1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Anastasia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
3,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Veronica,
Trelleborg

+
Otroligt vacker utsikt.
-
Bättre köksgeråd.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Björn,
Stockholm

+
Servicen, den trevliga personalen, samt städningen
-
Saknade en mindre pool bar.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Olle,
Höllviken

+
Fantastisk utsikt, bra WIFI och rymliga lägenheter
-
Att Apollo kunde vara tydligare med att hotellet låg alldeles intill huvudvägen och det tidvis var högt ljud ifrån den intensiva trafiken

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

hans göran,
holmsveden

+
trevlig personal, vackert läge
-
bättre köksutrustning

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Linda,
Stockholm

+
Jätte trevlig personal, rummet var jätte bra, härlig utsikt. Lite jobbigt med vägen precis utanför. Skulle ha varit trevligt om den fanns en pool bar som även serverade lättare mat.
-
Pool bar, renare vatten i poolen. Jag badade inte i poolen då den var väldigt smutsig. Det flöt allt möjligt i poolen. Annars var det toppen!

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Peter,
Alafors

+
Utsikten
-
Bättre vattentryck i duschen

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

,

+
Jättefina gröna gräsmattor, fin trägård, fantastisk utsikt. Väutrustade lägenheter
-
Otroligt jobbig och farlig väg till strand och restauranger. Upplys bättre om detta!

Bekräftad gäst: 2018-08-04


7 av 10

Ann-Sofi,
København

+
dejlige store lejlighed
-
Kogeplader virkede ikke

Bekräftad gäst: 2018-07-28


10 av 10

Tjorbjörn,
Frillesås

+
Rymlig lägenhet. Utsikten. Stora badrum.
-
Bättre Wi-FI. Saknar någon form av servering vid poolområdet.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


7 av 10

Lena,
Borås

+
AC ingick i priset
-
Bättre WIFI. Möjlighet till lättare förtäring

Bekräftad gäst: 2018-07-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

40 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
8
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-07-17

Inlägg av Thorbjörn S

Villa Anastasia

Rent och fräscht. Fantastisk havsutsikt från rymlig balkong på vår etagevåning. Två stora badrum tillhör inte vanligheterna i Grekland. Hög standard överlag på lägenheten. Lokalbussen stannar precis utanför hotellet vilket gör det enkelt att ta sig in till staden och till olika stränder. Stora nivåskillnader i området gör att äldre personer nog bör välja annat resmål. Dessutom saknas det trottoar på vägen ner till Achladies strand o tavernor. Att gå i vägrenen på starkt trafikerad väg är ingen höjdare. Hade varit ett stort plus om det hade funnits någon form av bar/servering vid poolen

 
2017-06-21

Inlägg av evkast

Charmigt

Litet och charmigt familjehotell med en fantastisk utsikt över havet. Mycket höjdskillnader när man går från stranden/restauranger eller supermarket men har man inga problem med det så helt ok. Hotellet har en liten pool, helt ok för barn men säkert lite trist för barn. Saknar någon form av bar el liten restaurang på hotellet men det finns på ganska nära håll. Skulle gärna åka dit igen och bo en el två trappor upp just för utsiktens skull.

 
2016-07-26

Inlägg av Petra G Marsa Alam, Egypten

Anastasia Villa

Jag och en väninna åkte sista veckan i maj och var de första gästerna på hotellet för säsongen. Vi hade det toppen. Fint och rent rum, balkong med utsikt över havet. Väldigt gullig och trevlig familj som verkligen ville att vi skulle trivas på deras hotell. Vi träffade oxå delar av familjen, mor o far, i stan en em, där de ville bjuda oss på kaffe💖 Så där tog vi godaste cappuccinon ever. Kan varmt rekommendera detta hotell, enda smolket i bägaren är backen upp till hotellet, men jag ska ha bättre kondis till nästa gång😉

 
2019-03-12

Inlägg av VassilisUk

Amazing time there!

If you look for paradise you have to come to this resort. We have spent here our summer holiday in July and it was absolutely perfect... Sea, beach, garden, apartment, friendly owner family...It is ideal place for children...Thank you very much Jorgina

 
2018-06-25

Inlägg av Roxana S

Amazing stay, wonderful hosts!

Just came back from Skiathos where we stayed at the Big Apartment in Villa Anastasia. The view, first of all, was breathtaking and everything we wanted for our morning coffee. We were 4 adults and 2 toddlers and the terrace and direct access to the swimming pool was the best. Also, being able to cook breakfast and eat a quiet lunch on our terrace was a big plus. The beaches close by were great and perfect for children(shallow water and sand). But the best part are the hosts that made our stay incredible. We received information about places to eat, to do, to see, to rent a boat, and we felt that we could call for anything. Even for a doctor's appointment when it was necessary (holidays with toddlers). We had comfort, clean accommodation and wonderful hosts. Really hope to see you again!