Kundomdömen om Belvedere

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,1 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,1 / 10
Städning
 
5,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,3 / 10
Faciliteter
 
4,9 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
6,6 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
tjejen som jobbade dagtid i receptionen v39 hon var jätte trevlig och hjälpsam resten av personalen borde gå en charmkurs
-
bättre stolar på balkongen bla

Bekräftad gäst: 2019-09-28


3 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


5 av 10

+
Fina rum
-
Ändra på dryckesreglerna, att servera drinkar efter 21.00 se till att göra lite mysigare i baren. Hålla pool baren öppen på dagar och kvällar .

Bekräftad gäst: 2019-09-21


4 av 10

+
Bra läge
-
Maten städning Baren måste öppna tidigare farlig väg utanför

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

58 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
10
Bra
 
4
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-09-29

Inlägg av Anne-chatrine A

Semester

Rena fina rum. Bra service. Maten ok. Trevlig personal. Perfekt läge då de nära den fina stranden. Till stan tar man enkelt buss eller båttaxi från stranden. Båttaxin rekommenderas då det är otroligt vackert. Vi är nöjda

 
2019-07-15

Inlägg av JeanetteJ314 Göteborg, Sverige

Lugnt behagligt rent hotell med fantastiskt trevlig personal, nära till strand, bra poolområde. Maten var helt ok.

Jag rekommenderar att åka hit om man vill ha en lugn och harmonisk miljö och koppla av. Buss tar man smidigt och snabbt om man vill in till centrum. Trevlig omtänksam personal! Rekommenderar starkt detta hotell. Rent och stilfullt. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka dit!

 
2019-05-27

Inlägg av hepp2019 Varnamo, Sverige

Överträffade förväntningarna

Ett mycket trevligt ställe att ha semester på, när vi kom blev vi modtagna av en trevlig kvinna som gav våra rum samt presenterade hotellet för oss. Maten var god och varierande och måltiderna blev trevliga med den mycket vänliga och glada personalen. Under tiden som vi var där mötte vi bara en trevlig och hjälpsam personal som hela tiden hade ett leende på läpparna. Rummen var vad man behöver och städades varje dag. Vid poolen fanns det alltid plats och solsängarna var nya , poolbaren hade inte öppnats för säsongen, men då slapp vi ju från hög musik. Från hotellet till stranden var det en lagom promenad och det fanns 2 affärer på andra sidan gatan. Hotellet ligger lite avsides men bussar går till centrum varje halvtimme. Vår vistelse här överträffade våra förväntningar och vi kan rekommendera hotellet om man vill ha en lugn och trevlig semester.

 
2019-10-12

Inlägg av eric s

Amazing place a staff amazing

Thus was our second time this year to the belverdere in skiathos and have to say it's a special place. Mostly so for the staff who have on both occasions made us feel special and cant do enough for you. Location is great and only 5 minutes to get a water taxi to skiathos town and its stunning. Supermarket just across the road. Special shout out to xristina the waitress and Maria on reception. Hope to see them again when we return. Eric and martyn

 
2019-10-11

Inlägg av Georgi0308 Aarhus, Arhus, Denmark

You get more than you pay for

Spend a week at end of September with my Lady. Since the arrival (we arrived 2 hours early) we could check in earlier. Maria at the reception was so sincerely helpfull with assisting us about the hotel facilities, places to visit and general guidance about this fantastic Island. Everyone from the staff were such polite, HARD working and proffesional. It felt like they didn't sleep... just being there to provide proper service. We purchased all inclusive, actually I didn't expect much for the price we paid, however got absolutely surpised. Delicious food served at breakfast , lunch and dinner. Always local ingrediens and meals , really good! ( of course there is a selection for the poorly educated gastronomically people such as FF and pasta ... ). At the end of the second day you already had gotten to know everyone and everytime you are coming back to the hotel or passing just through can have a little chat and feel the social aspect of the Greek culture. Rooms were newly renovated and furnished nicely. The cleaning was in a top level ( the cleaning ladies would "chase" you as soon as you leave the room no matter what time and they would come to put it back in order and you would never notice when had happened). When we come back to this absolutely stunning Island we are curtainly staying at Belvedere again! Thank you ps. It's very rare that I bother writing reviews , however I thought people must know about the experiance we've got there.