Kundomdömen om Mikros Paradisos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 221 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
unknown
 
9,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
unknown
 
8,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
unknown
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gunnel,
Strängnäs

+
Trevlig miljö samt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


10 av 10

Josefin ,

+
Väldigt fint och mysigt hotell och omgivningar. Bra läge precis vid havet och ändå nära in till Sivota. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


5 av 10

Jenny,
Genarp

+
Fina omgivningar.
-
Vi hade mögel på rummet. Toadörren gick ej att stänga, satt fast i golvet. Toaletten droppade hela veckan, åtgärdades ej trots vi sa till. Vi fick vattenläcka i badrummet. Krävdes 2 tillsägelser innan de lagade. Myror på rummet o till och med i sängen. Halva (lilla) polen ej i bruk. Maten på kvällen var alltid slut och en kväll fick vi ta taxi ner till stan och själv bekosta vår kvällsmat.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


10 av 10

Jessica,
Eskilstuna

+
Det bästa hotellet av alla vi varit på i Grekland. Så härlig miljö, rent och fint, supergod mat och frukost. De hade också bäddmadrasser och det är man inte bortskämd med i Grekland!
-
Vi pratade med ägaren om att de skulle ha de vanligaste produkterna till försäljning, som 6-p vatten, läsk och snacks. Det är lite långt att gå in till Sivota och de två gånger vi behövde handla tog vi taxi och det kan ju lägga lite sordi på det hela. Nu var vi förberedda på att det inte fanns någon affär i närheten ändå, men det är det minus vi kan komma på.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


8 av 10

Eber,
Varberg

+
Service o standard. Trevligt med den grekiska aftonen
-
Mer variation på frukost småvarma saknades

Bekräftad gäst: 2019-09-02


10 av 10

Ulrika,
Enköping

+
Fantastiskt läge, lungt och härligt att sitta ute och äta den goda maten
-
En barn anpassad rätt till middagen, erbjuda all inclusive

Bekräftad gäst: 2019-09-02


10 av 10

Amanda,
Härnösand

+
Lugn o ro. Gästfrihet och den väna atmosfären från all personal. Middagsmaten kan inte få ett högre betyg !
-
Inget att tillägga. Kanske att det borde förbjudas att paxa solstolar...

Bekräftad gäst: 2019-08-30


9 av 10

Anders,
Märsta

+
Maten och rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

,

+
Att det ligger precis vid havet med egen badplats och solstolar. Mycket trevlig personal!
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-08-23


10 av 10

Lisa,
Hultsfred

+
Rent och fräscht överallt. Fina rum, sköna sängar och bra wi-fi. Perfekt hotell för par, eller familj med äldre barn
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

66 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
20
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-08-31

Inlägg av 903amandan Harnosand, Sweden

Greklands bästa

Fantastiskt fint och välkomnande hotell. Levererar från start till mål. Området är fantastiskt välskött och personalen gör alltid det lilla extra. Vårt rum var nyrenoverat och interiören smakfull och genomtänkt/designad. Uppskattad terass i riktning mot trädgården. Ingen trafik som stör. För oss (vuxna) är det enkelt med badstegen rakt ner i havet (passar inte små barn som istället nyttjar poolen eller grannstrand). Service med badhandduk och vatten mot betalning. Praktiskt då det är 20 min att gå till sivota centrum/hamn. Maten håller samma klass som vilken bättre restaurang som helst. Vällagat och otroligt gott! Buffén gör att man får chansen att smaka många grekiska specialiteter. Frukosten även den överträffar förväntningarna. För resenären som söker lugn och ro är detta en fullträff. We would like to devote a special/targeted THANK YOU to Anna for being the best hostess at all times! We’ll see you again:) sisters Malin & Amanda Näslund (room no 25).

 
2019-07-23

Inlägg av Anna Carina M Korfu, Grekland

Underbart hotell!

Mycket trevlig personal som gjorde allt för att serva och stå till tjänst. Ordnade rum för sällskapet intill varann enligt önskemål då vi reste med småbarn. Löste uppkomna situationer (ett försvunnet bagage på transferbussen, utebliven taxi inför utflykt ) snabbt och lätt. Maten var överraskande god, frukosten varierad och då personalen första dagen förstod att vi hade en vegetarian i sällskapet ökade utbudet av vegetariska rätter redan nästa kväll. Den grekiska aftonen som anordnades en kväll i veckan var jättetrevlig, extra god mat i form av grill-buffé och det kändes som hela personalen bjudit in oss till fest och deltog själva för att skapa en familjär stämning som man lyckades med.Hela hotellområdet var propert och välstädat, fräscha moderna rum med sköna sängar. 6 liter vatten stod utanför varje rum när vi kom; ville man ha det debiterades 5 € extra på räkningen, om inte lät man det bara stå kvar. Vid transferbussens ankomst stod en liten pickup på plats som fixade ner bagaget till hotellet och när vi kom dit stod värdinnan Anna personligen och hälsade oss välkomna. Hela området genomsyrades av god stämning, alltifrån städpersonal till bartendrar och frukostvärdinnor var trevliga och tillmötesgående och eftersom hotellet är ”lagom stort” var det familjärt och gemytligt. Trädgården är välskött, poolen likaså och utsikten mot havet underbar. Syvota var en trevlig bekantskap med en fantastisk solnedgång.

 
2019-05-21

Inlägg av Leif O Kalmar län, Sverige

Genuin trivsel på detta hotell

Vi reste som ett par i Maj -19. Vid incheckningen fick vi ett rum på andra våningen, i en helt nybyggd del av hotellet. Vi var troligen bland de absolut första i rummet. Rummet hade en mycket bra standard, med bekväm dubbelsäng, gratis aircondition, det hade också en liten pentrydel med diskho, vattenkokare och diverse bestick och tallrikar o.s.v. Det fanns kylskåp. Fönster av treglastyp, med insektsnät utanför vilket gjorde det möjligt att vädra utan risk att få in mygg. Hotellet bjuder i övrigt på en fantastiskt fin service enligt vår uppfattning. Personalen är alltid villiga att hjälpa dig tillrätta. Trevligt poolområde med poolbar, och bra med solstolar som är utan kostnad att använda.Vi hade halvpension under vår vistelse, och frukosten hade det mesta vi ville ha. Färskt bröd av varierande typ, olika pålägg, ost, skinka, gurka, tomat. Det fanns omelett, och någon form av stekt bröd doppat i ägg. Naturligtvis fanns det grekisk youghurt och honung, juice, kaffe, kokt ägg o.s.v. Kvällsmaten inleddes med en soppa som varje kväll var olik den föregående, fantastiskt god soppa för det mesta. Det fanns sedan en buffe med olika grönsaker, sallader och grekiska rätter. vi var alltid nöjda när vi gick från bordet. Vill man bada i havet, så ligger det en strand en liten bit ifrån hotellet, kanske 3 -4 minuters gångväg bort. Vi kommer troligen att återkomma redan i år till samma hotell. Rekommenderas varmt!

 
2018-08-27

Inlägg av 503_san Bromma, Sverige

Paradiset i utkanten av Syvota

Välkskött hotell med perfekt läge intill havet. Hotellet har en egen badbrygga och 50 meter från hotellet ligger den stora stranden Mega Ammos. Vi var två barnfamiljer som bodde i den nyrenoverade deluxrummen. Fint inredda med sköna sängar. AC:n fungerade perfekt. Kylskåp och tv. Städning 7 dagar i veckan. Vi bodde i rum 5-7, marknivå. Rekommenderas. Frukost och middagsbuffe ingick. Mycket god och vällagad mat. Vi åt middag ett par kvällar på hotellet men gick oftast ner till stranden och åt på närliggande restauranger eller så tog vi en taxi intill Syvota. Taxi kostar 5 Euro enkel väl. Finns tyvärr ingen supermarket i närheten av hotellet. Vi tog taxi och gjorde ett par större inköp under vistelsen. Stor och fin pool. Många solstolar och parasoller utspridda på den blomstrande och lummiga trädgården. Poolbar som serverar det mesta, även god italiensk glass. Personalen var mycket hjälpsam. Fanns inget som inte gick att lösa. Vid avresedagen fanns dusch och toalett att nyttja. Likaså bagageförvaring. Hotellet ligger nära flera stränder. Rekommenderas varmt.

 
2018-07-19

Inlägg av 822annikal

Lugnt och vackert

Hotellet ligger ca 2 km utanför Sivota nära stranden . Rummen är praktiska och bra. Vi fick ett stort rum på bottenvåningen med bra uteterrass. Frukosten var ok. Vi hade halpension och middagarna var goda med bra grönsaksbuffé och god soppa utöver varmrätterna. Fint poolområde och många solstolar. Badtrappa ner i havet från klipporna var underbart och vattnet så klart och fint. Personalen var så trevlig. Vi åker gärna dit igen!