1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sivota Retreat Beach Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Karin,
Stockholm

+
Läget - fantastisk utsikt över havet. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Maten var över förväntan, mycket grönt, gott och fräscht. Filtrerat dricksvatten ingår till måltiderna och en del annat bra miljötänk finns. Bra med badvakt vid poolen hela tiden med fullt fokus på de badande.
-
Inget egentligt förbättringsförslag men bra att känna till att hotellet är en brittisk resort med 90% britter och all aktivitetspersonal och underhållning är brittisk. Jag saknade lite Grekland... Fitnessledaren var troligtvis helt ny och oerfaren, saknade taktkänsla, vilket var synd eftersom jag sett fram emot inspirerande träningsklasser.

Bekräftad gäst: 2019-07-12


9 av 10

Annika,
Lund

+
Alla aktiviteter att det ligger så vackert
-
Skicka städpersonalen på kurs, man knackar innan man kliver in på någons rum och städningen behöver inte påbörjas så tidigt som 8-9 tiden.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

,

+
Maten, saker att prova på, fint område, kul att träffa många engelsmän
-
Armband som visar att man bor på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-06-28


10 av 10

Helena,
Oxie

+
Att det var bra pris och att det ingick mycket saker att göra
-
Fräscha upp rummen , det vi hade var lite slitet, vi bodde i 216

Bekräftad gäst: 2019-06-22


9 av 10

Ulf,
Vänersborg

+
Trevlig personal och serviceminded
-
Inget att tillägga

Bekräftad gäst: 2019-06-21


8 av 10

,

+
Alla aktiviteter. . Förskpressad juice. Vacker belägenhet .
-
Lite mer variation på middagen. Lite nyttigare musli och nötter på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Pernille ,
Holte

+
Der var en super service og alle var meget imødekommende og gjorde deres bedste for at alle havde en dejlig ferie.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


7 av 10

Therese,
Stockholm

+
Jättefint område. Bra läge, god mat.
-
Tätare dörrar för att slippa alla kryp och insekter. Vi hade stor springa runt dörren.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


10 av 10

Anna,
Mölndal

+
Alla aktiviteter som ingick. Fantastisk utsikt. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Lena,
Ludvika

+
Toppenläge med kanonutsikt över havet. Alla aktiviteter Mycket god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

696 omdömen
Utmärkt
 
490
Väldigt bra
 
154
Bra
 
38
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-14

Inlägg av 34evaf Stockholm, Sverige

Bra ’Apollo sports’ hotell

Åkte med Apollo till detta hotell, som ingår i Neilson kedjan - viket innebär att det är mest engelsmän på hotellet. Bra aktiviteter och jag kan verkligen rekommendera hotellet om man gillar vattensporter. Jag testade vindsurfing, kajak och SUP. Även bra yoga och pilates. Vi bodde i ett superior rum, dom ligger ’högst upp’ MÅNGA trappor. Inte barnvänligt och inte heller handikapp-anpassat. Väldiga nivåskillnader. Rummet var stort och bra, men sängarna får underkänt, obekväma och rangliga. Maten får 5+, saknade inget på buffén. Fantastisk omelett på beställning. Är en nöjd resenär och återkommer gärna till detta hotell.

 
2019-06-23

Inlägg av Fredrik B Sandared, Sverige

Lovely vacation

Mycket trevligt hotel med många aktiviteter såsom, kajak, tennis, cykling(MTB och Road), segling, waterski/vattenskidor mm och alla aktiviteter ingår i priset - fantastiskt!!! Waterski/vattenskidor får man göra två gånger gratis under veckan. Kan verkligen rekommenderas.

 
2019-07-16

Inlägg av Wander539089 Dundee, Storbritannien

Beautiful resort with great staff

Just got back from 2 weeks in the lovely Retreat Beach club in Sivota. We all had a great time the location is stunning. The facilities are great the road bikes are all well maintained and high spec with some great routes and helpful bike staff. Our 7 year old boy had an absolute blast in the Surfbusters with the great nannies Stacey and Sophie. We got a Hotel family room that describes itself as having 2 bathrooms, it actually had 2 bedrooms too and was great for a family of 3. All the staff were very helpful. Looking forward to next year already.

 
2019-07-15

Inlägg av RoseVichu Wokingham, Storbritannien

One of our best holidays ever!

We had a fantastic time at the retreat. The journey was great, transfer was excellent, everything went smoothly. Got to the resort, staffs were very friendly. Our room was amazing, right on top of the resort, great view, but you have to be able to walk a trip to get to the beach and areas (good exercise I must say). Meals time could be a little chaotic during rush hour. However there were plenty of tables, everyone was served and there’re enough selections for all 😃 Plenty of activities to do, we spent most of our time doing Watersport. The instructors were very friendly, professional and welcoming. Special thanks to Yoyo, Rachel and Jake 😉 We did a lot of kayaking, Dinghy sailing and SUP. The organised kayak and SUP trips are worth doing as they take you out to other nearby islands. Weather was great while we were there: high at 32, low at 19. Enough wind for sailing but might not be enough for advance sailors. We also went on Friday excursion boat trip around Paxo island. It’s really worth a day trip. We visited Lakka and Gaios, went to 2 caves and had a chance to swim and snorkel. The local town Sivota is a lovely little village, we walked down there most evening and had dinner there on non-inclusive nights; Parasole serves good pizze and Steak House is great too generous size meal and great customer care. It’s roughly 12mins walk down hill to town. Resort also organise water taxi €5 return trip on non inclusive nights, which is a great way to travel down to Sivota too. Sunset in Sivota is amazing We really enjoyed our holiday and would definitely return again in the near future 😊

 
2019-07-02

Inlägg av MrsKeogh Dublin, Ireland

Best family holiday ever!

My family, 2 adults and 3 kids - boy aged 12 and twins of 10, had the best week last week in Sivota. We all fit what we wanted. Great food beautiful scenery fabulous choice of activities, and some relaxation. The staff we so friendly helpful, and positive. I was very impressed with the safety standards with the children also, as my three are very enthusiastic with water sports! My husband loved the cycling and paddle boarding, I loved the aqua aerobics and relaxing reading books while all the fa,inky were in safe hands and loved the variety of activities. We will definitely go back!