1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Panorama (Skiathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Dan-Åke ,
Stockholm

+
Litet och familjärt
-
Väldigt hala klinkers runt poolen

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Lena,
Nynäshamn

+
Trevlig personal, kylskåp på rummet Fanns poolstolar- iaf till kl 09:30-10:00- inte så många ”bokade” stolar- kanske något fler för det fanns plats. Restaurangen bra
-
Frukosten: lite ”trist” frukostutbud(bröd,pålägg,grönsaker) De kokta äggen var stenhårda- kokta 20 min? Inga poolhanddukar hårfönen var modell äldre Det stod 300 m till stranden och det måste ha varit fågelvägen( var inte långt men längre enl uppgiften)

Bekräftad gäst: 2018-09-15


6 av 10

Björn,
Skellefteå

+
Maten bra
-
Fick ett rum på markplan, där sprang en råtta förbi våra rumsgrannar tredje kvällen. Fick nytt rum på översta våningen, där var dock fullt av små myror. Hotellet lovade sanera, men vi upplevde att problemet var detsamma. Vi "härdade ut" återstående dagar.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

Anette,
Klågerup

+
Sköna sängar
-
Bara nektar ingen juice köpte egen. Bacon varje dag. Mer grönsaker saknade gurka. Dålig städning ffa i badrummet. Extremt litet badrum. Fick först rum på nedre våningsplan detta var mörkt o deprimerat det framkom att de hade annat som vi blev visade på första plan med balkong

Bekräftad gäst: 2018-09-01


8 av 10

Peter,
Skee

+
Service, bemötande och restaurang. Bra med dusch- och omklädningslösningen på utresedagen för de som flög hem senare på kvällen - gav minst en halv extra semesterdag på resdagen!
-
Oerhört lyhört från hotellkorridorer, framförallt i de rum som ligger nedanför trappan i respektive korridor, ekar väldigt mycket. Lösning, isolera dörren till hotellrummet. Stor skillnad på "rumskänsla" för de rum som hade utsikten mot poolområdet, de andra rummen upplevdes lite instängda. Vi fick byta efter första natten och var väldigt nöjda efter det. Gick inte att ha stängda dörrar ut till balkongen utan att AC gick på automatiskt - lite irriterade på natten då ljudnivån blev onödigt hög. Dels från AC och öppnade man balkongdörren så AC slogs av så fick man ljud och ljus utifrån istället. Väldigt bra restaurang, kunde ha varit lite nyttigare frukost, väldigt "engelsk" inspirerad och mycket sockerprodukter. (drog ner helhetsintrycket av mat/dryck något)

Bekräftad gäst: 2018-08-19


7 av 10

Bengt,
Lidköping

+
Bra läge
-
Saknar färsk frukt på frukosten. Gärna någon levande musik någon kväll i samband med någon typ tex grillkväll vid poolen eller liknande.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


5 av 10

lars,
göteborg

+
poolen
-
Bättre handikappanpassning t.ex. räcke för att ta sig upp ur poolen.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


7 av 10

Maria,
Stenungsund

+
-
Det var INTE 300 meter till stranden utan 700 meter! Gör skillnad för en som är förlamad i ett ben. 100 meter till centrum kanske det var men vi känner att vi aldrig hittade centrum....om det nu inte var några utspridda restauranger längs med huvudvägen som kallades centrum?! Vägen saknade dessutom både lysen och trottoar. Hade avståndet till strand uppgetts korrekt och hade centrum beskrivits som obefintligt hade vi ALDRIG valt detta hotell.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Jessica,
Malmö

+
Trevlig personal, bra service, bra läge, fint poolområde
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


7 av 10

AM,
Malmö

+
Läget, familjär stämning.
-
Frukosten!

Bekräftad gäst: 2018-08-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

264 omdömen
Utmärkt
 
207
Väldigt bra
 
40
Bra
 
13
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2016-07-23

Inlägg av morbrorbjorn Vreta Kloster, Sverige

Rent och snyggt

Trevlig personal, ett familjehotell som gör allt för gästen. Vi har inget att klaga på förutom badrumsfläkten som lät som en skördetröska. Klimatanläggning som fungerade perfekt, när Skiathos bästa stränder, supermarket nära. Rekommenderas starkt!

 
2013-08-26

Inlägg av 66muller Malmö, Sverige

Mycket bra

Mycket trevligt hotell med hög standard. Härliga rum och en mycket trevlig restaurang. Det är nära till Koukounaries stranden och många andra stränder, vilket avgjorde när vi valde hotellet. Trevlig och hjälpsam personal

 
2013-03-03

Inlägg av Enebacken Lekeryd, Sverige

Fantastiskt!!

Det är nu tredje gången vi reser till Skiathos och andra gången till Hotel Panorama. Detta hotel är helt fantastiskt med sin trendiga inredning sin härliga grekiska atmosfär och den underbara personalen. Restaurangen har utsökt god mat, den bästa i området. Närheten till alla underbara sandstränder gör att man stortrivs på denna plats.

 
2019-05-16

Inlägg av F5530XMdonnar Halifax, Storbritannien

Lovely food at very reasonable prices

We dined here on our last evening in Skiathos. Received a warm welcome,big portions of food at very reasonable rates and very tasty. Nice views too,as it overlooks a big lake and was spotlessly clean. Definitely worth a visit or two.

 
2018-10-06

Inlägg av evanschristine45 Llandrindod Wells, Storbritannien

Friendly family run hotel

We have just come back from a week at the Panorama and even though we had some bad weather we couldn't fault the hotel. Dina, Apollo and the rest of the team have made us very welcome and provided an excellent and friendly service. Nothing was too much trouble and we were always greeted with a smile. The breakfast buffet was basic but plentiful. Food in the restaurant for lunch and dinner was excellent and we tried quite a few different things from the menu and were never disappointed. Unfortunately we got caught in a storm and our flight was delayed for 24 hours. We were send back from the airport to the Panorama and once again got welcomed and got given another fabulous room for the extra night. The rooms were very spacious family rooms with double beds and a single bed. Although we were disappointed with the service Thomas Cook provided we are highly recommending this hotel and already thinking of coming back next year. Just to add the hotel is close to some of the best beaches with Koukounaris beach just a few minutes walk down the road. There is a bus stop opposite the hotel for the local bus into town which costs 2 Euro per person and runs every 15 minutes.