1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Galini

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Alexzandra,
Hallsberg

+
Nära till Skiathos Stad
-
Städa bättre, byta ut filtarna till nya, vädra filtarna varannan dag / tvätt dom en gång i veckan. Mer varierad frukost.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


5 av 10

,

+
-
Hade en väldigt tråkig utsikt från vår balkong, framgick inte vid bokningen att om man inte gjorde tillval för utsikt mot poolen att man skulle få så tråkigt läge.Hotellet var mycket lyhört, vet inte om det går att göra något åt det.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Kristina ,
Mariestad

+
Bra med elkontakter vid båda sängarna för laddning av mobilen och datorer. 2 sängbord. Bra badrum. Sköna sängar. De bytte lakan och handdukar ofta. Bra städning. Bra med stora garderober. Helhetsintrycket är mycket bra. Bra läge nära stranden och nära till byn.
-
De kan ha något stopp på golvet i duschen så det inte blir så blött på golvet när man duschar. Men det torkade snabbt. Så det var inget stort problem.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Monika,
Kungsbacka

+
Personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Madeleine,
Stockholm

+
pool och baren närheten till stad
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Marie,
Karlstad

+
Låg bra ,tyst i omgivningen, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Ann-Catrine,
Frillesås

+
Litet gemytligt
-
Få bort getingarna , lyhört, bättre AC

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Bodil,
Malmö

+
Trevligt familjehotell med bra läge. Lugn omgivning. Trevlig grekisk afton med grillning varje torsdag.
-
I badrummet fick man swimmingpool på golvet när man duschade! Duschkabin hade höjt standarden avsevärt.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Monica,
Tyresö

+
-
Bättre isolering, fruktansvärt lyhört. Personalen som jobbade vid frukosten kunde kanske le ibland och vara lite "servicemind"

Bekräftad gäst: 2018-09-22


6 av 10

Marianne,
Landskrona

+
-
vill ha byte av handukar varje dag Personalen ska vara mycket trevligare Lite omväxling av frukosten Högre kant i duschen hela badrummet va helt nerblött

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

53 omdömen
Utmärkt
 
17
Väldigt bra
 
25
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-23

Inlägg av MajsanLa Staffanstorp, Sverige

Trevligt och mysigt hotell

Utmärkt hotell som ligger perfekt. Nära till den fina Megali Ammos stranden och lagom gångavstånd in till mysiga Skiathos stad. Hotellrummen är lagom stora med kyl och bra garderobsutrymme och luftkonditionering. Rent och fräscht överallt. Frukosten är bra. Vi saknade dock Dimitri i baren denna gången, men de som hade hand om baren nu var också trevliga och hjälpsamma. Vi trivs utmärkt här och kommer absolut tillbaka en tredje gång.

 
2018-06-18

Inlägg av Johanna E Stockholm, Sverige

Galini suites

Galini Suites är ett systerhotell till Galini Hotel som ligger 300 meter bort. Jag reste tillsamman med en väninna och vi hade varsitt rum i etagelägenhet. Det mest nödvändiga finns i lägenheten - fyra flata och djupa tallrikar, bestick, kastrull, några knivar men det är kanske inte här jag skulle laga middag. Frukost funkar däremot jättebra. Det är sol på balkongen på morgnarna och skugga på kvällarna. Utsikten är en olivträdsbacke med får, en häst och korpar. Väldigt fint! Mycket lugnt!!! Det är en ganska brant backe upp till hotellet och jag skulle inte rekommendera detta ställe till någon som har svårt att gå (inklusive barn ...) Vi promenerade till "stan" på kvällarna och tog taxi tillbaka. Det kostar €9. Man erbjuder en grekisk afton på Galini Hotel och den kan jag verkligen rekommendera. God mat och trevlig stämning! Man kan ligga vid poolen på hotellet eller så går man ner till stranden. Man kan även ta bussen till någon annan strand. Det gjorde inte vi, däremot så följde vi med på en arrangerad båttur till tre stränder varav en var Lalaria. Det enda som inte riktigt funkade på hotellet var wifi. Det är bra vid poolen, men inte i det övre huset. Hade det varit ett fungerande wifi så hade stället fått full pott!

 
2018-06-01

Inlägg av Maria N

Mysigt hotell

Mysigt och personligt hotell. Trevligt litet poolområde. Bra gratis wifi. Barkillen Dimitri är underbar och gör att det blir en superbra stämning på hotellet! Alltid glad och hjälpsam. Hotellets pizzor överraskade oss stort. Hemmagjorda goda pizzor med mycket fyllning. Särskilt Greek pizza och Salami pizza kan rekommenderas. Den grekiska aftonen med barbecue-buffé på torsdagar är också fantastisk. Grillspett med fläskkött och kyckling, korvar, lammkotletter, gyrosgryta, fetaost, tzatziki och en god böngryta... Det godaste på hela semestern. Ett tips är att inte bryta upp från buffén för tidigt efter att dansen är slut, det kan komma något extranummer av Dimitri. På minussidan är att det är lite lyhört på rummen och att sängarna är grekiskt hårda. Det senare avhjälpte vi efter tips härifrån med att lägga en filt under lakanet. Maria och Matz

 
2017-08-20

Inlägg av Barbara B

Jätte trevligt och mysigt hotell

Hotellet ligger lungt men ändå bara fem minuters promenad till stranden. Enkla men moderna rum. Frukosten är bra. Barkillen Dimitrios är helt underbar, alltid glad och han hjälper till med det man önskar. Bra mat i baren. En gång i veckan grekisk kväll där personalen bjuder på sig själv.

 
2017-06-16

Inlägg av Elise A

Lugnt läge

Vi trivdes utmärkt på Galini och uppskattade det lugna läget. Ingen hårt trafikerad väg som störde nattron. Dock var hotellrummen mycket lyhörda. Vi kunde höra grannen snarka och vartenda ord som sades i korridoren utanför rummet, men det störde inte oss. De flesta gästerna var pensionärer eller medelålders par, främst från Skandinavien. Hotellet ligger på promenadavstånd från Skiathos stad och man går ner till stranden på cirka fem minuter. Sängarna är såklart "grekiskt" hårda, men det löste vi genom att lägga filtar och täcken som bäddmadrasser. Läste att någon saknade en schampohylla i duschen, men det går utmärkt att ställa flaskorna på toalettens vattenbehållare. ;-) Vi vill rekommendera detta hotell till alla! Vi kommer gäääärna tillbaka till detta lugna, mysiga ställe och fantastiskt serviceinriktade Dimitri som sköter poolbaren, där det serveras fantastiskt god och vällagad mat!