1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mikros Paradisos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Pia,
Svenljunga

+
Underbart hotellområde! Sköna sängar
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Ann,
Kristianstad

+
Trevlig personal rent fint 100% läge vacker omgivning God mat
-
Kanske ett litet bord och några stolar på hotell rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Kristoffer,
Ystad

+
Trevliga och lugna atmosfären. God mat och närhet till stad, strand och restauranger.
-
Bättre utbud på frukosten

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Peter,
Lund

+
Personalen, miljön och läget.
-
Saknade möjlighet att köpa vatten på flaska på hotellet till självkostnadspris. Vi blev besvikna när vi inte fick våra utlovade frukostpaket inför hemresan.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


9 av 10

Lukas,
Kisa

+
Inte så stort, väldigt fint, sköna solstolar, bra mat.
-
Dåligt Wi-Fi och vore bra om det stod mer info på rummet när maten serveras och andra viktiga tider. Konstig placering av duschen. En meny för vad som serveras på kvällen hade vart trevligt.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


10 av 10

Johan,
Växjö

+
Läget. Lugnt och skönt. Fint. Trevlig personal. Bra pool.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-16


10 av 10

Linda,
Stockholm

+
Läget som var fantastiskt och maten var toppen. Lugnt och stillsamt. Bra poolområde och fin brygga ner till havet. Nära till stranden. Hjälpsam och trevlig personal. Jättefint och fräscht hotellrum och bra Wifi på rummet.
-
Liten kiosk eller affär med försäljning av tex vatten och snorkel eftersom det är en ganska bra bit in till byn och jobbigt att gå i värmen. Eller mer samarbete med lilla tåget som går fram och ta tillbaka till byn. Tåget skulle tex kunna gå oftare och stanna vid oftare. Eller att det finns en tidtabell på hotellet när tåget kommer förbi. Lite mer tillgänglig information tex i receptionen om mattider, ev taxi mm. Lite mer färsk frukt på frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-07-02


10 av 10

Susanna ,
Uppsala

+
Det lugna läget, utsikten och bryggan. Gratis solstolar vid stranden. God mat!
-
Lås på toaletten vid receptionen. Mer färsk frukt till frukost.

Bekräftad gäst: 2018-06-18


10 av 10

,

+
Lugnet, att det är så vackert. God buffé. Klippstrand och strand.
-
Mini supermarket I närheten. Möjlighet att hyra cykel eller annat enklare/snabbare sätt att ta sig till byn.

Bekräftad gäst: 2018-06-18


9 av 10

Björn,
Vårgårda

+
Lugnt och trevligt.
-
Vattenkokare eller kaffebryggare på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-06-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

57 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
18
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-08-27

Inlägg av 503_san Bromma, Sverige

Paradiset i utkanten av Syvota

Välkskött hotell med perfekt läge intill havet. Hotellet har en egen badbrygga och 50 meter från hotellet ligger den stora stranden Mega Ammos. Vi var två barnfamiljer som bodde i den nyrenoverade deluxrummen. Fint inredda med sköna sängar. AC:n fungerade perfekt. Kylskåp och tv. Städning 7 dagar i veckan. Vi bodde i rum 5-7, marknivå. Rekommenderas. Frukost och middagsbuffe ingick. Mycket god och vällagad mat. Vi åt middag ett par kvällar på hotellet men gick oftast ner till stranden och åt på närliggande restauranger eller så tog vi en taxi intill Syvota. Taxi kostar 5 Euro enkel väl. Finns tyvärr ingen supermarket i närheten av hotellet. Vi tog taxi och gjorde ett par större inköp under vistelsen. Stor och fin pool. Många solstolar och parasoller utspridda på den blomstrande och lummiga trädgården. Poolbar som serverar det mesta, även god italiensk glass. Personalen var mycket hjälpsam. Fanns inget som inte gick att lösa. Vid avresedagen fanns dusch och toalett att nyttja. Likaså bagageförvaring. Hotellet ligger nära flera stränder. Rekommenderas varmt.

 
2018-07-19

Inlägg av 822annikal

Lugnt och vackert

Hotellet ligger ca 2 km utanför Sivota nära stranden . Rummen är praktiska och bra. Vi fick ett stort rum på bottenvåningen med bra uteterrass. Frukosten var ok. Vi hade halpension och middagarna var goda med bra grönsaksbuffé och god soppa utöver varmrätterna. Fint poolområde och många solstolar. Badtrappa ner i havet från klipporna var underbart och vattnet så klart och fint. Personalen var så trevlig. Vi åker gärna dit igen!

 
2018-09-18

Inlägg av David E Crowborough, United Kingdom

Well named - heaven on earth

I always have a doubt whether it is good to go back to somewhere that I have visited before in case, second time around does not live up to the memories of the first visit. However, here was as good as I remember if not better, if that was possible. The location is to die for (unless you like loads of noise, partying and night clubs) situated as it is within a stone's throw of a fabulous beach (Mega Ammos) and with it's own entry down some steps straight into the sea. And, if you don't like sea water the hotel's pool is also super albeit rather small but set in lovely gardens. The hotel staff are engaging, delightful and always happy to go out of their way to please (I have to mention Dimitri and Lola, two of the nicest people I have ever met). I was also surprised that, even though it has been a couple of years since the last visit we were remembered and all for the right reasons I have to add! The home cooked food is delicious and the buffet especially fantastic in quality and choice (I had the best ever moussaka here). This hotel is aptly named and I have already made enquiries about a return visit next year.

 
2018-08-27

Inlägg av Gillian S

Beautiful place to stay

We stayed in the self catering accommodation on a bed and breakfast basis. It was well equipped and beautifully clean. The children had a pull out sofa bed that was comfortable and still left plenty of room. We had two balconies that overlooked the well kept grounds with a view of the mountains around. The air conditioning worked really well too. The hotel was well maintained, had lovely helpful staff and a good restaurant that served food all day. The pool was lovely and big and nice and clean. There is a jetty with access to the sea and two minutes walk away is a great beach. The only downside is that Sivota itself is a mile or so away but is walkable and there are lots of taxis to bring you back. Also, there is no shop nearby so anything you need you have to buy in Sivota. It's really popular with Danish and German families and not many British people go there. I really recommend this hotel for families. It's friendly, beautifully kept and so clean. I cannot believe it only has three stars as it deserves much more.

 
2018-07-21

Inlägg av Havsgaard Viborg

Huge disappointment 🙁

We arrived at this hotel yesterday, july 20th, and we have been looking forward to this holiday the past many months. To our horror, the hotel have made double bookings and then tried to place us in a very old appartment, opposite the street to the hotel. Wires hanging out the wall, television was placed on top of refrigiator, no curtains, very old and worn, placed in a dusty garden far away from the hotel, old furniture, aircon placed in the kitchen hardly enough for cold air to reach the bedroom. Everything is wrong about room 45, and now we have decided to move hotel, as there was no help at all or other available rooms. We are extremely disappointed to have our holiday start like this, and the though of having to stay in that old shed for another night is devastating. This is the worst start ever of our holiday and I blame it all on the hotel and we deffinetly will never return.