Kundomdömen om Belvedere

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5 av 10 baserat på 17 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
5,0 / 10
Städning
 
5,0 / 10
Service
 
5,8 / 10
Faciliteter
 
4,1 / 10
Mat och dryck
 
4,8 / 10
Rum/lägenhet
 
5,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
4,1 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

anders ,
sumpan

+
tjejen som jobbade dagtid i receptionen v39 hon var jätte trevlig och hjälpsam resten av personalen borde gå en charmkurs
-
bättre stolar på balkongen bla

Bekräftad gäst: 2019-09-28


5 av 10

Lisbeth,
Västerås

+
Fina rum
-
Ändra på dryckesreglerna, att servera drinkar efter 21.00 se till att göra lite mysigare i baren. Hålla pool baren öppen på dagar och kvällar .

Bekräftad gäst: 2019-09-21


4 av 10

Staffan,
Sverige

+
Bra läge
-
Maten städning Baren måste öppna tidigare farlig väg utanför

Bekräftad gäst: 2019-09-21


2 av 10

Anna,

+
Utsikten
-
Stanken av avlopp på rummet och vid poolen. Telefon på rummet. Drinkar bör inte bara ingå två timmar på kvällen när det är all inclusive. Trapporna!! Fler solsängar vid poolen. Sängen var hård och fjädrarna kändes. Fläckar på handdukar och sängkläder. Stopp i avlopp i badkar. Finns inte alltid varmvatten. Skulle kunna fortsätta...

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Daina,
Avesta

+
Personalen va oftast trevlig och sängen va skön
-
Variera maten lite, rusta inne i duschen. INTE rusta under säsongen även om det är i slutet. Det fanns ingen tillgång till gymmet osv pga rustning.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


3 av 10

Jonas,
Borås

+
Maten. Trevlig personal. Fin utsikt, så läget är bra.
-
Livsfarlig väg utanför, gör infart säkrare. Renovera bungalowsen. Städningen måste bli betydligt bättre. Poolområdet luktar avlopp, måste lösas.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

Helena,
Alingsås

+
Nära till stranden, supermarket, busshållplats
-
Fanns inte många solsängar vid poolen, dessutom var en del trasiga och poolbaren var stängd. Wi-fi fungerade sådär. Ingen underhållning eller musik fanns på kvällen. Inget gym fanns. Maten var ok men det fanns aldrig det lilla extra. Tråkigt bröd till frukosten. Det borde finnas glass och varma ost/ skink sandwich mellan lunch och middagen.

Bekräftad gäst: 2018-07-22


7 av 10

,
Halmstad

+
Vårt rum var superfint och modernt
-
Poolen och solstolar mm. Baren i poolen är stängd och verkar aldrig användas . Maten kunde vara mer variation på och all inclusive kändes ändå med begränsningar.... enbart starka drycker och få sorter mellan 21-23. Men framför allt gör poolen mysigare, vi valde att aldrig vara där mer än ett dopp innan men gick på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


2 av 10

Kaarina,
Enköping

+
Närhet till supermarket och hållplats
-
Borde inte klassas som fyrstjärnigt. Vid städning ska man få nya handdukar samt glas. Fler solstolar till poolen. Laga trasiga saker. Drinkar även andra tider, ej bara 2 tim på kvällen. Enl beskrivning finns poolbar, så den borde vara öppen när folk är vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


5 av 10

Linnea,
Uppsala

+
Utsikten och läget.
-
Rummet (A9) luktade mögel och sängarna var hårda med fjädrar som stack upp.

Bekräftad gäst: 2018-06-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

147 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
25
Bra
 
24
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-09-29

Inlägg av Anne-chatrine A

Semester

Rena fina rum. Bra service. Maten ok. Trevlig personal. Perfekt läge då de nära den fina stranden. Till stan tar man enkelt buss eller båttaxi från stranden. Båttaxin rekommenderas då det är otroligt vackert. Vi är nöjda

 
2019-07-15

Inlägg av JeanetteJ314 Göteborg, Sverige

Lugnt behagligt rent hotell med fantastiskt trevlig personal, nära till strand, bra poolområde. Maten var helt ok.

Jag rekommenderar att åka hit om man vill ha en lugn och harmonisk miljö och koppla av. Buss tar man smidigt och snabbt om man vill in till centrum. Trevlig omtänksam personal! Rekommenderar starkt detta hotell. Rent och stilfullt. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka dit!

 
2019-05-27

Inlägg av hepp2019 Varnamo, Sverige

Överträffade förväntningarna

Ett mycket trevligt ställe att ha semester på, när vi kom blev vi modtagna av en trevlig kvinna som gav våra rum samt presenterade hotellet för oss. Maten var god och varierande och måltiderna blev trevliga med den mycket vänliga och glada personalen. Under tiden som vi var där mötte vi bara en trevlig och hjälpsam personal som hela tiden hade ett leende på läpparna. Rummen var vad man behöver och städades varje dag. Vid poolen fanns det alltid plats och solsängarna var nya , poolbaren hade inte öppnats för säsongen, men då slapp vi ju från hög musik. Från hotellet till stranden var det en lagom promenad och det fanns 2 affärer på andra sidan gatan. Hotellet ligger lite avsides men bussar går till centrum varje halvtimme. Vår vistelse här överträffade våra förväntningar och vi kan rekommendera hotellet om man vill ha en lugn och trevlig semester.

 
2018-09-29

Inlägg av 178anneliee Kvissleby, Sverige

Sundsvallsbor

INTE 4 stjärnigt!! Usel mat! Mitt/vårat betyg 2 stjärnigt. Vi är inga gnällspikar, m nu har vi åsikter. Bungalow som vi bodde i regnade det in i gick inte att gå i hallen, de som bodde i huvudbyggnaden fick nya handdukar varje dag m vi var 3:dje dag😏. All inklusive, men vi åt för det mesta ute bortsett fr frukosten.

 
2017-07-31

Inlägg av SimoneZ1993

Skulle ej rekommendera

Ok hotell, dock inget 4 stjärnigt hotell. Personalen trevliga, rumsliga rum men fattigt. Stor fin balkong med fin utsikt, kunde dock vart lite bättre utbud av möbler även där. Frukosten ok men inte mer. Inte alls bra städning, fick städa själv varjedag då smutts och hår fr andra hotellrum kom in till oss efter städning. Ok hotell om du inte begär mycket alls, men skulle själv aldrig åka. Fanns alldeles för mycket brister..