Kundomdömen om Mega Ammos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 303 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marie,
Borås

+
Mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Erika,
Stockholm

+
Riktgt bra mat grekisk mat. Servicen var 5 stjärnor, fantastisk personal. Några mins promenad till en jätte fin strand. Fina cykel och promenadvägar runt hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


10 av 10

Anette,
Täby

+
Trevlig personal och god mat
-
Mer information i katalogen från Apollo, t ex att det gick att nyttja olika träningspass hos grannhotellet

Bekräftad gäst: 2019-09-06


10 av 10

Patrik,
Trollhättan

+
Lugnt o skönt.
-
Inget.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


10 av 10

Tore,
RYDAHOLM

+
Det låg ganska nära stranden i naturskön omgivning.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-02


10 av 10

Karin,
Malmö

+
Mysigt, nära stranden, lugnt, gullig personal. Vi åker dit för att verkligen kunna koppla av och det kan vi!!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


9 av 10

Karin,
Uppsala

+
Närheten till stranden.
-
Första natten låg min son i en extra säng som var i metall och en tredelad madrass. Det gick inte att sova i den, allt kändes rakt igenom, vi sov(dåligt) alla tre i den stora sängen.Nästa dag pratade jag med personalen och utan något som helst problem bytte dom ut sängen till en med ribbotten och tjock madrass.

Bekräftad gäst: 2019-08-23


9 av 10

Anette,
Borlänge

+
Super trevlig personal som ger svar på alla frågor. I baren kan man ta en drink och få rese tips av Darco. Maten var jätte god och det fanns något för alla. Rummen var fina och sängarna sköna.
-
Rummen bör ha en vattenkokare, kaffe och te. samt vatten på flaska. Ett minimarket på området

Bekräftad gäst: 2019-08-23


10 av 10

Silvia,
Tygelsjö

+
Mysigt hotell som ligger fantastisk fint och nära till den bästa stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


10 av 10

Cecilia,
Göteborg

+
Litet och lugnt hotell med familjär känsla. Ett fåtal familjer vid poolen. Inget högt ljud eller stress vid frukosten. Fin och belyst gångväg till stranden. Flera restauranger vid stranden. Verkligen semester!
-
Transfern tog två timmar på vägen dit, vilket var 50 min mer än det sades när bussen startade. Ingen trafik, men att försöka köra upp i mörker på berget vid Sivota tog väldigt lång tid. Kanske köra de få gästerna med bil istället?

Bekräftad gäst: 2019-08-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

71 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
29
Bra
 
11
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-02

Inlägg av 647patrikh

Semester

Mycket bra hotell bra personal,bra städning,boendet är oxå kanon liksom poolområdet med bar restaurang.enkel frukost ingår helt ok. Finns oxå barnpool samt lekpark.ligger ca 2 km från själva byn om man vill ner till affärerna o hamnen men man klarar sig runt hotellet om man inte måste göra saker hela tiden.familjärt o mysigt. Klart att man kommer återkomma.

 
2019-07-16

Inlägg av Anders_von_cigars

Missnöjd

Vi köpte vår resa till detta hotell via Apollo, vi hade bokat och betalt för en bungalow. Till min förvåning så fick vi ett rum i ett tvåvåningshus med fyra rum i jag påpekade detta och de insisterade att de va bungalows också. Men efter mycket om och men så skulle vi få byta efter en vecka, då hade vi ingen ork och packa ner alla prylar så vi behåll de rummet. Tydligen så får man inte alltid vad man betalat för, inget mer besök för oss här. De har bra service och städning. Världens minsta kassafack ingår. Frukosten är väldigt kass, den minsta ja sett någonsin på ett hotell, vi va där i två veckor "herregud" vad man längta till något annat och pass upp för deras köttpålägg då inget ligger på kylplattor eller värmeplattor. Att äta lunch eller middag där är dyrare än strandrestaurangerna, äter du på stranden så får du solstolar gratis. Ionion Fish Restaurant är den bästa enligt mig. De har en hamburgare som är magisk serveras med oskalad klyftpotatis. När det gäller stranden så är det sån där stenstrand som hela foten sjunker ner i och det gör ont och gå, ta med strandskor hemifrån. Det är fantasipriser i den minimarket som nere vid stranden. Hälsningar missnöjd

 
2018-10-02

Inlägg av Håkan H

Håkan

Ett fantastiskt fint hotell. Det renaste och mest välskötta hotellet vi bott på. Mycket trevlig personal och fint läge, lugnt och skönt. Nära till en fin strand med möjlighet att äta och fina toaletter.

 
2018-09-12

Inlägg av Micke J Malmö, Sverige

Mysigt avskilt hotell

Mysigt familjehotell. Ligger avsides, men bara några kilometer till samhället. Vänlig service, tillgång till strand med småsten några hundra meter från hotellet. Fräscha rum. Lagom stor pool. God mat och dryck.

 
2018-08-19

Inlägg av stefanl673 Mörbylånga, Sverige

En riktig pärla vid Sivota

Absolut ett av dom bättre hotellen vi bott på i Grekland & då har vi varit på relativt många ställen & hotell under årens lopp, rent & superfina rum (två rums ink. två badrum med pool handukar) kan vi varm rekommendera & hotellets mat var det absolut inget fel på. Läget är lugnt & av stressande, nära till den utsökta stenstranden & till riktig bra matställen i närheten så det fanns egentligen ingen anledning för oss att ta oss in till byn Syvota för att äta men väl värt att se. Det ända negativa var att ville man handla på någon supermarket så var man tvungen att ta sig till Syvota till fots ca. 2 km eller en taxi för 5€.