Kundomdömen om Sivota Retreat Beach Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 140 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Angneta,
Valbo

+
Atmosfär, vänlig personal och alla aktiviteter. Vacker plats!
-
Har inga.

Bekräftad gäst: 2019-09-20


10 av 10

Cecilia,
Nyköping

+
Allt man kunde göra, aktiviteter o maten
-
Borde ingå ett par flaskor vatten på rummet varje dag, men annars va allt tipp topp

Bekräftad gäst: 2019-09-16


10 av 10

,

+
Läget, maten, aktiviterna
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


8 av 10

Elisabet,
Stockholm

+
Stranden, aktiviteterna, seglingen
-
Vi fick info av grannar om aktiviteterna som segling etc. då detta resort är brittiskt bjuds man inte in till infomöte som apollogäst så vi missade mkt saker. Wifi katastrofalt.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


10 av 10

Leila,
Uppsala

+
Alla aktiviteter som ingick, personalen, läget och maten.
-
Er beskrivning behöver uppdateras. Det står att bara 2 aktiviteter ingick men det stämde inte. Allt utom privata lektioner och waterskii/wakeboarding ingick och man kunde göra hur mycket man ville. Sen kanske det borde förtydligas att det är en brittisk resort och att aktiviteterna är anpassade (tidsmässigt) för deras resenärer.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


9 av 10

,

+
Helheten och alla aktiviteter
-
Vegetariska maten nästan obefintlig

Bekräftad gäst: 2019-08-09


9 av 10

Charlotte,
Malmö

+
Alla tränings- och aktivitetsmöjligheter.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Jessica,
Stockholm

+
Utbudet av aktiviteter och den fina utsikten (läget)
-
En vuxenpool, karta över hotellet och snorkelställen

Bekräftad gäst: 2019-07-26


8 av 10

Karin,
Stockholm

+
Läget - fantastisk utsikt över havet. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Maten var över förväntan, mycket grönt, gott och fräscht. Filtrerat dricksvatten ingår till måltiderna och en del annat bra miljötänk finns. Bra med badvakt vid poolen hela tiden med fullt fokus på de badande.
-
Inget egentligt förbättringsförslag men bra att känna till att hotellet är en brittisk resort med 90% britter och all aktivitetspersonal och underhållning är brittisk. Jag saknade lite Grekland... Fitnessledaren var troligtvis helt ny och oerfaren, saknade taktkänsla, vilket var synd eftersom jag sett fram emot inspirerande träningsklasser.

Bekräftad gäst: 2019-07-12


10 av 10

Johnny,
Mysen

+
Alle aktivitetene man kunne vøre med på
-

Bekräftad gäst: 2019-07-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

719 omdömen
Utmärkt
 
505
Väldigt bra
 
160
Bra
 
40
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-14

Inlägg av 34evaf Stockholm, Sverige

Bra ’Apollo sports’ hotell

Åkte med Apollo till detta hotell, som ingår i Neilson kedjan - viket innebär att det är mest engelsmän på hotellet. Bra aktiviteter och jag kan verkligen rekommendera hotellet om man gillar vattensporter. Jag testade vindsurfing, kajak och SUP. Även bra yoga och pilates. Vi bodde i ett superior rum, dom ligger ’högst upp’ MÅNGA trappor. Inte barnvänligt och inte heller handikapp-anpassat. Väldiga nivåskillnader. Rummet var stort och bra, men sängarna får underkänt, obekväma och rangliga. Maten får 5+, saknade inget på buffén. Fantastisk omelett på beställning. Är en nöjd resenär och återkommer gärna till detta hotell.

 
2019-06-23

Inlägg av Fredrik B Sandared, Sverige

Lovely vacation

Mycket trevligt hotel med många aktiviteter såsom, kajak, tennis, cykling(MTB och Road), segling, waterski/vattenskidor mm och alla aktiviteter ingår i priset - fantastiskt!!! Waterski/vattenskidor får man göra två gånger gratis under veckan. Kan verkligen rekommenderas.

 
2019-09-30

Inlägg av Andrea D

First Neilson Holiday

Just returned from my first Neilson break which I hope will not be my last. Whole experience was amazing, food and accommodation excellent, variety of activities exceptional. Staff friendly and helpful. Traveling as a solo 50+ female was not daunting, was so easy to meet people and feel part of a welcome group. Views wonderful....but be prepared to complete your daily steps allowance by mid morning!!

 
2019-09-30

Inlägg av Dazp71 UK

Fantastic 14 day stay

Our second Neilson holiday and first to Sivota. We flew from Heathrow via BA so were not affected by Thomas Cook going bust, although we note that Neilson worked very hard to secure alternative flights for those who were - all credit to them. This Neilson resort has everything you'd expect from sailing to cycling and without exception all the staff, reps and coaches were all brilliant. Nothing bad to say whatsoever! Our room (308) was a little tired. Still clean but bathroom was quite small. Biggest gripe is the noisy aircon. If you're a light sleeper take ear plugs. Steps. Lots and lot of steps. And more steps. If you don't like steps - look elsewhere. If you are OK with working steps into your daily fitness routine - no worries! Food - very good. Lots of it. Transfer time - 1.5hrs via coach Nearby - Sivota town is a 10min walk (downhill) with lots of shops, bars and restaurants with a nice ambience alongside the marina. Very good for non-inclusive nights. Weather - very hot and sunny except for one day. No complaints again. Possibly too nice for sailing as mostly very light winds, but we're land-lubbers so didn't matter. Overall a brilliant two weeks and would have no problem in recommending this resort.

 
2019-09-26

Inlägg av livelifeHampshire Ringwood, Storbritannien

First and not our last.

This is our first Neilson holiday and it certainly won’t be our last. I can’t complain about anything. The staff are all outstanding, rooms comfortable, food plentiful, varied and tasty and the activities just fantastic. We have tried all sorts of new things this week and have found things we’ll continue to pursue (cycling and sailing) we have also met lots of friendly like minded people. I don’t want to go home next week and I can’t wait to book up our next Neilson adventure. Thank you to EVERYONE at The Retreat, Sivota.