1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Belvedere

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
4,9 / 10
Städning
 
4,9 / 10
Service
 
5,7 / 10
Faciliteter
 
4,3 / 10
Mat och dryck
 
5,2 / 10
Rum/lägenhet
 
5,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
4,2 / 10

10 senaste omdömen


2 av 10

Anna,

+
Utsikten
-
Stanken av avlopp på rummet och vid poolen. Telefon på rummet. Drinkar bör inte bara ingå två timmar på kvällen när det är all inclusive. Trapporna!! Fler solsängar vid poolen. Sängen var hård och fjädrarna kändes. Fläckar på handdukar och sängkläder. Stopp i avlopp i badkar. Finns inte alltid varmvatten. Skulle kunna fortsätta...

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Daina,
Avesta

+
Personalen va oftast trevlig och sängen va skön
-
Variera maten lite, rusta inne i duschen. INTE rusta under säsongen även om det är i slutet. Det fanns ingen tillgång till gymmet osv pga rustning.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


3 av 10

Jonas,
Borås

+
Maten. Trevlig personal. Fin utsikt, så läget är bra.
-
Livsfarlig väg utanför, gör infart säkrare. Renovera bungalowsen. Städningen måste bli betydligt bättre. Poolområdet luktar avlopp, måste lösas.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

Helena,
Alingsås

+
Nära till stranden, supermarket, busshållplats
-
Fanns inte många solsängar vid poolen, dessutom var en del trasiga och poolbaren var stängd. Wi-fi fungerade sådär. Ingen underhållning eller musik fanns på kvällen. Inget gym fanns. Maten var ok men det fanns aldrig det lilla extra. Tråkigt bröd till frukosten. Det borde finnas glass och varma ost/ skink sandwich mellan lunch och middagen.

Bekräftad gäst: 2018-07-22


7 av 10

,
Halmstad

+
Vårt rum var superfint och modernt
-
Poolen och solstolar mm. Baren i poolen är stängd och verkar aldrig användas . Maten kunde vara mer variation på och all inclusive kändes ändå med begränsningar.... enbart starka drycker och få sorter mellan 21-23. Men framför allt gör poolen mysigare, vi valde att aldrig vara där mer än ett dopp innan men gick på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


2 av 10

Kaarina,
Enköping

+
Närhet till supermarket och hållplats
-
Borde inte klassas som fyrstjärnigt. Vid städning ska man få nya handdukar samt glas. Fler solstolar till poolen. Laga trasiga saker. Drinkar även andra tider, ej bara 2 tim på kvällen. Enl beskrivning finns poolbar, så den borde vara öppen när folk är vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


5 av 10

Linnea,
Uppsala

+
Utsikten och läget.
-
Rummet (A9) luktade mögel och sängarna var hårda med fjädrar som stack upp.

Bekräftad gäst: 2018-06-02


7 av 10

Christina,
Åtvidaberg

+
Fantastisk utsikt mot havet och omgivningar när man bor Bungalows som ligger i slänt bakom huvudbyggnaden, som vi gjorde. Bra frukostbufée, men vid sen ankomst till denna, räckte inte "äggröra och pålägg" till alla. Trevligt bemötande och service av framförallt Christos i receptionen o övrig personal.
-
Eftersom vid bodde i Bungalows högt upp, blev det många trappsteg (72) att gå i trappa, varje dag flera ggr. Denna trappa var närmast vårt boende. Det fanns en trappa till vid polen, som hade 120 trappsteg. Bra motion men för äldre och de med "dålig kondition", kan det bli tungt. Hörde gm Christos att renoveringen av hotellet ska fortsätta och det finns mer att göra. Det pratades om en trapphiss, det kommer isåfall att göra hotell Belvedere än mer attraktivt.

Bekräftad gäst: 2017-09-23


4 av 10

Mai-Britt,
Otterup

+
-
I beskrivelsen af hotellet fremgik det at familieværelserne skulle være adskilt af en skydedør - det var vores ikke. Poolbaren var ikke åben og poolen var så grumset, at man ikke kunne se bunden af den! Ligeledes fremgår det ikke af hotelbeskrivelsen, at hotellet/restauranten/poolområdet ligger lige ud til en meget befærdet vej - man kunne i det mindste advare mod de gener som trafikstøjen kan give (så dem der IKKE ønsker at holde ferie ved siden af en hovedvej kan vælge dette hotel fra). Ydermere var der også lokaltrafik bag familieværelserne (oppe på “Bakken”).

Bekräftad gäst: 2018-09-29


3 av 10

Birgitte,
Stenløse

+
Maden
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

90 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
15
Bra
 
20
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2018-09-29

Inlägg av Annelie E

Sundsvallsbor

INTE 4 stjärnigt!! Usel mat! Mitt/vårat betyg 2 stjärnigt. Vi är inga gnällspikar, m nu har vi åsikter. Bungalow som vi bodde i regnade det in i gick inte att gå i hallen, de som bodde i huvudbyggnaden fick nya handdukar varje dag m vi var 3:dje dag😏. All inklusive, men vi åt för det mesta ute bortsett fr frukosten.

 
2017-07-31

Inlägg av Simone H

Skulle ej rekommendera

Ok hotell, dock inget 4 stjärnigt hotell. Personalen trevliga, rumsliga rum men fattigt. Stor fin balkong med fin utsikt, kunde dock vart lite bättre utbud av möbler även där. Frukosten ok men inte mer. Inte alls bra städning, fick städa själv varjedag då smutts och hår fr andra hotellrum kom in till oss efter städning. Ok hotell om du inte begär mycket alls, men skulle själv aldrig åka. Fanns alldeles för mycket brister..

 
2016-06-24

Inlägg av PizzaKalle Västerås, Sverige

Inte enligt förväntningarna

Vi beställde en så kallad familjesvit med en kingsize säng och två dubbelsängar men fick ett dubbelrum av det enklare slaget. Enligt personalen finns inga sviter. Rummet påminde mest om en fängelsecell med så lite inredning som möjligt. Kylan fungerade inget utan något svalare temp fick man först vid 3 -tiden på natten. Det som lyfter betyget är vissa delar av personalen,frukosten och städningen som var bra. Vi rekommenderar att välja något annat i stället.

 
2016-06-13

Inlägg av Annsofi C Göteborg

Har sett sina bästa dagar

Äldre hotell med stil från 80 talet men stora rena rum. Balkong med utsikt mot vägen. En stor sänggavel med mindre säng och hårda kuddar. Dusch utan vägg eller draperi. Poolen och solstolarna var slitna. Personalen gjorde sitt bästa och fixade frukostpaket när vi checkade ut tidigt. Inte bästa läget några kilometer från stan tyvärr.

 
2018-10-11

Inlägg av Lesley C

Mrs

Staff friendly and helpful. Room clean with a large balcony and sea view. Maid service daily and linen change every third day. Food was typical Greek cooking but a good selection of fresh salad.always someone to serve drinks and bottled water/tea/coffee self service at any time. Pool area needs updating with new sun beds and pool bar was never open. Hotel in great location to get around the lovely island as bus stops just outside and the beach is just a short walk .we enjoyed our stay there.