1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Isola Verde

Dubbelrum

Dubbelrum vackert inredda i ljus och modern design. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Extrabädd för en tredje person är möjlig i bäddsoffa. Alla rum är utrustade med kaffemaskin (4 kaffekapslar ingår). Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong som vetter mot havet. Städning Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med privat pool är vackert inredda i ljus och modern design. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Extrabädd för en tredje person är möjlig i bäddsoffa. Alla rum är utrustade med kaffemaskin (4 kaffekapslar ingår). Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool och utsikt mot pool och hav. Städning Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med privat pool, halvpension

Dubbelrum med privat pool är vackert inredda i ljus och modern design. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Extrabädd för en tredje person är möjlig i bäddsoffa. Alla rum är utrustade med kaffemaskin (4 kaffekapslar ingår). Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool och utsikt mot pool och hav. Halvpension ingår. Städning Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum på övre våningarna, halvpension

Dubbelrum på de övre våningarna är vackert inredda i ljus och modern design. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Alla rum är utrustade med kaffemaskin (4 kaffekapslar ingår). Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer.

Handikappvänligt dubbelrum med privat pool

Handikappvänliga dubbelrum inredda i ljus och modern design. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Alla rum är utrustade med kaffemaskin (4 kaffekapslar ingår). Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer.