Kundomdömen om Villa Anastasia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 59 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
4,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Anders,
Borås

+
Fin utsikt och det fanns det som behövdes.
-
Det är risk för att det finns vägglöss på rummet vi bodde. Jag har fått bett på bägge sidor av kroppen och även min dotter har fått några bett. Idag frågade jag min läkare vad det var för bett och hon sa att det liknade lusbett.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Ann-Christin ,
Ljungby n

+
Utsikten o lugnet
-
Mer o bättre köksutrustning

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Ulf,
Öckerö

+
Läget , utsikten, poolen, lugnt det mesta
-
Mjukare kuddar, byte av handdukar oftare än 2 ggr på en vecka. Snålt m toapapper,

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

Robin,
Malmö

+
Bra läge, fräscht, trevligt folk, fin pool,
-
En mini Market på hotellet. För typ vatten, läsk, öl etc.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


9 av 10

Magnus,
Örebro

+
Utsikten
-
ACn fungerade lite halvdåligt. Fick gå upp och slå på den mitt i natten.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

,

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Mårten ,
Tungelsta

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

Ulf,
Svenlunga

+
-
Bättre säng, fasta öppettider på receptionen, mer köksredskap.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


7 av 10

Ingela,
TORSLANDA

+
Rent och fint. Fin utsikt. Ganska litet.
-
Det fanns överhuvudtaget ingen service. De hade ingen bemannad reception. Det blev en del omak, eftersom vi inte kunde ställa frågor till någon.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

Veronica,
Trelleborg

+
Otroligt vacker utsikt.
-
Bättre köksgeråd.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

43 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
9
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-07-17

Inlägg av thorbj_rns182

Villa Anastasia

Rent och fräscht. Fantastisk havsutsikt från rymlig balkong på vår etagevåning. Två stora badrum tillhör inte vanligheterna i Grekland. Hög standard överlag på lägenheten. Lokalbussen stannar precis utanför hotellet vilket gör det enkelt att ta sig in till staden och till olika stränder. Stora nivåskillnader i området gör att äldre personer nog bör välja annat resmål. Dessutom saknas det trottoar på vägen ner till Achladies strand o tavernor. Att gå i vägrenen på starkt trafikerad väg är ingen höjdare. Hade varit ett stort plus om det hade funnits någon form av bar/servering vid poolen

 
2017-06-21

Inlägg av evkast

Charmigt

Litet och charmigt familjehotell med en fantastisk utsikt över havet. Mycket höjdskillnader när man går från stranden/restauranger eller supermarket men har man inga problem med det så helt ok. Hotellet har en liten pool, helt ok för barn men säkert lite trist för barn. Saknar någon form av bar el liten restaurang på hotellet men det finns på ganska nära håll. Skulle gärna åka dit igen och bo en el två trappor upp just för utsiktens skull.

 
2016-07-26

Inlägg av Petra G Marsa Alam, Egypten

Anastasia Villa

Jag och en väninna åkte sista veckan i maj och var de första gästerna på hotellet för säsongen. Vi hade det toppen. Fint och rent rum, balkong med utsikt över havet. Väldigt gullig och trevlig familj som verkligen ville att vi skulle trivas på deras hotell. Vi träffade oxå delar av familjen, mor o far, i stan en em, där de ville bjuda oss på kaffe💖 Så där tog vi godaste cappuccinon ever. Kan varmt rekommendera detta hotell, enda smolket i bägaren är backen upp till hotellet, men jag ska ha bättre kondis till nästa gång😉

 
2019-09-01

Inlägg av Shaun R Billingham, Storbritannien

Perfect.

My wife and I arrived to a really warm welcome. The proprietor, Georgina was both helpful and informative. Once in our apartment we were immediately taken by both the size and cleanliness however, the best was yet to come. The view from the balcony is breathtaking! What's more, all apartments have the same view. The housekeeper, Doris, is on site 24/7 and is the most helpful person I have ever had the pleasure to meet. Achladies beach is a 10 minute walk, the best access is via the steps on the opposite side of the road, crossing at Achladies apartments. There are a handful of Tavernas on the beach, all worth a visit. The road down to the supermarket is quite steep however, if you spend over 20 euro, they will deliver your groceries free for you.

 
2019-06-08

Inlägg av Markf1414 Norwich, Storbritannien

Fantastic stay at Villa Anastasia

A few steps up to the Villa but well worth it. Superb views. I saw some reviews before I went about Jnr Villas. All I can say is that I booked via Thomas Cook and the image on their website (the one overlooking the pool) was the one we stayed in - Villa Anastasia. Friendly staff, rooms cleaned everyday. Very helpful. 10 out of 10. Highly recommended. Lovely big balconies (we were in room number 4). As I say, stunning view. Beach straight ahead (down quite a steep path). Nice restaurants nearby, also supermarkets. 40 minute walk to Skiathos Town (paths for all but 5 mins when you get near the town but still safe to walk). Water taxi great as were buses. We also walked to Troulos (good hour and quarter no paths but still safe). Got taxi back from Troulos to Skiathos Town 10 euros so not bad at all.