1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Villa Marie

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Jonas,
Järna

+
Bra läge för den som vill ut och promenera i omgivningarna. Otroligt fina små vägar och stigar i närheten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

anette,
örebro

+
toppen hotel trevlig personal god frukost härliga omgivningar
-
Wifi fungerade ej på rummet

Bekräftad gäst: 2018-09-03


5 av 10

Niklas,
Göteborg

+
Städning var topp Väldigt trevlig personal Bra pool och soldäck Frukost utmärkt god, gott kaffe Luftkonditionering var effektiv
-
Wi-fi var ofta avbrott på internet. Luktade cigarettrök på toaletten, kom från grannens rum. Inget varmvatten i duschen på morgonen. Uselt Sömn, rummen var så lyhörda att vi inte fick bestämma själva när vi skulle vakna, ofta blev vi trots öronproppar väckta av hundar 05:40 eller av personal runt 8. När jag är på semester önskar jag vakna när jag är utvilad och inte gå omkring som en zombie i två veckor. Och i vanliga fall vill man inte lyssna på grannens toalettbesök.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Pascal,
Stenhamra

+
Underbara ägare och en fantastig trägård
-

Bekräftad gäst: 2018-07-23


10 av 10

Marie,
Skultuna

+
Litet, trevligt, lugnt , bra service, trevlig ägarfamilj
-
Lite mera variation i frukosten och Starkare kaffe. Bekvämare möbler på balkongerna.poolhanddukar

Bekräftad gäst: 2018-07-23


10 av 10

Ann-Carin,
Arlöv

+
Mysigt och trevlig omgivning. Superbra service.
-
Musik vid poolen, samt ha öppet i poolbaren.

Bekräftad gäst: 2018-07-02


10 av 10

,

+
Litet och familjärt med den allra bästa servicen!
-

Bekräftad gäst: 2017-09-25


8 av 10

Annika,
Växjö

+
Att de serverar frukost vid borden
-
Att ha kaffe som man kan ta själv på morgonen det va sååå lång väntetid på en kopp kaffe

Bekräftad gäst: 2017-09-11


9 av 10

,

+
Hjälpsamma, mysigt, bra pool och rent!
-
Ha lite mer mat även på kvällen då det är en bit ner till restaurangerna.

Bekräftad gäst: 2017-08-28


10 av 10

Bertil,
Staffanstorp

+
Jättetrevlig personal som verkliigen ver vad service är!
-
Om hotellet kan (i och för sig kanske för litet) skulle det vara trevligt med någon kvällsaktivitet på horötellet typ grillafton eller liknande

Bekräftad gäst: 2017-08-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

64 omdömen
Utmärkt
 
54
Väldigt bra
 
7
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-30

Inlägg av NiklasB875 Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

Extremt lyhört

Bra Städning var topp Väldigt trevlig personal Bra pool och soldäck Frukost utmärkt god, gott kaffe Luftkonditionering var effektiv Dåligt Wi-fi var ofta avbrott på internet. Luktade cigarettrök på toaletten, kom från grannens rum. Inget varmvatten i duschen på morgonen. Uselt Sömn, rummen var så lyhörda att vi inte fick bestämma själva när vi skulle vakna, ofta blev vi trots öronproppar väckta av hundar 05:40 eller av personal runt 8. När jag är på semester önskar jag vakna när jag är utvilad och inte gå omkring som en zombie i två veckor. Och i vanliga fall vill man inte lyssna på grannens toalettbesök.

 
2016-09-02

Inlägg av perkar131 Falkenberg, Sverige

Lugnt ,mycket gästvänligt!!

Det är bara att buga och tacka för en genomtrevlig vecka på denna pärla till hotel! Detta är ett hotel som passar par som vill ha lugn och ro. Ni som vill ha liv å rörelse omkring bör nog välja något annat. Syvota som stad har det mesta men är betydligt mindre än typ Parga som ligger närmare flygplatsen. Att hyra bil och prova på alla fina badstränder är att rekommendera.Vägarna är av godkänd standard

 
2015-08-10

Inlägg av krsa09sk Jönköping, Sverige

En riktig pärla som känns som hemma!

Om man är ute efter en avkopplande,rogivande semester är detta hotel ett utmärkt val. Trädgården och poolområdet är ombonat och har många ställen att sitta och läsa en bok på , på terassen i skuggan eller sköna solsängar på soldäcket. Fruktträden i trädgården är inte bara oerhört vackra utan används även till att göra dryck/marmelader till frukosten,supergott! familjen som driver hotellet finns tillgängliga dygnet runt och behandlar sina gäster som sin familj. Även om rummen har en enkel inredning är de alltid väldigt välstädat och snyggt! Lugn och ro, tiden står still här i denna lilla pärla!

 
2018-09-29

Inlägg av Christina S Prestatyn, Storbritannien

Small, friendly family run hotel

We have just returned from two weeks at the Hotel Villa Marie. This is a small, friendly family run hotel, it has a gorgeous swimming pool and garden area to relax in. We enjoyed breakfast each morning, the rooms and grounds are lovely and clean as is the pool. We never experienced any problems with WiFi and we used it every night. From the Hotel there is a 15 minute walk to the harbour and approx a 20 - 25 minute walk to the nearest beach. There are lots of other beaches to explore which you can get to by foot, taxi, water taxi or the land train, however we enjoyed walking to them. I would find it difficult to recommed any particular beach as they are all lovey with Crystal clear water. There are lots of tavernas to choose from, we found a great taverna on the main street that served traditional Greek food straight from the wood burning oven, highly recommended. Sivota is a small resort, with a lovely harbour where you can enjoy a meal, drink or cocktail whilst watching the sun go down and there are some spectacular sunsets to see. You can also take one of the many organised day trips or hire a car to see a bit more of the area.

 
2018-07-30

Inlägg av oksanatravels Göteborg, Sverige

Good hotel with major inconveniences

Overall the hotel was quite nice: beautiful design, lemon trees right outside the balcony, delicious breakfast (although it’s not a buffet breakfast so not much possibilities to choose what you want). The stuff was very friendly, the rooms were always cleaned well. I didn’t like that the WiFi was very bad, especially in the evenings, it was impossible to use. Also the walls were quite thin so we didn’t get much sleep in the mornings. Take earplugs with you! Almost every day the bathroom smelled like sigarette smoke (probably from the neighbors). And there wasn’t warm water in the shower in the morning so only cold showers. So these things messed up the whole experience I wouldn’t come back again.