1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Anni

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
3,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Inger,
Sjöbo

+
-
Var lite väl snabba i sin kommunikation. Verkade inte ha någon förmåga att anpassa sig till min hörselskada trots flera påstötningar.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Maria ,
Östra Ljungby

+
Poolområdet och läget
-
Vi fick nya handdukar efter 2 dagar och sen inga mer. Det hade varit bättre om handdukarna bytts efter halva tiden. Lakanen var både håliga och fläckiga. Personalen syntes inte på hela veckan, vi fick fråga andra gäster om wifikoden. Mycket begränsad utrustning i vårt kök, men det fanns melittahållare. Mycket mygg och knott i området, ta med myggmedel eller köp direkt på plats.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Julia,
Kalmar

+
Uteplatsen tillhörande lägenheten, närheten till buss + strand och poolen.
-
När vi kom fick vi veta att vår lägenhet skulle vara redo om en kvart, vilket den inte var. Senare sa de "tio minuter" vilket inte heller stämde. Tog nästan två timmar innan vi fick komma in och byta om och så vidare. Småsaker i lägenheten, exempelvis lös toasits och konstig duschstråle vid varmvatten. Saknade inforamtionslapp i lägenheten ang exempelvis städning (när det skedde, byte av handdukar, att vi skulle diska själva men att vi också behövde köpa disksvamp själva till detta osv).

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Helen,
Dösjebro

+
Knäpptyst på kvällarna. Alla talade lågt och ingen spealde hög musik. Väldigt nära livsmedelsbutiker, buss eller båttaxi in till stan
-
Fläkt elelr luftkonditionering som fungerar på rummen med sängar en etage upp. Det blev väldigt varmt och vi var ändå där i mitten av september.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Lena,
Norrköping

+
Fint läge, bra pool och rena rum.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Dan,
Mariestad

+
Det låg avskilt
-
Kunde byta handdukar oftare ( 1 gång på 1 vecka) Skaffa en byggnad med riktig reception ( ett trädgårdsbord på gräsmattan bredvid poolen där Apollopärmen låg)kunna använda dusch och toalett vid hemresa, ( utcheckning 12:00 bussen hämtar 19:15 med flyg till Landvetter)

Bekräftad gäst: 2018-09-09


6 av 10

Niklas ,
Stockholm

+
Det är en lugn och avslappnande miljö. Balkonger och uteplatser är lagom stora.
-
Byt lakan mer än en gång i veckan. Använd gärna lakan som det inte är hål i.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


5 av 10

Barbro,
Valla

+
Litet och mysigt
-
Tillgång till mat och dryck samt TV.En reseption

Bekräftad gäst: 2018-09-08


7 av 10

Johanna,
Stockholm

+
Litet gulligt hotell med fin utsikt.
-
Poolen var väldigt smutsig, det låg mycket skräp på botten i slutet av veckan. Tyvärr måste en korsa en väldigt trafikerad väg för att komma ner till stranden.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


7 av 10

marie,
stockholm

+
stort fint rum med härlig altan/terrass, utsikten
-
dusch vid poolen, bättre rengöring av poolen, även poolbotten, väääldigt halt vid poolen, även inne i duschrummet/toan.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

24 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
12
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-19

Inlägg av Vesna H

Underbar ö !

Skiathos är en underbar ö med vackra stränder, god mat och trevligt folk ! Vill man besöka Skiathos stad kan man ta båt, taxi eller buss . Hotellet Villa Anni låg nära stranden och det var ett mysigt lägenhets hotell !

 
2018-07-22

Inlägg av Y6734GSdaniels Huddinge, Sverige

Lugnt och trevligt

Villa Anni är lite avsides och väldigt lugnt, men ändå bara tio minuters promenad ner till stranden. Det finns bra wifi som når till poolen och vi hade nöjet att ha en tvårums-lägenhet på översta våningen som också gav oss utsikt mot havet.

 
2016-06-25

Inlägg av Monica H

Litet och mysigt

Litet välvårdat hotell med 14 rum som ligger i en härlig trädgård med mycket blommor o fruktträd. Fin pool med gott om solstolar. Bra läge en bit ifrån den trafikerade vägen och ca 7 minuters promenad till den fina stranden. Vi hade etagelägenhet med en brant trappa upp till ett sovloft - inget för dåliga ben!

 
2015-02-17

Inlägg av rockyvilda Uppsala, Sverige

Lungt och trivsamt

En vecka på trivsamma villa Anni. Lägenheten med två sovrum högst upp i byggnaden hade utöver en fantastisk utsikt mot havet och poolen det mesta man behöver under semestern, sängarna lite hårda som vanligt i Grekland, tio minuters promenad till stranden där det fanns några tavernor och därifrån man kunde ta taxibåten till skiathos stad. Prisnivån på ön annars högre än på många andra öar i grekland. Ett tips är att ta lokalbussen till olika stränder (villka det finns gott om). Kan rekommendera både villa Anni och Skiathos för en semester med trevligt boende och många bad på fina stränder.

 
2014-07-05

Inlägg av ChristinaD794 Skara, Sverige

Underbar vecka på Villa Anni

Är precis hemkommen från en underbar vecka på Villa Anni, Skiathos. En avkopplande och härlig upplevelse på detta familjehotell. Mycket rent och fint och denna vänlighet som man möter överallt. Helt fantastiskt. Ca 100 m ner till bussen som tar åt tilde olika badstränderna eller in till stan. Bussystemet är fantastiskt. Bara man visste hållplatsnumret så hamnade man rätt. Så när folk undrade var man bodde svarade man: - Vid hållplats 10. Det var allmänt vedertaget. Inget restaruang eller bar på hotellet. Men fortsätt ett 50-tal meter upp i backen så är det ett lika fint och trevligt litet hotell med både mat, dryck, och uppträdande ibland. Kan mycket väl tänka mig att checka in här igen. Enda lilla "minuset" var att trots att man betalade 6€ per dag för AC. Så hade hotellpersonal gått in på rummet och stängt av om man hade den på de timmar man var ute och åt middag på kvällen.. Lite snålt kändes det. Hade mer uppskattat om de sa åt oss nästa dag att så här är reglerna. Trots detta längtar jag redan tillbaka till denna underbara ö och detta fina lilla hotell.