Kundomdömen om Lydia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,2 av 10 baserat på 52 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,2 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
4,9 / 10
Faciliteter
 
4,8 / 10
Mat och dryck
 
2,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Bo,
Kinnarumma

+
Nära havet
-
Bagagerum samt duschmöjlighet vid sen hemresa. Nu fick vi förvara bagaget hela dagen i en olåst samt obevakad hotelhall, där vi även fick byta om kläder !!

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

L,
Sverige

+
Närheten till havet och inte så långt från stan
-
Lite mer 'kökssaker' för matlagning.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


9 av 10

Annette,
Stockholm

+
Nära badstrand
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Krister,
Göteborg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


1 av 10

,

+
Bra läge
-
Kackerlackor på rummet. Vi fick ha våra kläder liggandes i resväskan hela semestern. Varje kväll vi kom hem fanns nya odjur i vårt rum.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


5 av 10

Ingela,
Kramfors

+
Läget, nära strand och Stad. Stor balkong med havsutsikt
-
Byta lakan och handdukar oftare. Hållare för dusch och bättre handdukar.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


3 av 10

Pia,
Stickholm

+
Lugnt
-
Låt ac ingå i priset samt mer städning och byte av sängkläder och handdukar på två veckor byttes lakan en gång i veckan handdukar två

Bekräftad gäst: 2019-07-06


1 av 10

,

+
-
Ett dusch rum när man checkat ut !! Speciellt när man har sen hemresa!!

Bekräftad gäst: 2019-07-06


1 av 10

Gunnevi ,
Mölnlycke

+
Nära vattnet. Bra altan med bra möbler.
-
Uppdatera köksutrustningen. Byt sängar. Byt till normala gardiner. Sätt in 2 stolar i rummet. Krokar för att kunna hänga på. Personal borde vara på plats någon gång.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


7 av 10

Armands,
Timmele

+
Nära till havet.
-
Lite mer köksgrejer

Bekräftad gäst: 2018-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

17 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
8
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-07-10

Inlägg av lillanypon Örebro, Sverige

Kackerlackor

Tyvärr blir betyget lågt pga återkommande problem med kackerlackor. Har klagat och ingen förbättring sker. I entrén till Lydia står det att dom ej tar ansvar om kackerlackor kommer in om man har dörrar/fönster öppna. Det är något vi ej har haft pga våra ovälkomna gäster. För övrigt är vi nöjda, men vi känner oss inte väl bemötta från ägarens sida.

 
2017-08-25

Inlägg av lazy_bastardo Belgrad, Serbien

Dobra lokacija, dobar smestaj

Nalazi se izmedju grada i Megali Amos plaze. Sobe su prostrane i u odlicnom stanju. Neke sobe imaju pogled na more. Doplacuje se klima i sef, wifi je besplatan, Preporuka! It is situated between city and Megali Amos beach. Rooms are spacious and well maintained, Some rooms have sea view. Additionaly you have to pay for A/C and safe box but wifi is free. Recommendation!

 
2017-08-20

Inlägg av JessicaResor

Horrible owner

The ac didn't work and the owner of Lydia told us that it was our own fault and was VERY condescending when he talked about "you tourists". We are well aware of how ac works but he didn't want to listen and was also mad because this had interrupted his swim. We told him that we didn't want to pay for the night when the ac didn't work and then he went more angry and took the remote from my boyfriend, went to the mainswich for the ac and turned it off and yelled that we would get nothing. Then he stormed out. We have never been treated this bad on any trip.

 
2016-08-23

Inlägg av thomasmW6351BR Gjövik, Norge

Greece with a little something

This is, by my opinion, one of the best places to stay if you want to: shop, go to the beach, find a nice restaurant, take a boat trip, relax, be in a quiet place with your loved ones. Just been here for a week, and everything, entire Skiathos, is just outside the hotel door.

 
2013-10-08

Inlägg av Val4SouthYorkshire South Yorkshire

Great little apartments, perfect location

Stayed for two weeks from 30 August on the first floor with a sea view. Great location if you want to be a stones throw away from the beach. A 10 minute walk into Skiathos town. Wouldnt recommend it if you have walking difficulty as its a hill to climb on the way in and the hill to climb on the way home. Apartment very spacious, with clean linens every 3 days. Also, very quiet too. The shower could have done with a better curtain and a hook for the shower head. Air conditioning was effective too. The TV had all greek channels - so for me it was a bonus 2 weeks with no TV. Wifi available which was fast too. I would recommend the apartments.