1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Skiathos Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Johan,
Helsingborg

+
Läget, utsikten
-
utöka med ytterligare poolområde (behöver inte vara stort), kanske på annan del av hotellområdet

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

,

+
Terass och utsikt
-
Städning och doften på rummet

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

frida,
stockholm

+
Service med bussar in till stan och utsikten från poolområdet.
-
betalde extra för ett större rum med havsutsikt och dem påstod att vi blivit uppgraderade vilket jag inte alls tror stämde. Våra vänner som betalat ett par tusen mindre fick oxå uppgraderingar till rum med samma storlek och utsikt som oss så där kändes det lite som vi blivit lurade!

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

CG,
Kungsbacka

+
Läge, utsikt, fint poolområde, lediga solbäddar, hotell - stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

,

+
Fantastisk service, underbar pool & terrass. Närhet till fin strand inkl buss-service från hotellet.
-
Finns ingen hiss. Det hade vi missat (även om jag såg senare att det stod i beskrivningen). Hårfön på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Beatrice,
Mölndal

+
Utsikten, servicen och maten
-
Vore trevligt att ha möjlighet att koka sig en kopp kaffe på rummet och ett gym vore förstås väldigt bra om det också fanns.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

,

+
Vyn
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

,
Uddevalla

+
Frukosten. Badrummen.Utsikten från poolområdet.
-
Mjukare sängar. Väldigt fuktigt i rummet, även i sängarna.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Rune ,
Visingsö

+
Läget och nyrenoverade rum Bra service med transporter till strand och staden
-
Saknar gym eller träningslokal

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Pia,
Göteborg

+
Utsikten
-
Fick först ett icke nyrenoverat rum - sälj inte dem! Bus shuttle till stan - ingen skyttel gick bara en väg (till stan) och man var tvungen att boka för det fanns bara 10-15 platser - så man blev lite besviken.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1581 omdömen
Utmärkt
 
891
Väldigt bra
 
364
Bra
 
170
Mindre bra
 
98
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2019-07-10

Inlägg av wolfgangm484

Semestervecka

Helt ok hotell och motsvarar sina 4 stjärnor, se dock till att få rum i den nybyggda delen, då det är stor skillnad i standard jämfört med övriga. Fantastiskt läge och ligger högt upp med vidunderlig utsikt. Så boka med havsutsikt. Vi tog halvpension inkluderat och rek varmt, bra pris för drygt 1000 SEK per person. Alternativen blir få annars, dvs många trappor att gå i med tanke på hotellets belägenhet. Därefter lokal buss för att nå andra matställen, så lite krångligare. Taxi går ju också bra samt vid vissa tider går hotellets bilar till Skiathos stad. Sista turen ca 19.30. Ta dig tillbaka gör du själv. Lokalbussarna fungerar utmärkt och går ofta. Hotellet har helt ok mat i form av buffé. Inget överflöd av alternativ, men är tillräckligt. Personalen serverar och kommer när du behöver hjälp, men kunde kanske vara snäppet charmigare och lite ”roligare”, det hade lyft stämningen. Men bra läge, lite off, men bra transportmöjligheter, fin utsikt, vacker vy från rummet med lagom stor balkong (inkl solstolar), Bra vandringsleder, men kuperat.

 
2019-07-03

Inlägg av TomasP1303

Överreklamerat hotell

Aircondition finns men fungerar ej, blåser bara varm luft. Trots upprepade påtalanden gjorde de inget åt detta. De skyllde på att det var så varmt ute och att ac: n fanns på taket. Det var svalare ute än inne på rummet !!! Minibaren skulle fyllas på dagligen enligt hotellpärmen på rummet men fylldes på endast 2 ggr under en vecka. Ingen Vingservice på hotellet, ingen vingpärm på svenska heller. Vi hade bokat ett rum med stor balkong men fick ett rum med liten balkong vilket påtalades och efter flera timmars tjafs med receptionen fick vi äntligen det rum vi betalat för, fast med obefintlig aircondition. Möblerna var konstiga, en stol av ståltråd som var väldigt vinglig och ett soffbord med ben som hade vassa hörn som man skar sig på flera gånger. Hit åker vi aldrig mer.

 
2019-06-26

Inlägg av janedoe28 Göteborg, Sverige

Fina gemensamma ytor men opersonliga rum

Hotellet ligger vackert till högt beläget med en fantastisk utsikt över havet och stranden nedanför. Vi bokade ett rum med havsutsikt och fick ett i markplan med ett stort träd framför som skymde utsikten samt en hel del brunnar framför så det kändes inte särskilt fyrstjärnigt. Det var en del saker som jag upplevde som 4 stjärniga men långt ifrån allt där rummet var en av dom. Visst badrummet var fräscht men rummet kalt och opersonligt (men inte på det moderna avskalade sättet). Kuddarna var otroligt högt och lakanen var säkert tvättade men hade fullt med fläckar på sig. I badrummet fanns ingen hårtork. På balkongen var det en hel del spindelväv och den var inte städad. Frukosten var stor och det fanns mycket att välja mellan men som svensk saknar man kanske granola och grova bröd men med södra Europamått var det en bra frukost och kaffet var gott. Poolen var mindre än vi tänkt men stranden var så pass bra att man helst var där. Det finns ingen hiss på hotellet och det är 200 meter trappor ner till havet så hotellet rekommenderas inte om man har svårt att röra sig.Det går dock shuttle bussar gratis från hotellet till stranden under dagen om man vill. Poolen är väldigt djup, 1 meter som grundast och blir snabbt superdjup och det finns ingen barnpool. Omgivningarna kring poolen är otroligt vackra. Man kan äta på 2 sätt på hotellet, buffé för 25 euro per person och en grekisk restaurang på taket med otrolig utsikt, där är maten god, priser som en mellanklass restaurang i Sverige ungefär. Vill man äta ute finns knappt restauranger i närheten men däremot går det bussar nedanför hotellet var 20e minut.

 
2019-06-08

Inlägg av malmann Svedala, Sverige

Ett mycket välskött och trevligt hotell

Utsikten från hotellet är fantastisk, man kan bara inte se sig mätt på den. Detta är ett sällsynt välskött hotell och det syns verkligen i alla avssenden och detaljer. ALLA personalkategorier gör ett fantastikt jobb och ALLA är så vänliga och trevliga. Jag kan med gott samvete rekommendera det hotellet, i alla fall till alla de som har lätt för att gå och röra på sig.

 
2018-10-02

Inlägg av Jonas M

Trevligt hotell i havsmiljö

Trevliga fräscha rum ,med minibar ,rummet hsr en väggtv av bra kvalite ,,dubbelsäng,soffa med bord ,och skrivbord. Rummet är utrustat med ac. Rummet har även en safetybox ,ett mycket trevligt mottagande när vi kom ,hotellet erbjuder även buss till stranden ,men man kan gå och de är en brant backe .