Kundomdömen om Azzuro

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 81 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lugnt, underbar utsikt, fin terrass vid restaurangen, fräsch dusch, sköna golv. Rent och snyggt på hotellets utemiljö, trevlig personal. Förvånansvärt tyst kring hotellet med tanke på hur nära den väl trafikerade vägen/huvudleden var
-
Avställningsbänk (flyttbar) invid köksdelen, krokar inne i lägenheten, för upphängning av kläder/handdukar. Det var mycket ljud från grannar som drog möbler, stolar (troligast stilmöblerna) Utemöblerna var riktigt bra, men kanske en halmmatta eller något på balkonger som tar bort lite av ljuden då möbler drogs omkring. Erbjuda Alternativ till byte av kudde som vi tyckte var hög, tunn filt att lägga över lakanet då det var lite väl svalt med endast lakan på natten. Istället för ett stort lakan ha 2 lakan till dubbelsängen. Vore bra service om hotellet kunde ge en liten disksvamp, liten diskmedel så att gästen inte behöver ta med eller börja med att köpa detta.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


6 av 10

+
Utsikten
-
Brödrost på rummet, möbeltassar på utemöbler, krokar på väggarna för att kunna hänga upp saker, bänkyta i "köket"

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Vi fick en fantastisk liten lägenhet med balkong åt två håll. En mot havet på framsidan och en åt bergen på baksidan samt att det var en gavel. Väldigt lugnt och skönt.
-
Den var lite sparsamt möblerad. Skulle vilja ha en stol som man kunde lägga sina kläder på. Det fanns inget Förutom en TV-bänk och garderober .

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

+
Härlig utsikt, väldigt service inriktad personal, lugnt läge, enkelt rum med fint nyrenoverat badrum. Bra mat i pool baren (lunch). Vatten gick att köpa vid pool baren (6 flaskor) för att ha på rummet, istället för att släpa upp till hotellet ifrån supermarket. Bra info att nämna också är att om man handlar för minst 20€ på supermarket så ingick gratis hemkörning av både varor och sällskap till hotellet.
-
Hade varit skönt med tjockare bädd madrasser. Vägen upp till hotellet kan vara rätt så jobbig att gå, rätt brant, bra info att gå ut med i beskrivningen.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

+
Trevlig personal. Mat och dryck som serverades var bra. Nyrenoverad toa och duschutrymme. Alla rum har balkong/terrass med havsutsikt.
-
Svårt att förbättra men; stora höjdskillnader och brant väg från/till hotellet oavsett vart du än ska gå (till affären, bussen, havet,).

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

15 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-08

Inlägg av mariekatarina Uddevalla, Sverige

Magisk utsikt!

Ett härligt familjärt hotell där alla rum har havsutsikt! Restaurangen och poolområdet är riktigt bra med trevlig personal. Vi fick ett helt nyrenoverat rum med smakfull inredning. Då hotellet ligger högt upp kan det vara tungt att bära matvaror upp från lokala supermarket i hettan. Detta har man löst med att maten och du själv blir hemkörd till hotellet. Förutsatt att du handlar för minst 20€, en bra deal.

 
2019-07-07

Inlägg av josefinah57

Underbart

Superfint hotell med mycket frächa, fin och moderna rum. Vi var en vuxen och tre barn, 17, 15 och 10 år. Läget är lungt och fint, men inte lätt för ungdomarna att ta sig på egenhand till barer, resturanger och shopping om det skulle vilja. Vi hyrde bil hela veckan och då var läget perfect. Jag fick härlig egentid vid poolen på förmiddagarna, barnen kom ner när de vaknat. Rekommenderar den "Grekiska aftonen" som hotellet fixar på onsdagar. Mycket god mat och super bra tjejer som fick med alla på dans.

 
2019-06-08

Inlägg av Stefan E

Perfekt !!

Fantastiskt hotell på alla sätt Jättefina rum och väldigt rent Servicen helt otrolig Andrea och Blerta är väldigt vänliga och hjälpsamma och Blerta lagar jättegod mat Poolen är också ren och välskött Tack

 
2019-10-04

Inlägg av Marte K Stavanger, Norge

Amazing view, excellent service and delicious food

Beautiful place. Only a short walk from two beautiful beaches (achladies and vassilies). Amazing view of the ocean from the hotel rooms and from the restaurant/pool area! Family friendly, with a nice swimmingpool and a separate part of the pool with debth 50 cm perfect for toddlers and kids that can't swim yet. Small,family-run hotel with a nice atmosphere. The food in the restaurant is amazing! We tried a lot of different highly rated restaurants in town, but the best meals we had here at the hotel! We tried almost everything on their menu, and everything was delicious, we never got disappointed. The stifado was amazing! Service was also excellent. Will definitely recommend this place!

 
2019-09-08

Inlägg av antooone

Amazing

This is one of the best hotel we ever visitited. Why? The location of the hotel results in that the sea view is surreal. The rooms are great with recently renovated bathrooms. We had two bathrooms in our top floor apartment (C9) with a breathtaking panorama view over the sea from the balcony. The staff is very very friendly and servers delicious greek food in the restaurant both during lunch and dinner. You should also try a Alfa beer by the pool, the glasses are ice cold ;) The hill up to the hotel is pretty steep, but we didn't see that as a problem at all. The bus stop 9 is close to the hotel. You can take the bus into the skiathos town (takes approximately 5-10 minutes). The bus might be full sometimes after 7pm. You can also walk into the town, takes around 25 minutes. Another choise is to take the taxi boat from Achladies beach, 5 minutes walk from bus stop 9. Achladies beach is the closest beach to Azzurro and it's really beautiful with a couple of good tavernas. We will definitely come back to Hotel Azzurro!