na prvom spratu gledaju na more.Od mora ih deli jedan red kuca.Plaza ispred je lepa i dugacka ali uzana i popodne brzo dodje hlad.