Kundomdömen om Isola Verde

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 272 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
Rummet med egen pool. Topp noch! Mycket goda drinkar.
-
Ensidig meny. Dyrt för så lite på tallriken.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
UTSIKTEN! Nytt fräscht, fin design, härliga sängar
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

+
Egen pool! Snygg, annorlunda planering av rummet. Spännande och bra mat i restaurangen. Trevlig, kunnig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

+
Ett fräscht och nytt hotell med fina rum .
-
Bättre frukost och en bättre logistik vid frukosten. Fria handdukar även till stranden. Torkställning på balkong. Chans till skugga på balkongen

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
Rent fräscht o vackert, yogan på morgonen perfekt start på dagen, Lovisa en mycket kunnig duktig yogainstruktör!
-
Kanske lite bättre med påfyllnad på frukosten, fick säga till ibland, för svagt kaffe

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

+
Hög standard, nytt och fräscht. Vi hade ett rum med privat pool vilket verkligen kan rekommenderas. Trevlig personal, dock vissa undantag. Läget är bra nära stranden.
-
Vid frukosten skiner solen rätt in och får matsalen att upplevas som ett växthus. Det borde finnas någon form av jalusier/gardiner som dämpar värmen. En fläkt eller något liknande hade också varit ett plus. Balkongerna låg direkt i solen större delen av dagen. Trevligt men det blir lite väl hett även där. Hotellet skulle kunna erbjuda en parasoll på varje rum så att man kan nyttja balkongen bättre. Slutligen: en dam i personalen som jag uppfattade som ägaren gav inte ett särskilt gott intryck. Vi är gäster på hotellet och då borde man kunna kosta på sig ett leende och ett vänligt bemötande. Övrig personal var dock jättetrevlig.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

+
Fantastiskt fina rum och fint hotell. Bra gym! Nära till stranden. Bra frukost. Mycket bra standard på allt.
-
Dessvärre visade det sig att hotellet var ett vuxenhotell och inte alls anpassat för barn, något vi inte hade blivit informerade om. Barnen fick i princip inte bada i poolen och det fanns inga barnanpassade maträtter i restaurangen. Det gjorde att vi inte kände oss välkomna på hotellet, vilket inte är ok när man inte fått den informationen. Vi valde därför att bada och äta på ett närliggande hotell. Vi hade dessutom ringt innan och frågat om hotellet var anpassat för ett sällskap med många barn och fick som svar att vi inte skulle bli missnöjda.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Väldigt fint hotell! Ville inte åka hem. Servicen var kanon och dom som jobbade i restaurangen/baren var så trevliga. Vi var på massage och det var oxå väldigt bra. Vi rekommenderar att gå på yogan med Lovisa, mycket bra start på dagen.
-
Lite myror på balkongen

Bekräftad gäst: 2019-09-27


Something went wrong when loading reviews.