1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sivota Diamond

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anders ,
Stockholm

+
Lugnt
-
Mindre svart mögel i duschen

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Malin,
Sundsvall

+
Utsikten!!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Sussi,
Helsingborg

+
Rummen är stora, fina och bekväma med skön säng och mycket förvaring. Gullig personal, speciellt i reception och bar. Har en taxiservice som man kan nyttja för en bra peng och vänligt bemötande.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

Pia,
Rönnäng

+
Rent och bra sängar
-
Transport till stranden. Vid ankomst fanns ingen personal från hotellet på plats vid bussen, utan man fick själv transportera bagaget uppför en jättebrant backe.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Annelie,
Gotlands Tofta

+
Väldigt serviceminded och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


9 av 10

,

+
Jättegod mat och mycket varierad under hela veckan
-
En del i servicen behöver anstränga sig lite mer med att vara lite glada och hälsa när man kommer in i matsalen. Måste känna sig välkommen. De fria solstolarna vid stranden var i verkligheten stolar inne i en trädgård som var mörk och murrig. Vi betalade istället för att få vara på stranden. Behöver ses över

Bekräftad gäst: 2018-09-03


10 av 10

Magnus,
Stockholm

+
Otroligt bra mat på hotellets Restaurang, långt över vad vi hade förväntat oss. Fick maten i stan att kännas tråkig så åt stort sett bara där. Riktigt fina och fräscha rum och badrum.
-
Hotellets "egna" solstolar hade väldigt tråkig placering på den strand dom låg vid. Då hotellet inte ligger vid vattnet kanske det är svårt att göra bättre, men hade hellre betalat för att få bättre plats, vilket vi sedan gjorde också.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


8 av 10

Elin ,
Göteborg

+
Utsikten
-
Vi trodde hotellet skulle vara mer barnvänligt med ”barnpool” och ett område med barnleksaker. Det är supersvårt att ta sig runt med barnvagn. Trappor överallt inklusive i rummet så barnet klättrar och slår sig.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


9 av 10

Mette,
København

+
Beliggenheden, maden
-
Skiltning/overholdelse af regler ved poolen (hvornår de lukkede og hvilken der var børnepoolen). Oftere rengøring på toilettet ved poolen. Vedligeholdelse af fitnessmaskinerne.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


10 av 10

Joanna,
Malmö

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2018-08-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

299 omdömen
Utmärkt
 
152
Väldigt bra
 
78
Bra
 
35
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-06-14

Inlägg av 836bob Sundsvall, Sverige

Mr Bergman

Fantastiskt hotell med suverän utsikt bra pmat. Rena och välstädade rum samt rena pooler! Personalen väldigt trevliga plus till Resturangchefen som hövligt hjälpte oss till bra bord varje dag! Läget gör att man går branta backar upp till hotellet så inget att rekommendera för rörelsehindrade! Minus för alldeles för dyra priser i spa! Men på det hela taget så kommer vi gärna igen!

 
2015-09-14

Inlägg av CWU_11 Göteborg, Sverige

Sivota

Hotell mycket högt beläget, med helt underbar utsikt över havet. Men bor du längst ner som också är väldigt högt, har du 95 trappsteg att gå upp för att komma till receptionen och matsalen, ingen hiss. Hotellet är absolut inte femstjärnigt. Utan skulle snarare säga fyra plus, när det gäller själva rummen och lokalerna. Mycket hård säng, vi fick be om extra madrass. Dålig variation i frukosten, inga färska frukter mer än dom som låg i en korg bredvid. Åt buffé en kväll på hotellet, grekisk buffé, den var smaklös, så det blev inga mer besök i hotellets restaurang. dåligt utbud av öl, endast fyra-fem sorter. Dom allra flesta av personalen var hjälpsamma och trevliga. Men tyvärr fanns det en receptionist, som vi uppfattade som, arrogant och nonchalant, nästan otrevlig. Tyvärr drar detta ned betyget. Dålig belysning i rummet, och badrummet riktigt mörkt, där kunde man inte stå och göra sig ordning, så mörkt var det. Unga och äldre har olika behov av ljus, detta var någon slags "mysbelysning". Obs, hotellet har ingen strand. Antingen får du gå eller ta bil om du vill till stranden. Mycket stora nivåskillnader mellan hotellet och själva centrum, hamnen.

 
2012-07-17

Inlägg av Kontakten Stockholm, Sverige

Överlag mycket bra

Vi besökte Sivota Diamond under andra veckan i juli. Hotellet ligger oerhört vackert längst upp i staden med en strålande vacker utsikt och två härliga pooler med tillhörande solstolar och parasoll. Under tiden vi var där var det inte mycket folk vid poolerna så om man föredrar att ligga där så är det inga problem att få plats. Endast en kort promenad nerför en relativt brant backe skiljer hotellet från hamnen i Sivota där de flesta restauranger och övrigt ligger. Standarden på hotellet var mycket bra och motsvarade mer än väl våra förväntningar på hur det skulle se ut, till och med överträffade avseende fräschör på rummen exempelvis. Bilderna som finns tillgängliga på hotellet stämmer väl överens med verkligheten! Det finns dock aspekter som drar ner betyget till en 4:a, och det är främst servicen. Att på ett 5-stjärnigt hotell ha 1-3 personer i den totala personalstyrkan som talar tillräckligt bra engelska för att kunna beställa ordentligt av eller ställa frågor om omgivningen är för dåligt. Vid beställning av mat kan det ta lång tid innan det kommer fram till bordet, trots att restaurang/bar är i stort sett tom. Dock ska tilläggas att vissa servitriser gjorde sitt bästa för att kompensera för långsam service och är man väl inställd på att det tar lite längre tid än normalt så fungerar det bra. Däremot ska man inte behöva vänta på lite varmt vatten till teet vid frukosten tills frukosten i stort sett är färdigäten. Maten överlag som vi åt på hotellet (endast två kvällar) håller inte heller 5-stjärnig klass, att äta nere i byn rekommenderas istället även om miljön på hotellet är avsevärt trevligare. Sivota ligger lite off så det finns inte alltför mycket utflyktsmål runt hörnet om man inte spenderar en längre tid i taxi/bil. Detta kanske är felaktigt men det var som sagt svårt att kommunicera ordentligt med personalen kring denna typ av information. Överlag hade vi en mycket trevlig vecka på Sivota Diamond och kan rekommendera hotellet, speciellt till grekisktalande personer!

 
2010-07-08

Inlägg av tjorven77 Västerås

Fantastiskt, underbart och vilken service!

Bästa tänkbara service och tillmötesgående personal med hög serviceanda Rena, snygga och luftkonditionerade rum Alla tänkbara bekvämligheter man kan önska sig. Ligger högst upp i byn med en fantastisk utsikt över havet. Dock är förbindelser till andra städer så som t.ex Parga bristfälliga. Taxi är det som rekommenderas och kostar 350 kr enkel väg.

 
2019-02-13

Inlägg av Anne H Falkirk, Storbritannien

Amazing holiday destination

What more can you ask for stunning location breathtaking views with a huge range of sports in offer sailing waterskiing mountain and road bike cycling tennis windsurfing kayaking yoga to name just a few. The food is fabulous and plentiful loads of variations on offer and the little town of Sivota just a short walk away.