Azzuro

Azzuro är ett lägenhetshotell i Achladies som ligger på höjd med fin utsikt. Slappna av med en drink från poolbaren och känn havsbrisen från Egeiska havet. Från hotellet har du gångavstånd till de båda stränderna Vassiliasstranden och Achladiesstranden.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2 personer/2-4 personer. Enrumslägenheter i etage för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt, underbar utsikt, fin terrass vid restaurangen, fräsch dusch, sköna golv. Rent och snyggt p...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 15 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 350 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet är vackert beläget på en höjd med utsikt över Egeiska havet och de intilliggande öarna. Njut av utsikten och en svalkande en frappé i poolbaren. Poolområde med en pool som har barnsektion. På hotellet finns även en restaurang som serverar frukost, lunch och middag.

Hotellet har ingen reception, men under dagtid finns personal tillgänglig i poolbaren. Hotellet ligger på en höjd, och vägen till stranden går via en brant backe. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 300 meter från hotellet, nedanför backen. På grund av problem med framkomlighet tas bagaget direkt till hotellet med en separat transport.

Ca 350 meter till centrum av Achladies där du hittar några tavernor och restauranger. Ca 4 kilometer till centrum av Skiathos stad där du finns ett brett utbud av restauranger, caféer, barer och butiker. Bra bussförbindelser till Skiathos stad och stränderna på ön. Det är också möjligt att ta taxibåt från stranden i Achladies till Skiathos stad. Lokal trafik i området. 

Måltider

Inga.