Kundomdömen om Skiathos Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 89 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Pidda,
Ljungby

+
Att det fanns restaurang, massage, bär och pool
-
Städningen byte av lakan oftare inte som nu en gång i veckan.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Morgan ,
Helsingborg

+
Trevlig bra personal och nära till stranden,bra service med bussar som kör till stranden och Skiathos stad.
-
Bättre meny vid poolen Måste finnas en super market . Dålig info för Apollos pärm fanns inte på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


5 av 10

Annica,
Piteå

+
Poolområdet
-
Hårfön saknades i badrummet. Mögellukt i vårt rum.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Marita,
Märsta

+
Utsikten, trevlig personal, rent och snyggt
-
När det gäller hotellrummen: Bättre belysning vid sängarna, krokar på väggar att kunna hänga upp saker.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

Staffan,
Borås

+
Mycket bra bemötande och servicenivå
-
Rummen något slitna. Bättre mat i barseveringen

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

Ulrika ,
Malmö

+
Utsikten, servicen
-
Första dagen var det en konstig, stark illaluktande doft i rummet som försvann med tiden. Golvet i rummet städades ej ordentligt på hela veckan.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


7 av 10

Patrick,
Upplands Väsby

+
-
AC på rummet behöver bytas ut

Bekräftad gäst: 2019-08-17


1 av 10

Agnieszka,
Västerås

+
Utsikten från poolen, poolen och stranden
-
Rummet vi bodde i uppfyller inte som 5stjärnor, knappt 3. Nästan ingen luftkonditionering upplevdes snarare som en fläkt än kylaggregat. Den instängda, illaluktande stanken i rummet påverkade påverkade min astma och jag mådde dåligt när jag vistades i rummet. Tror att hotellet använde myggmedel som sprutades på väggarna ( vilket de nekade till när frågan ställdes) men jag kände lukten av något medel både i ögonen och i halsen. Städningen var ytlig. Inne i garderoben, på sängkanten och under sängen fanns gammalt damm. På sidan av den lilla kylskåpet fanns det beläggningar av så mycket insamlat smuts att min dotter vägrade hämta dricka från kylskåpet. Inte värt pengarna att bo på det här hotellet om man får dessa gamla rum. Ön är underbar men jag kommer aldrig bo på det här hotellet igen. Tyvärr så känner vi oss lurade på komforten vi betalade för och trodde få på en 5 stjärniga hotell.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Lovisa ,
Malmö

+
Utsikten och läget
-
Städerskorna använder inga dammsugare utan endast våttorkning vilket gör att sand och smuts bara flyter runt på golvet. Fick renbeddat sista natten också skulle gärna vilja ha det tidigare på veckan.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

,

+
Utsikten
-
Dyra priser på kaffe, dryck, glass etc. Vattenkokare på rummet saknades

Bekräftad gäst: 2019-08-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1821 omdömen
Utmärkt
 
1077
Väldigt bra
 
385
Bra
 
186
Mindre bra
 
105
Underkänt
 
68

5 senaste omdömen

2019-08-16

Inlägg av hakni Kristianstad, Sverige

Bra hotell

Bodde en vecka på detta stora hotell. Bodde i dubbelrum executive med stor balkong och havsutsikt(ny renoverat) och det var bra standard. Bra sängar och stor balkong med solsängar och möbler på balkongen. Dock väldigt varmt på balkongen, kunde bara utnyttja den på kvällarna. Badrummet höll också bra standard. Frukostbuffén var okey, pålägg och ostar m.m stod inte i kylda diskar, utan stod och "svettades", inte speciellt fräscht. Mycket barn vid poolen och solstolarna blev "paxade" snabbt, tidigt på morgonen. Hotellet har också en liten strand Maratha Beach, en fin liten strand med strandbar och handdukar. Dock blev denna också snabbt uppbokad, går att boka via appen Plazz.com, skulle man ha plats fick man vara på plats 09.00-09.30 på morgonen, annars var allt upptaget. Finns dock en större strand en bit ifrån hotellet Koukounaries beach också. Åt en kväll på deras takrestaurang och den höll bra klass, dock finns det lika bra restauranger i byn, för en billigare peng. Sammanfattning: Bra hotellet, om än stort, separat barnpool hade varit att föredra, alldeles för liten pool för ett så pass stort hotell.

 
2019-07-10

Inlägg av wolfgangm484

Semestervecka

Helt ok hotell och motsvarar sina 4 stjärnor, se dock till att få rum i den nybyggda delen, då det är stor skillnad i standard jämfört med övriga. Fantastiskt läge och ligger högt upp med vidunderlig utsikt. Så boka med havsutsikt. Vi tog halvpension inkluderat och rek varmt, bra pris för drygt 1000 SEK per person. Alternativen blir få annars, dvs många trappor att gå i med tanke på hotellets belägenhet. Därefter lokal buss för att nå andra matställen, så lite krångligare. Taxi går ju också bra samt vid vissa tider går hotellets bilar till Skiathos stad. Sista turen ca 19.30. Ta dig tillbaka gör du själv. Lokalbussarna fungerar utmärkt och går ofta. Hotellet har helt ok mat i form av buffé. Inget överflöd av alternativ, men är tillräckligt. Personalen serverar och kommer när du behöver hjälp, men kunde kanske vara snäppet charmigare och lite ”roligare”, det hade lyft stämningen. Men bra läge, lite off, men bra transportmöjligheter, fin utsikt, vacker vy från rummet med lagom stor balkong (inkl solstolar), Bra vandringsleder, men kuperat.

 
2019-07-03

Inlägg av TomasP1303

Överreklamerat hotell

Aircondition finns men fungerar ej, blåser bara varm luft. Trots upprepade påtalanden gjorde de inget åt detta. De skyllde på att det var så varmt ute och att ac: n fanns på taket. Det var svalare ute än inne på rummet !!! Minibaren skulle fyllas på dagligen enligt hotellpärmen på rummet men fylldes på endast 2 ggr under en vecka. Ingen Vingservice på hotellet, ingen vingpärm på svenska heller. Vi hade bokat ett rum med stor balkong men fick ett rum med liten balkong vilket påtalades och efter flera timmars tjafs med receptionen fick vi äntligen det rum vi betalat för, fast med obefintlig aircondition. Möblerna var konstiga, en stol av ståltråd som var väldigt vinglig och ett soffbord med ben som hade vassa hörn som man skar sig på flera gånger. Hit åker vi aldrig mer.

 
2019-06-26

Inlägg av janedoe28 Göteborg, Sverige

Fina gemensamma ytor men opersonliga rum

Hotellet ligger vackert till högt beläget med en fantastisk utsikt över havet och stranden nedanför. Vi bokade ett rum med havsutsikt och fick ett i markplan med ett stort träd framför som skymde utsikten samt en hel del brunnar framför så det kändes inte särskilt fyrstjärnigt. Det var en del saker som jag upplevde som 4 stjärniga men långt ifrån allt där rummet var en av dom. Visst badrummet var fräscht men rummet kalt och opersonligt (men inte på det moderna avskalade sättet). Kuddarna var otroligt högt och lakanen var säkert tvättade men hade fullt med fläckar på sig. I badrummet fanns ingen hårtork. På balkongen var det en hel del spindelväv och den var inte städad. Frukosten var stor och det fanns mycket att välja mellan men som svensk saknar man kanske granola och grova bröd men med södra Europamått var det en bra frukost och kaffet var gott. Poolen var mindre än vi tänkt men stranden var så pass bra att man helst var där. Det finns ingen hiss på hotellet och det är 200 meter trappor ner till havet så hotellet rekommenderas inte om man har svårt att röra sig.Det går dock shuttle bussar gratis från hotellet till stranden under dagen om man vill. Poolen är väldigt djup, 1 meter som grundast och blir snabbt superdjup och det finns ingen barnpool. Omgivningarna kring poolen är otroligt vackra. Man kan äta på 2 sätt på hotellet, buffé för 25 euro per person och en grekisk restaurang på taket med otrolig utsikt, där är maten god, priser som en mellanklass restaurang i Sverige ungefär. Vill man äta ute finns knappt restauranger i närheten men däremot går det bussar nedanför hotellet var 20e minut.

 
2019-06-08

Inlägg av malmann Svedala, Sverige

Ett mycket välskött och trevligt hotell

Utsikten från hotellet är fantastisk, man kan bara inte se sig mätt på den. Detta är ett sällsynt välskött hotell och det syns verkligen i alla avssenden och detaljer. ALLA personalkategorier gör ett fantastikt jobb och ALLA är så vänliga och trevliga. Jag kan med gott samvete rekommendera det hotellet, i alla fall till alla de som har lätt för att gå och röra på sig.