1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Anastasia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
4,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Magnus,
Örebro

+
Utsikten
-
ACn fungerade lite halvdåligt. Fick gå upp och slå på den mitt i natten.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

,

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Mårten ,
Tungelsta

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

Ulf,
Svenlunga

+
-
Bättre säng, fasta öppettider på receptionen, mer köksredskap.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


7 av 10

Ingela,
TORSLANDA

+
Rent och fint. Fin utsikt. Ganska litet.
-
Det fanns överhuvudtaget ingen service. De hade ingen bemannad reception. Det blev en del omak, eftersom vi inte kunde ställa frågor till någon.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

Veronica,
Trelleborg

+
Otroligt vacker utsikt.
-
Bättre köksgeråd.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Björn,
Stockholm

+
Servicen, den trevliga personalen, samt städningen
-
Saknade en mindre pool bar.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Olle,
Höllviken

+
Fantastisk utsikt, bra WIFI och rymliga lägenheter
-
Att Apollo kunde vara tydligare med att hotellet låg alldeles intill huvudvägen och det tidvis var högt ljud ifrån den intensiva trafiken

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

hans göran,
holmsveden

+
trevlig personal, vackert läge
-
bättre köksutrustning

Bekräftad gäst: 2018-08-25


10 av 10

Linda,
Stockholm

+
Jätte trevlig personal, rummet var jätte bra, härlig utsikt. Lite jobbigt med vägen precis utanför. Skulle ha varit trevligt om den fanns en pool bar som även serverade lättare mat.
-
Pool bar, renare vatten i poolen. Jag badade inte i poolen då den var väldigt smutsig. Det flöt allt möjligt i poolen. Annars var det toppen!

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

41 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
8
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-07-17

Inlägg av Thorbjörn S

Villa Anastasia

Rent och fräscht. Fantastisk havsutsikt från rymlig balkong på vår etagevåning. Två stora badrum tillhör inte vanligheterna i Grekland. Hög standard överlag på lägenheten. Lokalbussen stannar precis utanför hotellet vilket gör det enkelt att ta sig in till staden och till olika stränder. Stora nivåskillnader i området gör att äldre personer nog bör välja annat resmål. Dessutom saknas det trottoar på vägen ner till Achladies strand o tavernor. Att gå i vägrenen på starkt trafikerad väg är ingen höjdare. Hade varit ett stort plus om det hade funnits någon form av bar/servering vid poolen

 
2017-06-21

Inlägg av evkast

Charmigt

Litet och charmigt familjehotell med en fantastisk utsikt över havet. Mycket höjdskillnader när man går från stranden/restauranger eller supermarket men har man inga problem med det så helt ok. Hotellet har en liten pool, helt ok för barn men säkert lite trist för barn. Saknar någon form av bar el liten restaurang på hotellet men det finns på ganska nära håll. Skulle gärna åka dit igen och bo en el två trappor upp just för utsiktens skull.

 
2016-07-26

Inlägg av Petra G Marsa Alam, Egypten

Anastasia Villa

Jag och en väninna åkte sista veckan i maj och var de första gästerna på hotellet för säsongen. Vi hade det toppen. Fint och rent rum, balkong med utsikt över havet. Väldigt gullig och trevlig familj som verkligen ville att vi skulle trivas på deras hotell. Vi träffade oxå delar av familjen, mor o far, i stan en em, där de ville bjuda oss på kaffe💖 Så där tog vi godaste cappuccinon ever. Kan varmt rekommendera detta hotell, enda smolket i bägaren är backen upp till hotellet, men jag ska ha bättre kondis till nästa gång😉

 
2019-06-08

Inlägg av Markf1414 Norwich, Storbritannien

Fantastic stay at Villa Anastasia

A few steps up to the Villa but well worth it. Superb views. I saw some reviews before I went about Jnr Villas. All I can say is that I booked via Thomas Cook and the image on their website (the one overlooking the pool) was the one we stayed in - Villa Anastasia. Friendly staff, rooms cleaned everyday. Very helpful. 10 out of 10. Highly recommended. Lovely big balconies (we were in room number 4). As I say, stunning view. Beach straight ahead (down quite a steep path). Nice restaurants nearby, also supermarkets. 40 minute walk to Skiathos Town (paths for all but 5 mins when you get near the town but still safe to walk). Water taxi great as were buses. We also walked to Troulos (good hour and quarter no paths but still safe). Got taxi back from Troulos to Skiathos Town 10 euros so not bad at all.

 
2019-03-12

Inlägg av VassilisUk

Amazing time there!

If you look for paradise you have to come to this resort. We have spent here our summer holiday in July and it was absolutely perfect... Sea, beach, garden, apartment, friendly owner family...It is ideal place for children...Thank you very much Jorgina