1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sivota Retreat Beach Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anna,
Mölndal

+
Alla aktiviteter som ingick. Fantastisk utsikt. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Lena,
Ludvika

+
Toppenläge med kanonutsikt över havet. Alla aktiviteter Mycket god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

,

+
Läget!
-
Låt gäster ha tillgång till att plocka extra bestick. Låt gäster ha fri tillgång till vatten, bör inte kosta ngt att få påfyllt på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Agneta,
Stockholm

+
Maten och alla gratisaktiviteter.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


6 av 10

Michael,
Göteborg

+
-
Fler kaffemaskiner. ( famnas 1 st o där var det alltid lång kö )

Bekräftad gäst: 2018-09-10


9 av 10

,

+
Möjligheten att pröva så många olika aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

Elin,
Stockholm

+
* Personalen * Maten * Aktiviteterna
-
* Tider över när allt öppnar/stänger på hotellet. Jag fick tre olika svar om gymmets öppettider... * Senare transfer till flygplatsen på resmålet - vi satt tre timmar på en öde flygplats. * Tydlig info om vilka aktiviteter som måste förbokas. Och se till att bokningen inte måste ske lördagkväll när vi anländer måndag... Hotellet går att göra trevligare för oss som reser utan barn: * Skapa en sektion i restaurangen/borden för bara vuxna * Låta en av solbryggorna endast vara för vuxna

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

Anki,
Stockholm

+
Superfint hotell! Alla aktiviteter som ingick. Utrustning i bra skick, bra pass, lättillgängligt etc. Finaste läget! Orten Sivota var också väldigt mysig. Både hotell och ort överträffade våra förväntningar.
-
Andra lås till hotellrummen. Annat flygbolag (Small Planet Airline var uselt). Bra mat och dryck på hotellet men hade önskat en variation på viner på glas samt bättre kaffe i baren.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


8 av 10

Ditte,
Sandared

+
Personalen varf oerhört trevlig och tillmötesgående och det kändes genuint och familjärt, trots att det var en stor anläggning.
-
Maten var generellt sett jättebra, men eftersom detta är ett Apollo Sport hotell, och man därför kan förvänta sig att många (precis som vi) är intresserade av att äta sunt och träna mycket - så saknade jag t.ex. naturell yoghurt, färska bär samt annat än otäcka sockrade flingor till frukost. Hade man kompletterat med detta samt med ett riktigt grovt bröd med nötter och frön så hade frukosten fått full pott! I övrigt var maten jättebra! Träningspassen och gymet var dock UNDER ALL KRITIK för ett träningshotell. Passen genomfördes av instruktörer som inte riktigt visste vad de gjorde (även om de var jättetrevliga) och gymet var mindre än vårt gym hemma i källaren. Pluspoäng dock för att det fanns både ett SkiErg och en roddmaskin. Men gymet och passen, både mängden pass samt instruktörernas kunskaper måste definitivt förbättras. Cykelguiderna var däremot suveräna. Kunniga, trevliga och 100 % proffsiga.

Bekräftad gäst: 2018-07-02


8 av 10

,

+
Trevlig personal, fantastisk utsikt, ordning och reda, massa aktiviteter.
-
Mer än en kontakt på hotellrummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

683 omdömen
Utmärkt
 
480
Väldigt bra
 
151
Bra
 
38
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-11-07

Inlägg av NWNW666

Week's late-summer time in the sun.

Great location. Excellent facilities. Really enjoyed the time here. Very good Neilson holiday (again!). Swimming, snorkelling, kayaking, sailing, windsurfing all good although wind for sailing/windsurfing not as strong as it could have been. Food excellent. Staff excellent. Highly recommended.

 
2018-11-01

Inlägg av George_Malama Kalamata, Grekland

Just amazing!

Wonderful place and great people. The stuff is very kind and friendly. Andreas, the big boss is a person you have to meet. He is an excellent host and very knowledgeable of the area. The food is great, the rooms very clean and so many things to do! Just amazing! Thank you for the amazing hospitality!!

 
2018-10-30

Inlägg av SL26668 Reading, Storbritannien

The standard Neilson formula but frustrating for sporty pre-teens!

We're longstanding Neilson clients - we've lost count of the holidays we've had with them. But it seems they are increasingly clamping down on what older kids (10+) can get up to without their parents hovvering over them. We're currently in Sivota and a level 4 sailor isn't allowed to sail without a parent physically on the beach (isn't that what safety cover is for?) and 12 yr olds aren't allowed to play tennis without a parent on the court. Utterly absurd. We were with Neilson in Croatia over the summer, and those rules certainly weren't enforced there. If they are that scared of litigation then they should get us to sign a waiver, and get the instructors to assess the competence of the kids.....but they shouldn't impose blanket age-based rules which don't allow children to participate at the level of their abilities. Or those of us with sporty pre-teens will go elsewhere.

 
2018-10-23

Inlägg av WJHmum Horsham, Storbritannien

Didn't want to leave.

Arrived in the dark and woke up to a wonderful view. There's so much on offer here there's no danger of being bored. Our 10 year old enjoyed the kids club so much that we hardly saw him. There are a lot of steps to contend with as the resort is built on a hillside. Syvota town is just a 10 minute walk away with a range of reasonably priced restaurants. If cycling is your thing then be prepared for a lot of hills! Water sports accessed by walking a short distance through the water to a shingle/sand spit so take water shoes!

 
2018-10-21

Inlägg av Helen B

So much to do!

This is a fantastic holiday destination for anyone wishing to have an action packed week or two. It is a beautiful location with wonderful views across the bay. There are a LOT of steps so be prepared for aching legs if you've also participated in lots of activities. The equipment is in really good condition and plenty of it if you want to bike or play tennis outside the timetabled classes etc. The food is excellent but it's so easy to eat too much.