1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Anni

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
3,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Litet, familjärt. Lugnt och trevligt . Bra terass och skönt med pool
-
Dusch vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-07-20


6 av 10

Tobias,
Alingsås

+
Väldigt fräscht och välskött och det mesta finns i närheten.
-
Ac kostar extra samt frukost är att föredra...

Bekräftad gäst: 2019-07-13


5 av 10

Åsa,
Stockholm

+
Läget och den fina trädgården.
-
Duschen i vårt rum slutade fungera upprepade gånger under vår vistelse, vilket vi såklart påpekade. Vi hade även en del problem med insekter, vilket såklart inte är jättelätt att råda bot på även om man försöker. Sedan saknades det även ”diskutrustning” och en del annat som behövs i ett kök, så att laga mat där hade jag inte gett mig på. Hade inte de här problemen uppstått hade jag varit bra mycket mer nöjd, för allt annat fungerade bra. Däremot förstår jag inte varför man inte blir tillfrågad om man önskar AC på rummet i samband med bokning, det bord ingå i priset annars, för hur många vill inte ha AC?

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

,

+
Trerummare
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


7 av 10

Susanne,
Göteborg

+
Lugnt, litet men ändå nära strand, supermarket, buss.
-
Bättre ac eftersinnande måste betala extra!

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Barbro,
Södertälje

+
Välskött trädgård, pool.
-
Köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


9 av 10

Leena,
Göteborg

+
Litet lugnt beläget hotell med vacker trädgård och en fin pool. Allt mycket välskött. Mysiga balkonger och nära till strand och flera olika supermarkets, bagerier och restauranger. Lätt att åka buss runt Skiathos, både till stad och strand. Vi trivdes mycket bra! Sköna sängar
-
Modernisera köksutrustningen. Kylskåpet höll inte tätt med kylan lite dåligt med köksutrustning

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Jörgen,
Borås

+
Mycket välvårdat. Trevlig ägarfamilj och personal. Komfortabla sängar.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Christina,
Hudiksvall

+
Lugnt och stilla. Hemtrevligt , få rum, åker gärna dit igen
-
Byte av sängkläder i mitten av veckan vore toppen

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

Monica,
Beddingestrand

+
Charmigt lägenhetshotell med ett underbart läge, rofylld och vacker omgivning! Trevlig och tillmötesgående familj som finns tillhands då man behöver dem!
-
Inget! Utan hoppas att familjen håller det fräscht och underhåller standarden!

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

24 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
12
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-19

Inlägg av Vesna H

Underbar ö !

Skiathos är en underbar ö med vackra stränder, god mat och trevligt folk ! Vill man besöka Skiathos stad kan man ta båt, taxi eller buss . Hotellet Villa Anni låg nära stranden och det var ett mysigt lägenhets hotell !

 
2018-07-22

Inlägg av Y6734GSdaniels Huddinge, Sverige

Lugnt och trevligt

Villa Anni är lite avsides och väldigt lugnt, men ändå bara tio minuters promenad ner till stranden. Det finns bra wifi som når till poolen och vi hade nöjet att ha en tvårums-lägenhet på översta våningen som också gav oss utsikt mot havet.

 
2016-06-25

Inlägg av Monica H

Litet och mysigt

Litet välvårdat hotell med 14 rum som ligger i en härlig trädgård med mycket blommor o fruktträd. Fin pool med gott om solstolar. Bra läge en bit ifrån den trafikerade vägen och ca 7 minuters promenad till den fina stranden. Vi hade etagelägenhet med en brant trappa upp till ett sovloft - inget för dåliga ben!

 
2015-02-17

Inlägg av rockyvilda Uppsala, Sverige

Lungt och trivsamt

En vecka på trivsamma villa Anni. Lägenheten med två sovrum högst upp i byggnaden hade utöver en fantastisk utsikt mot havet och poolen det mesta man behöver under semestern, sängarna lite hårda som vanligt i Grekland, tio minuters promenad till stranden där det fanns några tavernor och därifrån man kunde ta taxibåten till skiathos stad. Prisnivån på ön annars högre än på många andra öar i grekland. Ett tips är att ta lokalbussen till olika stränder (villka det finns gott om). Kan rekommendera både villa Anni och Skiathos för en semester med trevligt boende och många bad på fina stränder.

 
2014-07-05

Inlägg av ChristinaD794 Skara, Sverige

Underbar vecka på Villa Anni

Är precis hemkommen från en underbar vecka på Villa Anni, Skiathos. En avkopplande och härlig upplevelse på detta familjehotell. Mycket rent och fint och denna vänlighet som man möter överallt. Helt fantastiskt. Ca 100 m ner till bussen som tar åt tilde olika badstränderna eller in till stan. Bussystemet är fantastiskt. Bara man visste hållplatsnumret så hamnade man rätt. Så när folk undrade var man bodde svarade man: - Vid hållplats 10. Det var allmänt vedertaget. Inget restaruang eller bar på hotellet. Men fortsätt ett 50-tal meter upp i backen så är det ett lika fint och trevligt litet hotell med både mat, dryck, och uppträdande ibland. Kan mycket väl tänka mig att checka in här igen. Enda lilla "minuset" var att trots att man betalade 6€ per dag för AC. Så hade hotellpersonal gått in på rummet och stängt av om man hade den på de timmar man var ute och åt middag på kvällen.. Lite snålt kändes det. Hade mer uppskattat om de sa åt oss nästa dag att så här är reglerna. Trots detta längtar jag redan tillbaka till denna underbara ö och detta fina lilla hotell.