1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Suzanna

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
3,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Rune,
Skövde

+
Familjärt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


9 av 10

AnnChristine ,
Ed

+
Nära stranden, rent och fräscht!!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

helena,
Skara

+
Rent, prisvärt, närheten till en fantastisk strand, bra parkering
-
Mysigare Lobby

Bekräftad gäst: 2018-09-16


8 av 10

ROBERT,
långasjö

+
Lägenhet med ett kök och en pool men ingen bar men ganska nära till affär
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

bo,
össjö

+
enkelt hotell med fin lummig trädgårdstomt där man sköter sig själv precis som vi vill ha det
-
att lägenheten är färdig när man kommer och att man inte behöver vänta en timme för att få tillgång till den det fick vi göra

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Rita,
Vaxholm

+
Litenheten, närheten till havet, bekväma sängar med fräscha bäddmadrasser, välskött ren utemiljö, vacker trädgård, rummen mot havssidan var skyddade mot bullret från vägen.
-
Skicka hotellinnehaverskan på charmkurs. Trevligt om man får en godmorgonhälsning i alla fall. Sanera köksavdelningen där det luktar mögel. Byt ut de gamla miniugnarna mot micro. Berätta på hemsidan om den nya hotellskatten och att de vill ha den i kontanter. Berätta även att wi fi är väldigt dålig på hela hotellet och att luftkonditionering kostar 6 euro per natt i kontant betalning.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


6 av 10

Alice,
Borås

+
Nära till stranden och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-08-26


5 av 10

.,
Stockholm

+
Närheten till stranden. Pool.
-
Skriv att den ligger vid en högt trafikerad väg. Ljudet från vägen är så högt att det är svårt att sova om nätterna. Städning skedde 1 g under veckan och en dålig sådan. Personalen var sura och sa inte ens hej till gästerna. Vi kom till hotellet och fick leta efter personal och lämnade det genom att lägga nyckeln i en tom reception.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


7 av 10

Jenny,
Göteborg

+
Närheten till stranden. Lugnt och stilla. Välskött utemiljö i såväl trädgård som vid poolen.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


3 av 10

Oz,

+
Närhet till stranden.
-
Från Apollos sida är det viktigt att skriva på hemsidan att detta hotell och de flesta andra hotellen i Achladies ligger längs med en väldigt trafikerad väg där bilar kör ca 50km/h, och många gånger fortare. Inga trottoarer finns och ska man ta sig till affären, busshållplatsen eller någon annanstans måste man promenera på den vägen och vid svängar är man som gående osynlig för bilar, lastbilar fyrhjulingar osv. Har man en barnvagn så är detta livsfarligt. Att ta sig in till Skiathos stad med taxi efter kl 17.00 är nästintill omöjligt, speciellt om man är en familj och behöver 4-5 platser då hela öns taxibilar är upptagna. Man får helt enkelt ställa sig mitt på gatan och hoppas på att det kommer en tom taxi. Vi lyckades med detta en gång, resten av tiden tog vi båttaxin som går från stranden, och är smidig samt håller tiderna väl. Bussarna som går mot stan och stränderna, är inget att rekommendera för familjer då dessa oftast är överfulla. Har man barnvagn är detta inget alternativ. Att skriva på hemsidan att ”hotellet är centralt beläget i Achladies med närhet till affärer och restauranger” är verkligen att ta i. I närheten finns en restaurang som är mer som ett gatukök och tycker man att centrum är en liten lokal affär med ett gatukök så är det väl ”centralt beläget”. När det gäller hotellet, så fungerar Wifi varken på rummet, eller i lobbyn. Vid poolen fungerar den lite grand. Personalen var inte de mest serviceinriktade. Vi blev ex. tillsagda att madrasser och uppblåsbara banleksaker inte är tillåtna i poolen trots skylt som säger annat. Skylten tyder ”Wash salt & sand off inflatable toys/mattresses before use in the pool.” Men enligt personalen säger skylten att man endast får använda puffar/muskler som är till för småbarn som inte kan simma. Lite för både Apollo och hotellet att tänka på, men annars en mysig ö. Har man möjlighet att hyra bil och åka runt lite eller ta båten över till Skopelos ska man passa på att göra det.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.