Kundomdömen om Villa Marie

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 79 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Göran,
Göteborg

+
allt
-
inget

Bekräftad gäst: 2019-07-22


6 av 10

Marie,
Västerås

+
Servicen hos ägarfamiljen. Atmosfären och den underbara trädgården/poolområdet
-
Bättre sängar, bättre ljudisolering mellan rummen och ut till korridor/hall. Hotellet är väldigt lyhört om man bor på första våningen

Bekräftad gäst: 2019-07-19


9 av 10

Erik,
Nässjö

+
Servicen och gästvänligheten
-
Renovera badrummen

Bekräftad gäst: 2019-07-19


10 av 10

Josefine,
Göteborg

+
Den underbara hotellägaren Themis och hans fru och att det var mysigt och lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


10 av 10

Lisbeth ,
Hultsfred

+
Underbar personal och så lugnt och skönt. Rekommenderar detta hotell verkligen och så får man motion till och från hamnen
-
Wi-fi fungerade inte. Hade varit bra med en vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2019-06-28


10 av 10

Mats,
Jönköping

+
Trevlig hjälpsam personal! God frukost.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-21


8 av 10

Jonas,
Järna

+
Bra läge för den som vill ut och promenera i omgivningarna. Otroligt fina små vägar och stigar i närheten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

anette,
örebro

+
toppen hotel trevlig personal god frukost härliga omgivningar
-
Wifi fungerade ej på rummet

Bekräftad gäst: 2018-09-03


5 av 10

Niklas,
Göteborg

+
Städning var topp Väldigt trevlig personal Bra pool och soldäck Frukost utmärkt god, gott kaffe Luftkonditionering var effektiv
-
Wi-fi var ofta avbrott på internet. Luktade cigarettrök på toaletten, kom från grannens rum. Inget varmvatten i duschen på morgonen. Uselt Sömn, rummen var så lyhörda att vi inte fick bestämma själva när vi skulle vakna, ofta blev vi trots öronproppar väckta av hundar 05:40 eller av personal runt 8. När jag är på semester önskar jag vakna när jag är utvilad och inte gå omkring som en zombie i två veckor. Och i vanliga fall vill man inte lyssna på grannens toalettbesök.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Pascal,
Stenhamra

+
Underbara ägare och en fantastig trägård
-

Bekräftad gäst: 2018-07-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

71 omdömen
Utmärkt
 
59
Väldigt bra
 
9
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-30

Inlägg av NiklasB875 Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

Extremt lyhört

Bra Städning var topp Väldigt trevlig personal Bra pool och soldäck Frukost utmärkt god, gott kaffe Luftkonditionering var effektiv Dåligt Wi-fi var ofta avbrott på internet. Luktade cigarettrök på toaletten, kom från grannens rum. Inget varmvatten i duschen på morgonen. Uselt Sömn, rummen var så lyhörda att vi inte fick bestämma själva när vi skulle vakna, ofta blev vi trots öronproppar väckta av hundar 05:40 eller av personal runt 8. När jag är på semester önskar jag vakna när jag är utvilad och inte gå omkring som en zombie i två veckor. Och i vanliga fall vill man inte lyssna på grannens toalettbesök.

 
2016-09-02

Inlägg av perkar131 Falkenberg, Sverige

Lugnt ,mycket gästvänligt!!

Det är bara att buga och tacka för en genomtrevlig vecka på denna pärla till hotel! Detta är ett hotel som passar par som vill ha lugn och ro. Ni som vill ha liv å rörelse omkring bör nog välja något annat. Syvota som stad har det mesta men är betydligt mindre än typ Parga som ligger närmare flygplatsen. Att hyra bil och prova på alla fina badstränder är att rekommendera.Vägarna är av godkänd standard

 
2015-08-10

Inlägg av krsa09sk Jönköping, Sverige

En riktig pärla som känns som hemma!

Om man är ute efter en avkopplande,rogivande semester är detta hotel ett utmärkt val. Trädgården och poolområdet är ombonat och har många ställen att sitta och läsa en bok på , på terassen i skuggan eller sköna solsängar på soldäcket. Fruktträden i trädgården är inte bara oerhört vackra utan används även till att göra dryck/marmelader till frukosten,supergott! familjen som driver hotellet finns tillgängliga dygnet runt och behandlar sina gäster som sin familj. Även om rummen har en enkel inredning är de alltid väldigt välstädat och snyggt! Lugn och ro, tiden står still här i denna lilla pärla!

 
2019-08-21

Inlägg av ady21 Athens

Nice Hotel but overpriced during high season

We stayed for 6 days in this hotel during August although its price was a little bit high due to high season. It is a small hotel with friendly staff and marvelous breakfast. The rooms are clean and the cleaning staff change towels and sheet every day. There is also a swimming pool which we did not use because we prefer beaches. Also there is a private parking offered. The yard of the hotel where the breakfast is served is the best place within the hotel.

 
2019-06-30

Inlägg av Marina K Tessaloniki, Grekland

Amazing!

The hotel is great. The bedrooms are very clean, they combine a simple, traditional style with modern appliances (e.g. fridge, shower, tv...). The place is very quiet, close to a supermarket and the village centre. Breakfast is full and delicious, the staff is very friendly and helpful. I totally recommend it to families and couples!