1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mikros Paradisos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
-
Frukt till frukost

Bekräftad gäst: 2019-07-01


10 av 10

Cathrine,
Limhamn

+
Fantastisk trädgård, lugnt område. God service, många solsängar och parasoller. Genuin, vällagad och god mat.
-
Lite info på rummet om t ex vilka tider måltiderna serverades samt utcheckningstid. Hade även varit bra om man där fick info om möjlighet till hyra av poolhandduk och kostnad för detta.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


10 av 10

Marie,
Södermalm

+
Läget, personalen, hotellområdena.
-
Visa inte bilder på hemsidan tagna på de lägenhetshus som ni inte har tillgång till. Tråkigt när man tror att man ska få bo i ett sådant rum ni visar på hemsidan och sedan visar det dig dom sagt att ni inte ens har dessa rum till förfogande.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


8 av 10

Malin,
Uppsala

+
Mycket trevlig personal och fin miljö.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-28


8 av 10

Clas,
Stockholm

+
Läget och miljö
-
Wi-Fi på rummet. fler krokar till handdukarna Mjukare handdukar. Färsk frukt till måltiderna. Gärna ägg till frukost.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


9 av 10

Fredrik,
Saltsjöbaden

+
Lugnt och fint läge
-
Bättre tryck i duschen. Dörren till uteterassen gick ej att låsa TV´n funkade inte i ett av våra två rum Lösa kablar lite här och var i rummen Stegen till badet/havet var lös Med några enkla justeringar kan man lyfta helhetsintrycket ytterligare

Bekräftad gäst: 2019-06-24


9 av 10

Anneli,
Rönninge

+
Sköna sängar och bra AC på rummet. Trevlig personal Fin omgivning Gratis hemkörning från ett supermarket
-
Mer variation vid frukost, färsk frukt vore trevligt. Vore trevligt med kanske livemusik någon kväll eller likn. då det var väldigt dött efter 21.00 på kvällen. Ni bör ändra på hemsidan att det är 2,5 km till Sivota och inte 1,5 km. Förtydliga att deluxerummen har olika storlekar. Vi hade bokat 3 deluxerum i vårt sällskap och det var bara ett som stämde med beskrivningen från hemsidan. De andra två rummen var betydligt mindre och saknade vardagsrum.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


7 av 10

Kerstin ,
Malmö

+
Det låg helt undertbart. På utsidan och omgivningarna var det så vackert.
-
Under vår vecka bodde vi första natten i en lägenhet för rummet var inte klart, och denna lägenhet hade man inte renoverat klart. För det stack ut sladdar från hål i väggar tom i badrummet. Rummet vi fick dagen efter luktade mugg och där var också sladdar som stack ut från badrums väggarna. Det är inte slut där sen fick vi översvämning i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


8 av 10

Ul,
Malmö

+
Fantastisk utsikt över havet, nära till stranden och bra pool-område. Trevlig personal.
-
Fixa duscharna. Det kändes som att åka tillbaks i tiden med en dusch som knappt orkade strila vatten. Pendlingen mellan vrålhett och iskyla på vattnet var som i gamla tider, trodde faktiskt de var borta för längesedan. Men tydligen inte....

Bekräftad gäst: 2019-06-22


9 av 10

Anette,
Sigtuna

+
-
Det fanns ingen internet på rummet och det talades om detta överallt i bland gästerna.

Bekräftad gäst: 2019-06-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

61 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
19
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-05-21

Inlägg av Leif O Kalmar län, Sverige

Genuin trivsel på detta hotell

Vi reste som ett par i Maj -19. Vid incheckningen fick vi ett rum på andra våningen, i en helt nybyggd del av hotellet. Vi var troligen bland de absolut första i rummet. Rummet hade en mycket bra standard, med bekväm dubbelsäng, gratis aircondition, det hade också en liten pentrydel med diskho, vattenkokare och diverse bestick och tallrikar o.s.v. Det fanns kylskåp. Fönster av treglastyp, med insektsnät utanför vilket gjorde det möjligt att vädra utan risk att få in mygg. Hotellet bjuder i övrigt på en fantastiskt fin service enligt vår uppfattning. Personalen är alltid villiga att hjälpa dig tillrätta. Trevligt poolområde med poolbar, och bra med solstolar som är utan kostnad att använda.Vi hade halvpension under vår vistelse, och frukosten hade det mesta vi ville ha. Färskt bröd av varierande typ, olika pålägg, ost, skinka, gurka, tomat. Det fanns omelett, och någon form av stekt bröd doppat i ägg. Naturligtvis fanns det grekisk youghurt och honung, juice, kaffe, kokt ägg o.s.v. Kvällsmaten inleddes med en soppa som varje kväll var olik den föregående, fantastiskt god soppa för det mesta. Det fanns sedan en buffe med olika grönsaker, sallader och grekiska rätter. vi var alltid nöjda när vi gick från bordet. Vill man bada i havet, så ligger det en strand en liten bit ifrån hotellet, kanske 3 -4 minuters gångväg bort. Vi kommer troligen att återkomma redan i år till samma hotell. Rekommenderas varmt!

 
2018-08-27

Inlägg av 503_san Bromma, Sverige

Paradiset i utkanten av Syvota

Välkskött hotell med perfekt läge intill havet. Hotellet har en egen badbrygga och 50 meter från hotellet ligger den stora stranden Mega Ammos. Vi var två barnfamiljer som bodde i den nyrenoverade deluxrummen. Fint inredda med sköna sängar. AC:n fungerade perfekt. Kylskåp och tv. Städning 7 dagar i veckan. Vi bodde i rum 5-7, marknivå. Rekommenderas. Frukost och middagsbuffe ingick. Mycket god och vällagad mat. Vi åt middag ett par kvällar på hotellet men gick oftast ner till stranden och åt på närliggande restauranger eller så tog vi en taxi intill Syvota. Taxi kostar 5 Euro enkel väl. Finns tyvärr ingen supermarket i närheten av hotellet. Vi tog taxi och gjorde ett par större inköp under vistelsen. Stor och fin pool. Många solstolar och parasoller utspridda på den blomstrande och lummiga trädgården. Poolbar som serverar det mesta, även god italiensk glass. Personalen var mycket hjälpsam. Fanns inget som inte gick att lösa. Vid avresedagen fanns dusch och toalett att nyttja. Likaså bagageförvaring. Hotellet ligger nära flera stränder. Rekommenderas varmt.

 
2018-07-19

Inlägg av 822annikal

Lugnt och vackert

Hotellet ligger ca 2 km utanför Sivota nära stranden . Rummen är praktiska och bra. Vi fick ett stort rum på bottenvåningen med bra uteterrass. Frukosten var ok. Vi hade halpension och middagarna var goda med bra grönsaksbuffé och god soppa utöver varmrätterna. Fint poolområde och många solstolar. Badtrappa ner i havet från klipporna var underbart och vattnet så klart och fint. Personalen var så trevlig. Vi åker gärna dit igen!

 
2019-06-22

Inlägg av torbenrasmussen12

Fantastic beautyful place to be if you want to do....... nothing.....

You are in the middle of nowhere.... 2 km to the nearest shop. Very poor Wi-FI... Wunderful...!!.Authentic Greek food nice and helpful staff. No noice, no music at the pool, no intertainment at night ( except wednesday, where we had a great BBQ night). All quitly.... It`s fantastic surroundings like a postcard and the water is clean and crystal clear. No plastic or paper on the beach. We will definitely come back next year

 
2018-09-18

Inlägg av David E Crowborough, United Kingdom

Well named - heaven on earth

I always have a doubt whether it is good to go back to somewhere that I have visited before in case, second time around does not live up to the memories of the first visit. However, here was as good as I remember if not better, if that was possible. The location is to die for (unless you like loads of noise, partying and night clubs) situated as it is within a stone's throw of a fabulous beach (Mega Ammos) and with it's own entry down some steps straight into the sea. And, if you don't like sea water the hotel's pool is also super albeit rather small but set in lovely gardens. The hotel staff are engaging, delightful and always happy to go out of their way to please (I have to mention Dimitri and Lola, two of the nicest people I have ever met). I was also surprised that, even though it has been a couple of years since the last visit we were remembered and all for the right reasons I have to add! The home cooked food is delicious and the buffet especially fantastic in quality and choice (I had the best ever moussaka here). This hotel is aptly named and I have already made enquiries about a return visit next year.