Kundomdömen om Panorama (Skiathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 122 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Birgitta,
Falun

+
Läget vid Koukonarisstranden. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Barbro,
Solna

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

Pia,
Malmö

+
mycket trevlig familj som är vänliga och vill ens bästa är återkommande på detta hotell alltid lika nöjd
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

Maria Erika,
Vellinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Jorma,
Olofström

+
Personal och renlighet
-
Kylskåp kunde vara lite större och nyare modell

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Veronica,
Gävle

+
Trevlig personal/ ägare.
-
Städa bort föregående gäst. Det fanns kläder kvar bakom möblerna.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Britt-inger Christina,
Välj ett alternativ

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Rent och snyggt. Lugn miljö
-
Endast två grekiska tvkanaler fanns att tillgå vore trevligt med en engelskspråkig kanal.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

Dan-åke,
Nacka

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Lena,
Nynäshamn

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Barbro,
Solna

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

281 omdömen
Utmärkt
 
218
Väldigt bra
 
44
Bra
 
14
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2016-07-23

Inlägg av morbrorbjorn Vreta Kloster, Sverige

Rent och snyggt

Trevlig personal, ett familjehotell som gör allt för gästen. Vi har inget att klaga på förutom badrumsfläkten som lät som en skördetröska. Klimatanläggning som fungerade perfekt, när Skiathos bästa stränder, supermarket nära. Rekommenderas starkt!

 
2013-08-26

Inlägg av 66muller Malmö, Sverige

Mycket bra

Mycket trevligt hotell med hög standard. Härliga rum och en mycket trevlig restaurang. Det är nära till Koukounaries stranden och många andra stränder, vilket avgjorde när vi valde hotellet. Trevlig och hjälpsam personal

 
2013-03-03

Inlägg av Enebacken Lekeryd, Sverige

Fantastiskt!!

Det är nu tredje gången vi reser till Skiathos och andra gången till Hotel Panorama. Detta hotel är helt fantastiskt med sin trendiga inredning sin härliga grekiska atmosfär och den underbara personalen. Restaurangen har utsökt god mat, den bästa i området. Närheten till alla underbara sandstränder gör att man stortrivs på denna plats.

 
2019-09-25

Inlägg av 692shirleys Kingsteignton, Storbritannien

Fantastic little Gem

Stayed here for a week from the 18th September, it is an absolutely fantastic family run hotel. Dina , Apollo and everyone else are so friendly, welcoming and they cannot do enough for their guests. The hotel is spotless and rooms are cleaned every day with care, the bar area and restaurant has a great atmosphere and the food is quite honestly some of the best we have eaten in Greece. We give our great thanks to everyone at this little gem for a wonderful relaxing week and we shall be returning, cannot recommend enough. We were unlucky to be caught up in the Thomas Cook fallout but the help and support we got from the family was brilliant. We will be booking direct with Dina and Apollo next time

 
2019-09-16

Inlägg av Sihanoukville Oslo, Norge

Quiet and comfortable

Just came back from a week staying here. I truly enjoyed it. This is my first time to Skiathos, and we chose it in hope of a week just relaxing. Turned out to be spot on. We took a taxi from the airport, and 20 mins later we stopped in front of the hotel. We were greeted by Apollo (one of the family running this place) and were swiftly shown to the room. The room was not big, but enough for a weeks stay. Good aircon, very good waterpreassure, and everything worked as it was meant to. Nice balcony where we enjoyed our coffee after breakfast and a nightcap or two. Room cleaned everyday and clean towels provided daily. Breakfast was OK. Not too varied, but we got through the week without getting bored with it. Pool area is nicely laid out. Subeds were available most of the time, but we chose the beach 5 mins walk from the hotel with crystal clear water. Temperature in September was ideal for us 25 C in the day and between 15 and 20 at night. The restaurant serves very good food compared to most of the others on the street. We ate here numerous times and did not have a bad meal. The house wine was suprisingly good. The staff are the best. Very friendly and serviceminded. The days we were at the beach, we usually ate lunch at the last restaurant before you come to the beach (AlaMare i think). They serve decent salads, pizzas and pasta. Far better than the places on the beach. You have three beaches within 10 mins walk. Two supermarkets nearby. The one on your left when you walk out of the hotel is the best of them. The bus to Skiathos town (2 euros) stops right outside the hotel.A fast boat to town departs from Koukounaries Beach (5 euros) 20 mins past every hour. If you are looking for relaxation in a friendly, quiet enviroment, you can't go wrong with Panorama. Thank's to the Dinas, Appollo, Maria, Mario and all the others for making our stay a success. Warmly recommended!