1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ekaterini Studios

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
3,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Malin,
Kalmar

+
Läget, ägaren var väldigt trevlig och serviceinriktad och hjälpsam. Fixade så vi kunde duscha och byta om på eftermiddagen i ett av rummen innan vi skulle till flygplatsen.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

Anita,
Falun

+
Dom som bodde i rum nr 6 blev väldigt myggbitna.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


8 av 10

Robert,
Nora

+
Läget, poolområdet & den otroligt serviceinriktade hotellägaren!
-
Lite mer köksutrustning samt att det skulle vara trevligt att det finns diskmedel köket & handtvål i badrummet vid ankomst. Byte av handdukar under veckan vore också fräscht.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Jari,
Rydboholm, Borås

+
Underbar ägare som gjorde allt för sina gäster
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

,

+
Dimitri och Alma, poolen, havet, A butiken och staden.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Anders,
Tungelsta

+
Mycket bra läge. Prisvärt. Trevlig personal. Rent. Poolen. Bra Wi-FI. Trivs bra och kommer att fortsätta bo här.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Erika,
Stockholm

+
Bra läge, nära till strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Minna,
Stockholm

+
Dimitri som har hotellet är fantastiskt och läget perfekt, trevligt med hur rummen ligger med balkonger mm.
-
Utveckla köksredskap mm. Det är väldigt utplockat.. saknar redskap bestick och sånt.. lite mer sånt så är det perfekt.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

Leif ,
Sockholmt

+
Det frias ovan om mat o dyck, men det hade vi inte på hotellet. Läget, städningen, trädgården
-
Litet mer i köksskåpen av bestick porslin glas etc Ngt fel på vattentillförseln som gjorde att det efter några 10 talsekunder kom lufstötar i rören

Bekräftad gäst: 2019-06-01


5 av 10

Titti,
Göteborg

+
Bra läge
-
Ingenstans att ta vägen när hemresan är sen.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.