1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Isola Verde

Dubbelrum

Isola Verdes dubbelrum är som hemma fast bättre. I alla rum finns en egen espressomaskin för morgonens första kopp och en Bluetooth®-högtalare för din personliga spellista. Rummen vetter mot havet och på balkongen finns en pergola som skyddar under solens hetaste timmar. Extrabädd för tredje person möjlig i bäddsoffa. Luftkonditionering, deponering och wifi är gratis. Minibar finns mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Dusch och wc. Balkong som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med privat pool

Isola Verdes dubbelrum med privat pool är en lyxigare version av semestern. I alla rum finns en egen espressomaskin för morgonens första kopp och en Bluetooth®-högtalare för din personliga spellista. Rummen har utsikt mot pool och hav, och på terrassen utanför finns din alldeles privata pool. Extrabädd för tredje person möjlig i bäddsoffa. Luftkonditionering, deponering och wifi är gratis. Minibar finns mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med privat pool, halvpension

Isola Verdes dubbelrum med privat pool där halvpension ingår är en lyxigare version av semestern. I alla rum finns en egen espressomaskin för morgonens första kopp och en Bluetooth®-högtalare för din personliga spellista. Rummen har utsikt mot pool och hav, och på terrassen utanför finns din alldeles privata pool. Luftkonditionering, deponering och wifi är gratis. Minibar finns mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum på övre våningarna, halvpension

Isola Verdes dubbelrum med halvpension är som hemma fast bättre. Rummen ligger på de övre våningarna och vetter mot havet. På balkongen finns en pergola som skyddar under solens hetaste timmar. Alla rum har en egen espressomaskin för morgonens första kopp och en Bluetooth®-högtalare för din personliga spellista. Extrabädd för tredje person möjlig i bäddsoffa. Luftkonditionering, deponering och wifi är gratis. Minibar finns mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Dusch och wc. Balkong som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer.

Handikappvänligt dubbelrum med privat pool

Isola Verdes handikappade dubbelrum med privat pool är en lyxigare version av semestern. I alla rum finns en egen espressomaskin för morgonens första kopp och en Bluetooth®-högtalare för din personliga spellista. Rummen har utsikt mot pool och hav, och på terrassen utanför finns din alldeles privata pool. Luftkonditionering, deponering och wifi är gratis. Minibar finns mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-2 personer.