1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Anastasia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
3,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Veronica,
Trelleborg

+
Otroligt vacker utsikt.
-
Bättre köksgeråd.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Björn,
Stockholm

+
Servicen, den trevliga personalen, samt städningen
-
Saknade en mindre pool bar.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Olle,
Höllviken

+
Fantastisk utsikt, bra WIFI och rymliga lägenheter
-
Att Apollo kunde vara tydligare med att hotellet låg alldeles intill huvudvägen och det tidvis var högt ljud ifrån den intensiva trafiken

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

hans göran,
holmsveden

+
trevlig personal, vackert läge
-
bättre köksutrustning

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Linda,
Stockholm

+
Jätte trevlig personal, rummet var jätte bra, härlig utsikt. Lite jobbigt med vägen precis utanför. Skulle ha varit trevligt om den fanns en pool bar som även serverade lättare mat.
-
Pool bar, renare vatten i poolen. Jag badade inte i poolen då den var väldigt smutsig. Det flöt allt möjligt i poolen. Annars var det toppen!

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Peter,
Alafors

+
Utsikten
-
Bättre vattentryck i duschen

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

,

+
Jättefina gröna gräsmattor, fin trägård, fantastisk utsikt. Väutrustade lägenheter
-
Otroligt jobbig och farlig väg till strand och restauranger. Upplys bättre om detta!

Bekräftad gäst: 2018-08-04


7 av 10

Ann-Sofi,
København

+
dejlige store lejlighed
-
Kogeplader virkede ikke

Bekräftad gäst: 2018-07-28


10 av 10

Tjorbjörn,
Frillesås

+
Rymlig lägenhet. Utsikten. Stora badrum.
-
Bättre Wi-FI. Saknar någon form av servering vid poolområdet.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


7 av 10

Lena,
Borås

+
AC ingick i priset
-
Bättre WIFI. Möjlighet till lättare förtäring

Bekräftad gäst: 2018-07-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
8
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-07-17

Inlägg av Thorbjörn S

Villa Anastasia

Rent och fräscht. Fantastisk havsutsikt från rymlig balkong på vår etagevåning. Två stora badrum tillhör inte vanligheterna i Grekland. Hög standard överlag på lägenheten. Lokalbussen stannar precis utanför hotellet vilket gör det enkelt att ta sig in till staden och till olika stränder. Stora nivåskillnader i området gör att äldre personer nog bör välja annat resmål. Dessutom saknas det trottoar på vägen ner till Achladies strand o tavernor. Att gå i vägrenen på starkt trafikerad väg är ingen höjdare. Hade varit ett stort plus om det hade funnits någon form av bar/servering vid poolen

 
2017-06-21

Inlägg av evkast

Charmigt

Litet och charmigt familjehotell med en fantastisk utsikt över havet. Mycket höjdskillnader när man går från stranden/restauranger eller supermarket men har man inga problem med det så helt ok. Hotellet har en liten pool, helt ok för barn men säkert lite trist för barn. Saknar någon form av bar el liten restaurang på hotellet men det finns på ganska nära håll. Skulle gärna åka dit igen och bo en el två trappor upp just för utsiktens skull.

 
2016-07-26

Inlägg av Petra G Marsa Alam, Egypten

Anastasia Villa

Jag och en väninna åkte sista veckan i maj och var de första gästerna på hotellet för säsongen. Vi hade det toppen. Fint och rent rum, balkong med utsikt över havet. Väldigt gullig och trevlig familj som verkligen ville att vi skulle trivas på deras hotell. Vi träffade oxå delar av familjen, mor o far, i stan en em, där de ville bjuda oss på kaffe💖 Så där tog vi godaste cappuccinon ever. Kan varmt rekommendera detta hotell, enda smolket i bägaren är backen upp till hotellet, men jag ska ha bättre kondis till nästa gång😉

 
2018-06-25

Inlägg av Roxana S

Amazing stay, wonderful hosts!

Just came back from Skiathos where we stayed at the Big Apartment in Villa Anastasia. The view, first of all, was breathtaking and everything we wanted for our morning coffee. We were 4 adults and 2 toddlers and the terrace and direct access to the swimming pool was the best. Also, being able to cook breakfast and eat a quiet lunch on our terrace was a big plus. The beaches close by were great and perfect for children(shallow water and sand). But the best part are the hosts that made our stay incredible. We received information about places to eat, to do, to see, to rent a boat, and we felt that we could call for anything. Even for a doctor's appointment when it was necessary (holidays with toddlers). We had comfort, clean accommodation and wonderful hosts. Really hope to see you again!

 
2018-06-25

Inlägg av Anna A

Lovely!!

Just came home from a week’s holiday in Skiathos where we stayed at Villa Anastasia in Poros. My best friend and I travelled with our girls aged 14 and 11 and were given two beautiful rooms next to each other. The specification of our rooms stated ‘partial seaview’ but we all agreed that didn’t do it justice as we had the most gorgeous seaview from our balconies! The pool area... Ah, the pool! Bring a few snacks from your room, a bottle of water and a book and you’re set for the day! Seriously, it’s perfectly situated at the front of the building so you’ve got that beautiful seaview, surrounded by greenary and palm trees and it’s got that all Mediterranean feel that you want on your vacation. The hotel staff and family are the most lovely, accommodating people you’ll ever find! We managed to forget to take the key with us on numerous occasions but Selina helped us open the door every time with a smile on her face. We also had the brilliant idea of making pancakes to bring to the beach the next day and managed to set off the firealarm a total of three times. 😬 (Tip of the day; use real margarine made for cooking!) Hotel management were there in a shot to make sure everything was ok which felt assuring. The cleaning of your room (we were actually surprised there even was one as that hasn’t been the case at other places similiar to this we’ve stayed at before) is immaculate. The hotel is situated on a pretty steep hill but we didn’t find that to be a problem. In fact, it will tone up your backside in two days flat and give you the stamina of a thriathlon sportsman! Should you find it a pain to carry your shopping up the hill, the last supermarket on the right down the tiny village centre will happily drive your shopping bags up for you and place them outside your door, free of charge. The hotel is situated at the middle of the bus route, at number 17. The bus stops literally right outside and is a cheap, punctual and exciting way to travel around to the places you need to go. Sometimes the bus is full and will simply drive past your stop without stopping but there’s another one coming in maximum 20 minutes so we didn’t find this to be a problem. Just down the hill from the hotel, to the left, you will find Agia Paraskevi, which is a long sandy beach where you easily can find a spot to call your own. This became our favourite beach as it’s quiet and peaceful. We were so pleased with our stay we vowed to go back as soon as possible!