1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mega Ammos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Daniel,
Mölnlycke

+
Mysigt
-
Vi såg inga gäster duscha innan poolbesök på hela veckan, måste förtydligas. Barnen 9 och 12 saknar fotbollsmål eller volleybollnät finns gott om plats bredvid lekplats.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


10 av 10

Peter,
Skogman

+
Fantastisk personal, mycket bra städning
-

Bekräftad gäst: 2019-07-12


10 av 10

Ulla,
Stockholm

+
Vacker omgivning och väldigt snyggt inrett med detaljer som gav en lugn atmosfär .
-

Bekräftad gäst: 2019-06-28


10 av 10

Camilla ,
Malmö

+
Inte så stort, det var lugnt och skönt. Låg vackert vid bergen. Inga problem med trafiken.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Monika,
Stockholm

+
Det bästa hotellet som jag har bott på, på minna resor till Grekland. Familjärt och vänligt. Hela tiden gjorde personalen allt för gästernas trivsel. Behövde vi något fick vi det inom några minuter. Vi bodde i en stor bungalow som var fräsch och modern.
-
Fanns endast en liten garderob för att hänga/lägga in kläder. Utrymme fanns för att sätta in ytterligare en. Beskriv gärna hotellet som ännu bättre på er hemsida. För det är ett fantastiskt bra hotell!

Bekräftad gäst: 2019-06-24


9 av 10

Elin,
Örebro

+
Den vackra trädgården, och så var stranden väldigt nära vilket är ett stort plus.
-
En minimarket vid hotellet skulle vara trevligt.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


9 av 10

Yrsa,
Hässleholm

+
Litet familjärt och lugnt
-
Krångligt med halvpension och vegetariskt. Borde finnas möjlighet att välja veg alternativ

Bekräftad gäst: 2019-06-10


10 av 10

Nina,
Täby

+
Närheten till stranden, den familjära stämningen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


8 av 10

Marianne,
Löddköpinge

+
Trevligt och välsköt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


8 av 10

Henrik,
Jönköping

+
Lugnt och avstressat.
-
Mer varierad frukost.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

68 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
29
Bra
 
11
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-16

Inlägg av Anders_von_cigars

Missnöjd

Vi köpte vår resa till detta hotell via Apollo, vi hade bokat och betalt för en bungalow. Till min förvåning så fick vi ett rum i ett tvåvåningshus med fyra rum i jag påpekade detta och de insisterade att de va bungalows också. Men efter mycket om och men så skulle vi få byta efter en vecka, då hade vi ingen ork och packa ner alla prylar så vi behåll de rummet. Tydligen så får man inte alltid vad man betalat för, inget mer besök för oss här. De har bra service och städning. Världens minsta kassafack ingår. Frukosten är väldigt kass, den minsta ja sett någonsin på ett hotell, vi va där i två veckor "herregud" vad man längta till något annat och pass upp för deras köttpålägg då inget ligger på kylplattor eller värmeplattor. Att äta lunch eller middag där är dyrare än strandrestaurangerna, äter du på stranden så får du solstolar gratis. Ionion Fish Restaurant är den bästa enligt mig. De har en hamburgare som är magisk serveras med oskalad klyftpotatis. När det gäller stranden så är det sån där stenstrand som hela foten sjunker ner i och det gör ont och gå, ta med strandskor hemifrån. Det är fantasipriser i den minimarket som nere vid stranden. Hälsningar missnöjd

 
2018-10-02

Inlägg av Håkan H

Håkan

Ett fantastiskt fint hotell. Det renaste och mest välskötta hotellet vi bott på. Mycket trevlig personal och fint läge, lugnt och skönt. Nära till en fin strand med möjlighet att äta och fina toaletter.

 
2018-09-12

Inlägg av Micke J Malmö, Sverige

Mysigt avskilt hotell

Mysigt familjehotell. Ligger avsides, men bara några kilometer till samhället. Vänlig service, tillgång till strand med småsten några hundra meter från hotellet. Fräscha rum. Lagom stor pool. God mat och dryck.

 
2018-08-19

Inlägg av stefanl673 Mörbylånga, Sverige

En riktig pärla vid Sivota

Absolut ett av dom bättre hotellen vi bott på i Grekland & då har vi varit på relativt många ställen & hotell under årens lopp, rent & superfina rum (två rums ink. två badrum med pool handukar) kan vi varm rekommendera & hotellets mat var det absolut inget fel på. Läget är lugnt & av stressande, nära till den utsökta stenstranden & till riktig bra matställen i närheten så det fanns egentligen ingen anledning för oss att ta oss in till byn Syvota för att äta men väl värt att se. Det ända negativa var att ville man handla på någon supermarket så var man tvungen att ta sig till Syvota till fots ca. 2 km eller en taxi för 5€.

 
2016-07-03

Inlägg av KristerHberg Enkoping, Sverige

En pärla

Var här en vecka i juni/juli. Bodde i en bungalow. Stort, fint rum med utmärkta sängar (vilket är ovanligt i Grekland!) Trevlig personal och en liten hemtrevlig restaurang med genuin grekisk husmanskost. Riktigt, riktigt bra! Dessutom fantastisk natur och en mycket fin strand med gratis solstolar.