Rumstyper på Villa Anastasia

Enrumslägenheter

Ljusa och moderna enrumslägenheter med dubbelsäng och möjlighet till extrasäng i bäddfåtölj. Alla lägenheter har minikök med kokplattor, kylskåp, köksutrustning, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. Tv. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Ljusa och moderna tvårumslägenheter. Ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, köksutrustning, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. Tv. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass med havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 50-55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheterna i etage är i öppen planlösning med ett sovrum med dubbelsäng på övervåningen och ett rum på nedervåningen med två separata sängar. Alla lägenheter har fullt utrustat kök med kokplattor, kylskåp, köksutrustning, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. Tv. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 60-65 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.