1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Galini

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marie-Louise,
Örebro

+
Bättre än förväntan, lagom trevligt välskött. Sängarna var sköna, bättre standard än vad man är van med Grekland och god frukost.
-
Nya duschdraperier, samla alla rökare på ett ”hörn” eller brevid varandra. Inte trevligt när man sitter på altanen och det kommer rök ifrån alla håll. Tycker det är ngt som man bör fundera på och tänka till om då alla inte uppskattar rök.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

Ola,
Stockholm

+
Bra läge ,rent och nra frukost.
-
Saknar Demitri i poolbaren som alltid var glad och engagerad. Den nya ser ut som hon helst inte vill vara där.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Solveig,
Borgenhaugen, Norge

+
Nyoppussede rom.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Gunilla,
Örebro

+
Lugnt och bra läge. Närma till stränder och staden med mycket bra tavernor mm.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


7 av 10

Magnus,
Stockholm

+
Det har hänt en del de senaste 10 åren. Positivt bra frukost numera, fräscha rum med sköna sängar
-
Bättre wi-fi är önskvärt. Bartendern ingen säljande typ.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

,

+
Enkelt, utan onödiga krusseduller
-
Mycket svårt att göra sig förstådd på engelska med personalen Lite mer aktivitet kring baren o poolen

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

Frida,
Göteborg

+
Famlijärt och småskaligt. Mysigt med katter och höns :) Vacker trädgård.
-
Receptionen är inte öppen 8-22. Det är nästan aldrig någon i receptionen, då hänvisas till baren som inte är öppen på morgonen och förmiddagen. Det finns inte internet på rummen.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

Lena,
Nacka

+
Bra/lagom frukostbuffé. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Cissi,
Enköping

+
Lugnet och avskildheten från stan, men ändå nära!
-
Längs den stora vägen borde det finnas en trottoar eller liknande. Inte så säkert eller barnvänligt att promenera till och från stan. Men det är ju inte hotellet ”fel”

Bekräftad gäst: 2019-06-29


7 av 10

,

+
Lugn och hemtrevligt, fin pool, vacker trädgård, bar och frukost
-
Bemanning i reception åtminstone några timmar per dag. Uppgradering av badrum med hylla i duschen, kant så att vattnet inte rinner ut över golvet. Bättre AC, engelskspråkiga TVkanaler. Myggnät och stängd balkongdörr för att undvika mygg, flugor och getingar.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
17
Väldigt bra
 
25
Bra
 
8
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-23

Inlägg av MajsanLa Staffanstorp, Sverige

Trevligt och mysigt hotell

Utmärkt hotell som ligger perfekt. Nära till den fina Megali Ammos stranden och lagom gångavstånd in till mysiga Skiathos stad. Hotellrummen är lagom stora med kyl och bra garderobsutrymme och luftkonditionering. Rent och fräscht överallt. Frukosten är bra. Vi saknade dock Dimitri i baren denna gången, men de som hade hand om baren nu var också trevliga och hjälpsamma. Vi trivs utmärkt här och kommer absolut tillbaka en tredje gång.

 
2018-06-18

Inlägg av Johanna E Stockholm, Sverige

Galini suites

Galini Suites är ett systerhotell till Galini Hotel som ligger 300 meter bort. Jag reste tillsamman med en väninna och vi hade varsitt rum i etagelägenhet. Det mest nödvändiga finns i lägenheten - fyra flata och djupa tallrikar, bestick, kastrull, några knivar men det är kanske inte här jag skulle laga middag. Frukost funkar däremot jättebra. Det är sol på balkongen på morgnarna och skugga på kvällarna. Utsikten är en olivträdsbacke med får, en häst och korpar. Väldigt fint! Mycket lugnt!!! Det är en ganska brant backe upp till hotellet och jag skulle inte rekommendera detta ställe till någon som har svårt att gå (inklusive barn ...) Vi promenerade till "stan" på kvällarna och tog taxi tillbaka. Det kostar €9. Man erbjuder en grekisk afton på Galini Hotel och den kan jag verkligen rekommendera. God mat och trevlig stämning! Man kan ligga vid poolen på hotellet eller så går man ner till stranden. Man kan även ta bussen till någon annan strand. Det gjorde inte vi, däremot så följde vi med på en arrangerad båttur till tre stränder varav en var Lalaria. Det enda som inte riktigt funkade på hotellet var wifi. Det är bra vid poolen, men inte i det övre huset. Hade det varit ett fungerande wifi så hade stället fått full pott!

 
2018-06-01

Inlägg av Maria N

Mysigt hotell

Mysigt och personligt hotell. Trevligt litet poolområde. Bra gratis wifi. Barkillen Dimitri är underbar och gör att det blir en superbra stämning på hotellet! Alltid glad och hjälpsam. Hotellets pizzor överraskade oss stort. Hemmagjorda goda pizzor med mycket fyllning. Särskilt Greek pizza och Salami pizza kan rekommenderas. Den grekiska aftonen med barbecue-buffé på torsdagar är också fantastisk. Grillspett med fläskkött och kyckling, korvar, lammkotletter, gyrosgryta, fetaost, tzatziki och en god böngryta... Det godaste på hela semestern. Ett tips är att inte bryta upp från buffén för tidigt efter att dansen är slut, det kan komma något extranummer av Dimitri. På minussidan är att det är lite lyhört på rummen och att sängarna är grekiskt hårda. Det senare avhjälpte vi efter tips härifrån med att lägga en filt under lakanet. Maria och Matz

 
2017-08-20

Inlägg av bb692019 Sverige

Jätte trevligt och mysigt hotell

Hotellet ligger lungt men ändå bara fem minuters promenad till stranden. Enkla men moderna rum. Frukosten är bra. Barkillen Dimitrios är helt underbar, alltid glad och han hjälper till med det man önskar. Bra mat i baren. En gång i veckan grekisk kväll där personalen bjuder på sig själv.

 
2017-06-16

Inlägg av Elise A

Lugnt läge

Vi trivdes utmärkt på Galini och uppskattade det lugna läget. Ingen hårt trafikerad väg som störde nattron. Dock var hotellrummen mycket lyhörda. Vi kunde höra grannen snarka och vartenda ord som sades i korridoren utanför rummet, men det störde inte oss. De flesta gästerna var pensionärer eller medelålders par, främst från Skandinavien. Hotellet ligger på promenadavstånd från Skiathos stad och man går ner till stranden på cirka fem minuter. Sängarna är såklart "grekiskt" hårda, men det löste vi genom att lägga filtar och täcken som bäddmadrasser. Läste att någon saknade en schampohylla i duschen, men det går utmärkt att ställa flaskorna på toalettens vattenbehållare. ;-) Vi vill rekommendera detta hotell till alla! Vi kommer gäääärna tillbaka till detta lugna, mysiga ställe och fantastiskt serviceinriktade Dimitri som sköter poolbaren, där det serveras fantastiskt god och vällagad mat!