Villa Anni

  • Hög kundnöjdhet
  • Bo upp till 6 personer
  • Litet och gemytligt

Villa Anni är ett familjeägt litet hotell i Achladies på Skiathos. Här dröjer inte länge innan ni kan förnamnet på både grannen och personalen. Med bara 14 rum, där ett par stycken bebos av ägarna själva, känns hotellet aldrig överbefolkat – och runt poolområdet finns det gott om svängrum.


Rumstyper

Enrumslägenheter i etage för 1-4 personer. Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Trerumslägenheter för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolen, fina trädgården, läget, personalen, sköna sängar.wifi kostnadsfritt och fungerade bra.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 25 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 4,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Villa Anni i Achladies är ett familjärt och litet lägenhetshotell som är populärt bland skandinaviska gäster. Hotellet består av en ny och en äldre del, och ägarna bor i några av lägenheterna. Här finns ett poolområde med pool som har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Nära livsmedelsaffär och sandstranden i Achladies.

Gratis wifi. Barnsäng finns att låna utan kostnad. Villa Anni har ingen reception, men ägarna bor på hotellet och hjälper till när det behövs (begränsade öppettider). Ca 100 meter till centrum i Achladies. Ca 250 meter till busshållplats med regelbundna förbindelser till Skiathos stad. Skiathos stad ligger ca 4,8 kilometer från hotellet. Nivåskillnader. Begränsad genomfartstrafik. Vid transfer stannar bussen ca 250 meter från hotellet. (På grund av problem med framkomlighet kommer bagaget att tas direkt till hotellet med separat transport.)

Måltider

Inga.

Bra att veta

Hotellet accepterar inte kreditkort.