1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Skiathos Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Rune ,
Visingsö

+
Läget och nyrenoverade rum Bra service med transporter till strand och staden
-
Saknar gym eller träningslokal

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Pia,
Göteborg

+
Utsikten
-
Fick först ett icke nyrenoverat rum - sälj inte dem! Bus shuttle till stan - ingen skyttel gick bara en väg (till stan) och man var tvungen att boka för det fanns bara 10-15 platser - så man blev lite besviken.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

Boris,
Falkenberg

+
Läget och frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

Eva-Marie,
Stenungsund

+
Närheten till havet o att kunna sätta notan på rummet även på stranden o handdukarna på stranden superbra! Mkt trevlig personal i poolbaren/restaurangen o så trevlig tjej o kille på Maratha beach!!
-
Frukosten!!o kaffekannorna stackars personalen omöjligt att hälla utan att spilla på dukarna.äggen 3 min rinner o 5 min gröna !!!så trågikigt !!inga vändstekta ägg !!

Bekräftad gäst: 2018-09-09


9 av 10

Catherine ,
Kungsbacka

+
Utsikten
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

Petra,
Motala

+
Läget-utsikten trevlig personal i matsal o städ Maten
-
Bättre "språkkunnig personal" Fler el- uttag på rummet Byt ut icke fungerande skjutgarderobsdörrar på rummen så dem fungerar på ett tillfredställande sätt. Trevligare bemötande vid efterfrågan av information som saknades vid ankomst!!!(bokningssystem av solstolar på stranden) Bättre o saklig skriftlig information på rummet om tex. hotellets SPA avd. Bekämpning av Getingar som tyvärr förstörde mångas frukostar o kvällsmål! Installera en hiss omgående- hur kan man behandla tex. städpersonalen så illa o låta dem bära allt i trapporna som tex tvätt,tvättsäckar o högvis med sängkläder?? Förbjud bokning av solstolar vid poolen!

Bekräftad gäst: 2018-08-04


1 av 10

Elin,
Stockholm

+
Utsikten
-
Ändra till 3 stjärnor istället för 4. Rätta texten så att det stämmer överens med hotellet. Wi-fi kostar pengar, finns knappt en tennisbana, det är endast delvis renoverat (det som inte är renoverat är mögligt och fuktskadat) osv.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

,

+
Utsikten och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Annika,
Helsingborg

+
Utsikten var magisk
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Margareta,
Upplands Väsby

+
Att de gick bussar till badet o in till stan förskräckligt lång backe o mycket trappor för äldre personer.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1426 omdömen
Utmärkt
 
778
Väldigt bra
 
339
Bra
 
158
Mindre bra
 
97
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2018-10-02

Inlägg av Jonas M

Trevligt hotell i havsmiljö

Trevliga fräscha rum ,med minibar ,rummet hsr en väggtv av bra kvalite ,,dubbelsäng,soffa med bord ,och skrivbord. Rummet är utrustat med ac. Rummet har även en safetybox ,ett mycket trevligt mottagande när vi kom ,hotellet erbjuder även buss till stranden ,men man kan gå och de är en brant backe .

 
2018-07-20

Inlägg av ceccan_81 Bromölla, Sverige

Magisk utsikt

Detta hotell ligger ca 20 min med taxi från Skiathos stad och flygplatsen, uppe på en kulle med många trappsteg till öns finaste sandstrand Koukounaries beach. Trappstegen är väl värt mödan! Men det går även gratis buss från hotellet, men först kl 11. Bra frukost, fräscha rum, bra städning, fint poolområde som barnen älskade, trevlig personal överallt. Mycket smidigt att ta sig till olika ständer eller staden med lokalbussen, kostar 2 euro. Tyvärr var det mycket getingar på White restaurangen när vi åt där uppe vilket drog ner betyget lite. Annars god mat! Rekommenderar hotellet till familjer med barn i skolåldern och par som vill röra på sig.

 
2017-09-16

Inlägg av Nettanplettan Borås, Sverige

Panoramautsikt!

Hotell Palace har ett enastående läge med den fantastiska havsutsikten. Vi hade bokat rum med havsutsikt och det fick vi men vi bodde i markplan så vår utsikt blev också en "glömd" gräsmatta med stora brunnslock. Boka ett rum lite högre upp det är jättestor skillnad på utsikt. Hotellet är fint på framsidan och har ett fint poolområde men på baksidan och övriga utrymmen påminner det om ett gammalt öststatshotell. Det är stort med många trappor var lite tungt att släpa väskorna vid hemfärd. Bra frukostbuffé med fräsch frukt men pålägget var knappt godkänt saknade även lite god müsli fanns bara söta flingor.Vårt rum var alldeles vitt och saknade all form av design och i badrummet var det en konstig lukt som om en katt markerat revir. Rummen ser mycket finare ut på bilderna så sänk förväntningarna. Vi prövade hotellets bufferestaurang och det fanns mycket att välja på. Vi åt även två kvällar på deras White restaurang och första kvällen fick vi väldigt bra mat men den andra kvällens mat var katastrofal min caesarsallad bestod mest av isbergssallad dränkt i dressing fick lämna nästan allt..De serverar även bröd, sallad och ouzo och säger att det är från oss till er men det gäller bara ouzon det övriga får man betala för. Det står längst ned med pytteliten text i menyn att det kostar men jag tycker att de kunde fråga om man vill köpa brödet innan de serverar. Vi hade köpt det men av princip vill jag bli tillfrågad först, känner sig lurad. Hotellet har också en egen strand Maratha beach, helt underbar. Solsängarna kostar dock pengar hela dagen även om man kommer halv åtta på kvällen får man betala full taxa. Vill man åka på en solsemester passar hotellet utmärkt med fina stränder på gångavstånd. Det finns inga restauranger eller fina promenadvägar precis i närheten så det bästa är att åka in till mysiga Skiathos by på kvällarna.

 
2017-09-09

Inlägg av 81monikae

Inget speciellt

Vi var på skiathos med två barn: 6 år gammal och 11 mån gammal och bodde en vecka på skiathos palace. Hotellet är ok men jag skulle inte ge den 4 stars. Ingen hiss. Trappor över allt. Ingen mikro på hotellet. Pool 3 m djup, inget för barn. Dåligt städat. Trots att hotellet var renoverat så är det redan slitet, mögel på väggarna, slitna möbler, ingen hårtork. Frukost ok men inget speciellt. Wifi kostar.

 
2017-08-17

Inlägg av Katarina A Lidköping

Bra hotell men svårbedömt.

Fint hotell men väldigt stort vilket gör att det känns lite opersonligt. Väldigt mycket korridorer och trappor. Rummet var helt ok med sköna sängar och lagom balkong, vi fick havsutsikt fast vi inte bokat det. Frukosten var ok inte mer, buffen åt vi två ggr den var inte värd priset tyvärr. Ett stort problem är getingar som det kryllar av vid restaurangen, gäller inte bara på hotellet utan även restauranger i området. Poolen var liten men den var väldigt djup, tror 1.40 var minsta djup, så jag kan inte rekommendera hotellet för barnfamiljer. Städningen på rummet var väl lite slarvig tror tex att balkongen inte blev sopad någon gång under veckan. För att komma till stranden måste man gå i en mängd trappor vilket var oerhört jobbigt men väl värt det när man kom till stranden. Koukounaries beach var jättefin, inga problem att få solstolar om man kommer på fm och Maratha beach var mindre och mer pittoreskt men kom du efter 10 var solstolarna bokade. Rekommenderar verkligen att man promenerar till Koukounaries på kvällen då det finns många trevliga restauranger där, bla Under the Pine tree (som serverade gyros, pita mm till riktigt bra pris) och även Ilia's Orchard liten familjerestaurang. Ett tips när ni ska ta er dit är att inte gå den hårt trafikerade vägen utan gå ner mot Koukounaries beach och istället för att gå över lilla bron mot stranden gå rakt fram och in genom staketet till Naturreservatet, följ bara stigen så är du snart framme i byn (en mycket vacker väg). Absolut att man ska ta bussen in till Skiathos stad också, ett tips är att inta åka runt kl 18 för då är bussen totalt packad av alla badare som ska tillbaka till stan...hemskt. Trots alla trappor, getingar och inte den bästa maten måste jag ändå rekommendera hotellet (kanske inte för barnfamiljer och såna som har problem att gå i trappor), vi hade en jättetrevlig vecka. Måste även berömma personalen som var mycket trevliga.